Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Google pretraga
STRANA 1 OD 1
mkukic Google pretraga 22.11.2012. 22:46 T50354

status: user
broj poruka: 2591
Sta se desilo sa pretragom na Google-u? Kada sam pretrazivao slike uvek sam sa desne strane imao neki kao meni i u okviru njega da filtriram pretragu prema dimenzija slike... Tu unesem dimeznije mog monitora kada trazim pozadinu i extra... Sada toga nema... Evo screen shota:

http://img132.imageshack.us/img132/6459/googlepretraga.jpg

Ovde sam logovan na yahoo nalog jer cim se logujem na YouTube, on me i ovde loguje na taj isti nalog, mada i kada se prebacim na gmail ista stvar.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: 22.11.2012. 23:09 #455927

broj poruka: 1670
`Alatke za pretragu`

A valjda je bilo s leve strane, ne desne. U svakom slucaju, bespotrebno su ga zakomplikovali.
I sada samo mozes da biras neku od ponudjenih velicina... pa ti automatski prikaze i sve vece od izabrane. Ni preko `Advanced search-a` ne moze da se unese odredjena velicina/rezolucija.
mkukic ... 22.11.2012. 23:38 #455936

Jeste, sa leve... Pa jel to sad neka novina? Nisam nigde video najavu za ovu promenu...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

luja-88 Re: 22.11.2012. 23:51 #455941

broj poruka: 1670
Ma kakva najava, vec drugi put menjaju u poslednja 2-3 meseca.
Sabani, otpali im tabani... =]
mkukic ... 22.11.2012. 23:53 #455942

Pa da je promena na bolje, pa i da razumem, ali ovo je cista glupost.

jaga RE 23.11.2012. 05:25 #455967

broj poruka: 618
po novom je na vrhu stranice slike video itd
a imas i velicinu ...

Dexter013 @mkukic 23.11.2012. 09:58 #455987

broj poruka: 17098
Molim te, turi google/FF na Engleski.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 23.11.2012. 14:32 #456125

@jaga Vidim da je na vrhu meni, ali nema opcija da ukucam tacne dimenzije slike koje mi trebaju, nego samo larger than...

@batman :) Pa na `starom` google mi je bio engleski kao primaran jezik, ali sada me automatski redirektuje na google.rs (kada kucam google.com) i stavi srpski za primarni jezik... Promenio sam na engleski, ali ni na sta to nije uticalo...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs