F.E.A.R. 1 `Alma-u-liftu` fora kao skrivena kamera :)
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck
F.E.A.R. 1 `Alma-u-liftu` fora kao skrivena kamera :)
27.11.2012. 23:10
T50445
status: user broj poruka: 1886
See ya - wouldn`t wanna be ya :) Ko se seca nivoa iz F.E.A.R. 1 kada pratite/eskortujete cerku od Harlana Wade-a, pa Replica vojnici krenu da zaustavljaju lift na svakom spratu, a onda, kad ih sve skenjate i pomislite `gotovo je`, Alma se pojavi u liftu...
Jednog dana ce tako neko da padne u nesvest nece mu biti dobro pa cemo da vidimo kome ce onda biti smesno :)) ne dao bog neko da ima slabo srce riknuo bi odma :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Retardirano. Ne postoji osoba koja se ne bi istraumirala. Jok, nek stave nekog sa maskom i nozem u nekoj mracnoj ulici da juri ljude da zakolje pa kao nek bude smesno. Premro bih ovde, al onda bih najverovatnije probao da nabodem nogom `duha`, ko zna , mozda ode. I bolelo bi me dupe kad bih skontao sta je po sredi jer su debili sto to rade, a krajnje je rizicno. Uopste nije smesno jer nije umesno. Stvarno neko moze da dobije srcko ko ima slabo srce/neku bolest.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Meni se ovo u opste ne dopada. Pa zamislite se u takvoj situaciji...srce bi izaslo na usta, a pogotovo kad pocne iznenada da vristi, jbt!
Moguce da je fake, jer ne verujem da nisu razmisljali o posledicama i kako je u tim situacijama lako moguce da neko presvisne ili psihicki pukne, a da ne pricam kako je neko mogao da odreaguje i nokautira dete. Ajd da su neki kinci pravili ovo sranje, nego je ipak oziljna ekipa ovo rezirala i realizirala...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@Gilo Nije fake.. Mislim da se ovde radi o dobroj proceni.. Neko je odmerio psiholoske profile koji ce biti `testirani` ,vidis da su svi do jednog odreagovali isto , pocrkali od straha i nabili se u cosak. Bas zato i nema neke camuge od 120kg koji bi devojcicu mozda i zadavio ne daj Boze.. Do duse brzo se sve odvija tako da kad ona zavrsi vristanje odmah se gasi svetlo,ona se sklanja,reakcije su poprilicno organizovane..
Ja sam se valjao od smeha i ako nije naivno.Svako bi se uplasio bar malo.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.