Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
pitanje u vezi kupujemprodajem sajta?
STRANA 1 OD 1
seljak pitanje u vezi kupujemprodajem sajta? 22.12.2012. 01:11 T50898

status: user
broj poruka: 88
Veceras sam se registrovao na tom sajtu ali imam jednu nedoumicu.Prodavac je u okviru svog predmeta stavio opciju da prima ponude trenutno je moja najveca.Nigde u toj ponudi ne vidim tajmer kao na limundu pa da znam do kad traje njegova aukcija i ukoliko moja ponuda ostaje najvisa da li je on obavezan da proda predmet ili ga ja mogu oceniti negativno ako odustane?Trazio sam na njihovom sajtu ali nisam nasao odgovor na ovo pitanje.

http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2BA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: pitanje u vezi kupujemprodajem sajta? 22.12.2012. 01:39 #463320

broj poruka: 6083
Drzi dokle god on to hoce, dok ne dobije cifru koju je zamislio, ako je dobije. Ne mozes da ga ocenis negativno jer naravno da nije obavezan da proda ukoliko mu ne odgovara ponuda. Kontaktiraj ga, pa vidi dokle planira da skuplja ponude i koju cifru ima na umu. Tako ces da ustedis sebi i vreme i zivce :)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Veceras sam se registrovao na tom sajtu ali imam jednu nedoumicu.Prodavac je u okviru svog predmeta stavio opciju da prima ponude trenutno je moja najveca.Nigde u toj ponudi ne vidim tajmer kao na limundu pa da znam do kad traje njegova aukcija i ukoliko moja ponuda ostaje najvisa da li je on obavezan da proda predmet ili ga ja mogu oceniti negativno ako odustane?Trazio sam na njihovom sajtu ali nisam nasao odgovor na ovo pitanje
::
::
:: http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2BA
seljak ... 22.12.2012. 01:43 #463324

broj poruka: 88
hvala snoopy...

http://www.youtube.com/watch?v=NRIXfOCd2BA

shkomi licitacije su biulja 22.12.2012. 08:19 #463334

broj poruka: 854
Ja sam licitirao, moja ponuda je bila najvisa i lik je ladno u toku licitacije prodao stvar drugom kupcu. Naravno da ne postoji nikakva zastita na KP. Tako da ako ti je stvarno stalo do toga sto licitiras direktno kontaktiraj prodavca.

Devize devize bonda elema

imarkovic >> 22.12.2012. 08:32 #463335

broj poruka: 19078
ja nikad nisam licitirao na tom sajtu, uvek kontaktiram prodavca i pitam.. pre neki dan sam kupio speedlink PS2/PS3 converter za pc za 400din, preko telefona

Zdebeli 22.12.2012. 10:22 #463342

broj poruka: 1387
Nije to sajt za licitiranje kao Limundo, a i ocene tu skoro niko ne gleda, zato sto mozes da kupis i ako nemas nalog pa onda ni nemas opciju ocenjivanja. Imas kontakt prodavca, sta ces bolje od toga.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 22.12.2012. 11:26 #463344

broj poruka: 1673
Pa i ne piše da je licitacija nego ponuda. Dakle lepo ponudiš svoju cenu a prodavac ako mu odgovara i prihvati kontaktiraće te da obavite kupo-prodaju, nije to licitacija koja obavezuje bilo koga, pa čak i ti kad ponudiš možeš da se predomisliš. Ocenu možeš dati samo ako si razmenio poruke sa prodavcem - kupcem preko sajta i ako si član i ne koristiš Internet Explorer???

WOT Nick: Vaske

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs