Bila je aukcija, gde su fransize na prodaju, kao i studiji koji su radili na njima, pa je tako: -Sega kupila Company OF Heroes i studio Relic za 26.6 miliona $ -Koch Media kupila Saints Row developera Volition za 23 miliona $ -Ubisoft kupio novi studio THQ Montreal za 2.5 miliona $ -Darksiders developer Vigil jos uvek nije nasao kupca -Crytek je kupio prava na fransizu Homefront za 0,000 -Koch Media kupila prava na Metro za 5.8 miliona $ itd.... Evo linka za detalje: http://venturebeat.com/2013/01/23/thq-auction/
Sve u svemu, iako je kompanija propala, one glavne fransize su prodate, tako da cemo da vidimo nastavke svakako, bar se nadam.
ode company of heroes u tri lepe sargarepe sada kada ga je kupila sega izgleda.
kupovina montreal studija od strane Ubija je logican potez a deluje mi da ce da krajtek iskoristi nastavak homefronta kao test za Cevat-ovu viziju f2p gaminga. A i ako ne bude tako radujem se nastavku i jedva cekam da vidim u kom smeru ce da krajtek odvede fransizu.
U svakom slucaju je steta za thq/volition, tvorca jednog od mojih omiljenih rpg-ova - Summoner-a.
fransiza je kupljena od strane Koch-a. Oni valjda ne bi ulagali pare u nesto sto ne zele da izbace na trziste. Da li ce igra zadrzati duh originala i za koje platforme ce biti izdata je druga prica.
Da li ce igra zadrzati originalnost?Da li ce igra izgubiti svojidentitet?Hoce li novi vlasnici previse insistirati sa svojim ukusom i igru pretvoriti u sasvim nesto drugo?Hiljadu pitanja bez odgovora! Na ovaj nacin prestaje logika o postojanju jednog dobrog serijala! Sve sto nam ostaje to je nada!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
THQ je dobro i izdrzao ovoliko dugo,seti te se samo starog westwooda Sierra edios itd svi se integrisu i pripajaju jacim kompanijama.EA nije recimo totalno unistila C&C serijal tako da tipujem da nece ni sega.Sega je po meni sad jedan od jacih igraca na sceni.
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
Igra je vec koliko znam prakticno zavrsena, ostaju samo finese, release date nije promenjen za sada, tako da smatram da ce igra biti u starom duhu. .) Mozda neka veca promena, ako je uopste bude, se desi kod nekog sledeceg nastavka.
Homefront 2 se vec dugo dugo radi od strane Crytek-a, oni su dobili ovaj posao jos pocetkom prosle godine, tako da je logican potez bio i da otkupe ovu fransizu. Prvi deo nisam presao, nekako mi je sve to bilo mrsavo, ne interesantno toliko, videcemo drugi.
Jedino sto sam ja voleo sa one njihove liste su darksiders 1 i 2, bez obzira sto nisam ljubitelj ostalih njihovih igara/zanrova znam da su veoma dobre i vole ih ljudi.
Bilo je pitanje dana kad ce da se ugase. Vec 2 ipo meseca kuburili su ovako. E sad sta ce da bude sa ovim naslovima, videcemo. Ja se nadam da ih nece upropastiti!
Plasim se sta ce biti sa trecim delom Darksajdersa. Mada, igrao sam i Sejnt Rou 3 i bas mi se dopala igra. Volisn je radio i Red Feksn, koji mi se takodje svideo tako da se nadam da novi vlasnici nece usrati nastavke.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.