Dosla vlada i kaze - Kuca smeta mora da se rusi nudimo vam to i to.
Oni kazu ok moze (jer su uzeli pare i novi stan)
Onda skapiraju da mogu jos da izvuku ucenjivanjem i vracaju pare , kao ne odgovara im odjednom cifra.
Kinez u vlasti kaze - E sad mi necemo kad ste alavi, ima da vam presedne kuca koja se bukvalno raspada i da hoce neko da je kupi, nece hteti jer nece niko normalan da zivi na auto putu...
Sve u svemu mislim da su se vlasnici grdno zajebali.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Svojevremeno sam radio kao tehnicka podrska u Urbanistickom Zavodu Beograda na resenju saobracajne infrastrukture za naselje Padina...
Predsednik MZ Padina je bio toliko dodijavan da su mu glavonje iz UZ izasle u susret i napravile UP za to naselje po kome su dve ulice isle oko njegovog placa, njemu nisu uzeli ni 1m² placa okolnim su uzeli koliko je trebalo da prodju ulice...
Tako da su njegova kuca i plac kao ostvo, kao trg TDT...
Ja sam totalno popizdeo i rekao sami odradite te dve ulice i budale odradise... znaci zvanicno je uslo u urbanisticko resenje za to naselje... uzas...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ja mislim da je situacija mozda bila ovakva :: :: Dosla vlada i kaze - Kuca smeta mora da se rusi nudimo vam to i to :: :: Oni kazu ok moze (jer su uzeli pare i novi stan :: :: Onda skapiraju da mogu jos da izvuku :: ucenjivanjem i vracaju pare , kao ne odgovara im odjednom cifra :: :: Kinez u vlasti kaze - E sad mi necemo kad ste alavi, :: ima da vam presedne kuca koja se bukvalno raspada :: i da hoce neko da je kupi, nece hteti jer nece niko normalan :: da zivi na auto putu.. :: :: Sve u svemu mislim da su se vlasnici grdno zajebali :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.