Kako vam se svidja ovaj novi dizajn YouTube? Meni je ok, svidja mi se ovakav stil, samo ovo ispod `plejera` mi se ne svidja, ovo sto su nabacili ove dzidza-bidze...
U odnosu na prethodni face-lifting, ovo je odlično. Plejer je ispeglan, tj. nema buđavih gradijenata, i izgleda dosta bolje. Ove opcije ispod videa su postojale i ranije, ali su sada pristupačnije. Guide sa leve strane, na svakoj stranici olakšava u smislu da ne moram da se vraćam na početnu svaki čas. To što je generalno svetliji mi ne smeta, jer je takav bio i pre onog (buđavog:) zatamljenja.
Sviđa mi se. Svaka čast onom geju koji ga je sredio ovako.
Meni se sviđa ovaj novi dizajn ovi avatari pored komentara su cool i onaj side bar deluje korisnoi ,jedino me nervira što su stavili da recomendation-i stoje na home page-u tako da sad svaki put kad otiđem na YT moram da prvo klikenem na my subscriptions pa zatim na uploads only da bi video ima li kakvih novih video klipova. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.