Da li bi neko mogao da mi pomogne i da mi kaze ili pusti mail gde bih mogao da nadjem serijal Animal Planeta - Into The Pride? Ako neko ne zna, emisija je o strucnjaku za lavove (Dave Salmoni) koji odlazi u Afriku i zivi sa coporom 6 meseci. Jos ako bi bio Ejch Di, uffff..... :-)
Prevrteo sam sve adrese koje su mi pale na pamet, ali ne mogu da pronadjem seriju nigde, pa ako neko zna, bio bih mu veoma zahvalan. Hvala. Pozz
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Gledao sam nešto tako, ali lik je živeo u čoporu hijena (nije baš živeo, odlazio bi on u svoj kamp, ali je veći deo dana provodio u čoporu). Nema teorije da je živeo u čoporu lavova.
Naravno, isti slucaj je i ovde, ima svoj sator, ali preko dana se mota tu sa coporom. To ih je navikavao na ljude, zbog turizma, jer je valjda ovaj copor, bio bas u fazonu. :-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
To je onaj malo nabildovan lik, što je prethodno bio na obuci kod krotitelja lavova? Vremenom im je prilazio po malo ali nikad nije baš prišao toliko da bi bio deo čopora.
lik je imao srece sto ga je Brutus tolerisao .. ali njegova bicharka nije ..
nije im nikad prisao na 5-6m .. uglavnom sa motorica ..
ali opet lik je nocio u svom satorcicu nedaleko od copora .. od zastite imao je stap/suzavac i guzni gas .. nemali broj puta je bilo bezte noge usracu vas
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.