Administrator tog sajta ima pristup domenu i hostingu, nakon cega iz nekog od konstrolnih panela moze da izmeni pocetnu stranu, vrati backup sajta, baze, podesavanja...
:: Žena mi radi za ovu firmu `Choco Fruit` Valjevo, kad je htela da pošalje link mailom nekim poslovnim partnrima, desilo se ovo: :: :: http://www.chocofruit.rs/index.ph :: :: Kako se može vratiti sajt na predhodni zgled? Pomoć....
...pošto ne smeju da zakorače iza granica pa glume muda iza tastature. Možeš misliti kakvi su im hakeri kad im je država ko javna kuća: prska ih ko stigne. __________________ Scourge of PCBerza
Našli su šta da hakuju. Uopšte ne shvataju da time nanose sebi veću štetu nego korist. Samo ćemo više da ih mrzimo, a i ovo izaziva podsmeh. Kada budu hakovali sajt sa domenom .gov onda će moći o nečemu da se priča. Ovako `keep tryin` boys, somebody might give a damn`.
Hvala Marko, hvala Machine... I meni je čudno što su hakovali baš njih, mislim da je to bilo nasumice tj. slučajno su njih izabrali. Tek od prošle godine postoji firma, a i nisam siguran da imaju sajtu uopše već samo registrovan domen? Kako god, samo su me iznervirali, slave na sva zvona 100 god. državnosti, Srbija bi onda trebala da slavi 1000god.! `Daleko im lepa kuća!` još jednom hvala svima na odgovorima....
Ma kreteni... Meni su oborili jedan sajt u februaru ove godine... Ne vredi sad da se unapredjuje bezbednosni sistem... Nisu to tako znacajni sajtovi... Radi se redovno back up i miran si... Vratis sve za par minuta. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
E, Sky-e, sad si me razočarao - bio sam ubedjen da samo ja slabo
28.11.2012. 19:53
status: user broj poruka: 11012
stojim sa matematikom...Svojevremeno sam propustio nekoliko časova na kojima se učilo o jednačinama, pa zato nisam znao da:
TheBear=TheAdmin
Eh, još da imamo i malo sklonosti ka lepom ponašanju pa da obavestimo autore ``skinutih`` tema o ``skidanju``. Recimo, putem e-mail-a...``Poštovani kolega-korisniče, xxx, obaveštavam Vas da je Vaša tema pod naslovom xxx postavljena tada-i-tada, uklonjena iz razloga tog-i-tog. Potpis.``
``Nemoj da tražiš od ljudi PREVIŠE - svima je hrana ušla na pupak...seti se s` kim si, seti se - gde`` (Milan)
Verovatno se mnogo njih zalilo. Sta ces ,ja i dalje stojim iza toga o njihovoj iskrivljenoj svesti i jako me iritira ta nerealnost,laz i nepravda! Forsiranje price koja nema veze sa mozgom a prikrivanje istine.. Toliko su zastranili da bi radije coveka u propast da oteraju nego nekom da pomognu ! Isto je i na benchu,tamo ima jos vecih bisera dok je ovde forum odavno pod crvenom zastavom :) tako da i nije nista novo to njihovo trolovanje..
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.