`A ne, ne, neeeee... Dugo bih mu presudjivao. Odveo bih ga u planinu, vezao za drvo, i polako, rez po rez...`
Te reci su mi pale na pamet dok sam ovo gledao. Brdjanski izmet, kojih se napunio Beograd, i koji nas je*u u mozak - zato sto se ONI drze zajedno, saradjuju, namestaju jedan drugom poslove i pare...
Ja ovde sve vide al tucu ne : ) izgrlilise se lepo kad nema krvi i preloma nema ni tuce,vidi se da smo stoka srpska da je ovo u nekoj sloznijoj zajednici po ove bi dosla hitna i to van stadiona naravno ne ide da deca to gledaju a ja se ovakvih situacija klonim dok mene neko ne cacka a onda....
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ja ovde sve vide al tucu ne : ) izgrlilise se lepo kad nema krvi i preloma nema ni tuce,vidi se da smo stoka srpska da je ovo u nekoj sloznijoj zajednici po ove bi dosla hitna i to van stadiona naravno ne ide da deca to gledaju a ja se ovakvih situacija klonim dok mene neko ne cacka a onda... ::
ko je onaj lik dole sto se dere a ova krava ga nije snimala. a ovaj brdjanin zapravo prica kako neko drugi bije decu. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Koliko ja kapiram lik koji je sam, koga su napali ovi bilmezi, je rakao celavom - Prekini magarce da vredjas decu, jer ovaj celavi crnogorac dobacuje deci koja igraju fudbal u stilu: debilu, retarde mali, polomi mu nogu i slicno...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Sto je najbolje, nije regularni fudbal nego deciji, to su klinci sto igraju, a publika su rodielji, vidis da je mali uleteo preko ograde da brani caleta.
Ma nisam gledao do kraja, ali bez obzira koji sport je u pitanju ili je nesto trece, jednostavno sam alergican na takvo ponasanje - Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma iskenjam se ja na njegovu licnost, jer da je normalan mamlaz ne bi to ni dozvolio sebi, a satro ovaj drugi kao jel znas ti kome se obracas, pa slepac da je neka mafija to nebi ni dozvolio sebi nego sisO sa nekog brda i sad glumi mangupa posto je sa 15 godina cuvao ovce.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB ASUS XONAR DG CM GX550
Ovde nisu dva coveka, nego jedan nas i drugi CG/Sipac ili bog te pita ciji kurajber.
Dokle cemo vise biti slepi i dokle cemo biti manjina u sopstvenoj drzavi????
Pa sta bi se desilo da ja odem na Cetinje i vicem mom klincu da polomi noge ostaloj CG deci, pa desilo bi se to da bi me sklapali kao lego kocke, nije ovo rasizam rodovi, ovo je zadnji vapaj da se vise zna ko je Srbin u Srbiji!!!
A od svih ovih ja bi jos najpre preparirao onu picketinu koja se dere iz pozadine a sve na onom fazonu drzite me da ga ne ubijem!, e zbog takvih picaka koje samo znaju da kefcu smo mi i dotakli dno i DALJE NEMA!!!
Nestajemo druze, i to (ne)povratno... Ljudi koji su ratovali i ginuli 90-tih jadni bez tableta ne mogu da ugledaju svetlost dana, zato sto su im muska deca narkomani i olosi, a devojcice se prskaju po wc-u i mastaju o nekom vidu popularnosti, pa makar i na facebook-u... A svi oni zajedno ni ne znaju pokazati gde je Kosovo na karti, niti sta su njihovi roditelji tamo radili...
:: Ovde nisu dva coveka, nego jedan nas i drugi CG/Sipac ili bog te pita ciji kurajber :: :: Dokle cemo vise biti slepi i dokle cemo biti manjina u sopstvenoj drzavi??? :: :: :: Pa sta bi se desilo da ja odem na Cetinje i vicem mom klincu da polomi noge ostaloj CG deci, pa desilo bi se to da bi me sklapali kao lego kocke, nije ovo rasizam rodovi, ovo je zadnji vapaj da se vise zna ko je Srbin u Srbiji!! :: :: A od svih ovih ja bi jos najpre preparirao onu picketinu koja se dere iz pozadine a sve na onom fazonu drzite me da ga ne ubijem!, e zbog takvih picaka koje samo znaju da kefcu smo mi i dotakli dno i DALJE NEMA!!
Naime pooštriti kazne za ovakve stvari na utakmicama. Ako je utakmica to ne znači da tamo treba da idu kao da je rat. Lepo sve u stanicu da se ispita ko je koga. Krivac lepo ne u ćuzu nego u PKB da bude svinjska sobarica nekih 6 do 12 meseci i da vidiš kako će da se opameti.
Sve ove ostale došljake koji imaju naglaske od kojih ti se diže kosa na glavi. Ako si iz Požege, ima da živiš tamo a ne da dođeš ovde i da palamudiš. Ako je neko student, idi lepo u najbliži grad i tamo studiraj, a ne ovako svi zapucali u Beograd i ima više njih nego nas.
Crnogorce lepo deportovati sve u njihovu dragocenu junačku Crnu Goru. Ako su toliko tražili da se odvoje od ondašnje SRJ, koji će onda đavo ovde. Pa nek mi se tamo u Crnoj Gori junače i prave delijama.
Prvo bih počeo od toga, lepo neka se vrati svako svome. Na šta bi to sad ličilo da svi ovako kolektivno nagrnemo u Leskovac i da počnemo da maltretiramo meštane samo zato što nam se hoće. Ili još bolje, da im otimamo posao i da počnemo da ih potkradamo?
Kao što reče Duško Radović (čini mi se) `Najviše volim Beograd za praznike, kad svi `Beograđani` odu kući`.
Nema ništa protiv ljudi iz drugih gradova ali šta ćete kog đavola u Beogradu ako niste iz njega.
@ betmene znam da je crnogorac zato i kazem da se ovo desilo u nekom manjem mestu recimo u rodnom mi Obrenovcu bilo bi veselo i vreruj mi tamo ovakve obozavaju u manjim sredinama se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju sto se za BG ne moze reci...Mala bara mnogo krokodila...
Pa dobro..Neminovno je da ima mnogo sljama. Ali ne treba suditi u globalu,nisu svi Crnogorci losi,zatucani,glupi,NEempancipovani ! Jeste da su delom ucestvovali na propast drustva,ni Bosanci nisu nista bolji a mi smo ti opet najgora sorta,bagra nevidjena koji smo spremni i brata rodjenog da izdamo ili nabijemo noz u ledja.. Za stanje u drzavi smo sami krivi,nivo smo sami skrojili,zasto?Zato sto nam odgovara?Zato sto je vecina takvog mentalnog sklopa pa su se stopili sa sredinom,jednostavno takvo tle im odgovara..
Posle pljujete Malog Abnera sto kaze ovo ili ono za Srbiju. Treba biti patriota ne kazem,ali da li ste vi svesni da ovde nikad nece biti bolje vec ce biti sve gore i sve vise ce sljam da vlada. Treba ovo ono uraditi su samo puste zelje,nesto ce te promeniti sa tim sto izrazavate nezadovoljstvo?! Hocete malo sutra.
Ko ne moze da se nosi sa sistemom,pravac pelinkovac -> tj preko,bezanija,naravno ko ima uslova za to! Ova zemlja je teski trulez,jad i beda!O drustvu tek ne treba pricati,tuzna i bolna istina!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.