Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Francuski film
STRANA 1 OD 1
harry87 Francuski film 08.12.2012. 23:45 T50655

status: user
broj poruka: 853
Komedija je, radnja je u Parizu za vreme svetskog prvenstva, glavni lik stalno od nekog bezi i nekog juri ne mogu da se setim zasto, a za to vreme se igra finale i svi su ludi po ulicama, cak u jednom trenutku upada i na SM zurku... To je sve sto mogu da se setim.

Valjda je nekom bar malo poznato...

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BrianM 09.12.2012. 01:03 #460347

broj poruka: 178
Mozda ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0259340/

Pisko Gle sad kad dobije odgovor... 09.12.2012. 07:35 #460356

broj poruka: 6670
E, stvarno ste i vi što pitate a naročito vi što odgovorite. Ne znam koji puta se isčuđavam na ovom forumu istoj pojavi....... ok, kužim da ja filmove ne gledam sa zanimanjem, retko koji, a da ima gomila ljudi koji to upijaju i sećaju se detalja ili imena likova... ali... kada bi postavio pitanje koji je to film: glavni junak je celo vreme bio najjači u filmu i pobeđivao i nakon mnogo avantura, na kraju ostao jedino on živ (od protivnika i njega u toj računici), i još se spanđao sa najboljom ribom u filmu i dugo i srećno živeo... dobio bi baš TAJ film a ne 1.283 774 drugih sa istom tematikom.
Svaka čast unapred.

Budale računaju na sreću.

codeus .. 09.12.2012. 08:50 #460359

broj poruka: 4054

jel ima ona scena kada pojede ham burger i proteraga a u javnom wc-u mu babasera neda papir .. pa ispadne sranje

harry87 Re: 09.12.2012. 11:57 #460365

Jeste, hvala :D!!!

:: Mozda ova
:: http://www.imdb.com/title/tt0259340
::
harry87 Re: Gle sad kad dobije odgovor... 09.12.2012. 12:00 #460366

Ajde da se ne raspravljamo, al za engleske i americke filmove ne bi pitao jer mogu da se nadju lagano uvek, a pitanje mi nije bilo bas kako si ti napisao, ovo je francuski film i trazio sam ga al nisam uspeo i sada jesam, posto ima dobrih ljudi ovde da pomognu a ne da lupaju samo da bi nesto napisali!!! I da ti ga preporucim jer je dobra komedija!!

:: E, stvarno ste i vi što pitate a naročito vi što odgovorite. Ne znam koji puta se isčuđavam na ovom forumu istoj pojavi....... ok, kužim da ja filmove ne gledam sa zanimanjem, retko koji, a da ima gomila ljudi koji to upijaju i sećaju se detalja ili imena likova... ali... kada bi postavio pitanje koji je to film: glavni junak je celo vreme bio najjači u filmu i pobeđivao i nakon mnogo avantura, na kraju ostao jedino on živ (od protivnika i njega u toj računici), i još se spanđao sa najboljom ribom u filmu i dugo i srećno živeo... dobio bi baš TAJ film a ne 1.283 774 drugih sa istom tematikom
:: Svaka čast unapred
:: Budale računaju na sreću.
Pisko Ne razumeš jer si mlad 09.12.2012. 16:14 #460398

broj poruka: 6670
... tvoje pitanje je još i nekako određeno, francuski film... ali, ljudi su ovde dobijali odgovore na daleko neodređenija pitanja, pa se ja tome jednostavno divim, do blesavosti. Eto, i tebi je uspelo!

Budale računaju na sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs