Posto nemam karticu a jos uvek i ne mogu da izvadim (maloletan 17god), treba mi neko da mi plati nesto preko neta tj da mi uzme neke igrice. Kostaju 5.70$ sto mu dodje nesto manje od 500din. Ja vam placam na racun, postnet ili kredit, kako vama odgovara. Ako neko ovo moze da mi zavrsi nek se javi ovde.
Da ti skratim muke za sledece palcanje, izvadi licnu kartu mozes posle 16-te god zivota, odes u npr. Komercialnu banku i izvadis Visa internet karticu ( za placanje preko neta i onoliko koilko uplatis toliko mozes da potrosis, ne treba tiracun otvoren kod njih ).Pa lepo odes i pazaris za sebe sta oces i kad oces a ne da se smaras ovako.
Imam licnu, nije problem u tome, nego sto je ovo ispalo ovako iznenada a greota da propustim xD. U guzvi su mi roditelji, pa kad uhvate slobodnog vremena treba da idem da otvorim Omladinski racun u Erste banci i dobijam karticu za internet placanje...
Pozdrav :)
:: :: :: :: Da ti skratim muke za sledece palcanje, izvadi licnu kartu mozes posle 16-te god zivota, odes u npr. Komercialnu banku i izvadis Visa internet karticu ( za placanje preko neta i onoliko koilko uplatis toliko mozes da potrosis, ne treba tiracun otvoren kod njih ).Pa lepo odes i pazaris za sebe sta oces i kad oces a ne da se smaras ovako ::
Samo platis vise od 5.73$ i dobijes na mail link kliknes na link popunis sta ti trazi i dobije skod koji ukucas u Steam i dobijes ovih 8-9igara...
Ako nekom treba Metro2033 za steam, moze dzabe da ga uzme na FB stranici THQ. Samo treba da lajkujete stranicu i da pokrenete aplikaciju i dobicete kod za Steam. http://goo.gl/dcsa8
Kako se lajkuje? Je l` to ima veze s prugom i Lajkovcem? Ako moram Mileta da jurim nece to dobro da zavrsi. Ili je to ona liceknjiga? Liceknjiga. Licknjig.
Bas to, dzabe bukvalno a sto da ne pa kasnije da opalim kad se smorim. Inace ja nisam presao ni jednu od ovih igara, bas sam utanjio u poslednjih godinu ipo. Evo tek sad igram BF 3 i to odugovlacim skroz...
:: :: Kako se lajkuje? Je l` to ima veze s prugom i Lajkovcem? Ako moram Mileta da jurim nece to dobro da zavrsi :: Ili je to ona liceknjiga? Liceknjiga. Licknjig :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.