bre kosta kralj... jao milice Jeste staro, ali je dobro.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Al ce ovaj Kosta da ga izduva najstrasnije, ma mozda je vec. Kad covek da zeni 100% sebe, 95% zena bi zavrsile tog trenutka sa njim, ili bi ga vodale za rogove kao tele, sto i jeste!
Ljubav je zajeb svetski, zena nikada nece dati sve, a onog trenutka kada oseti da je sve dobila i da nema izazova vise..., pa ko prezivi pricace
Al ce ovaj Kosta da ga izduva najstrasnije, ma mozda je vec. Kad covek da zeni 100% sebe, 95% zena bi zavrsile tog trenutka sa njim, ili bi ga vodale za rogove kao tele, sto i jeste!
Ljubav je zajeb svetski, zena nikada nece dati sve, a onog trenutka kada oseti da je sve dobila i da nema izazova vise..., pa ko prezivi pricace
Ceo klip je postao hit zato sto su se ova dvojica smejali i naravno po obicaju ubacili svoje stosove :) Preslusao sam skoro sve antidepresiv emisije na netu, ali sam onda naisao i preslusao komsije hrvate i mogu da preporucim emisiju `u zdrav mozak`, slicno kao depresiv, pa ko nije preslusao preporucujem :)
Слушам `Антидепресив` од прве емисије, али, у последње време, све ређе.
На почетку је било супер, али како време пролази, теме се понављају, приче се понављају, па се мора смислити нешто ново.
На почетку су имали и снимке целих емисија, а у последњих годину, годину и по дана, тога више нема јер се пар позива по емисији лажирају. Једноставно, јасно се чује разлика у квалитету тона када пусте снимак, а када је директно укључење.
Зато мислим да је и ово намештено, а сигуран сам да је намеште и Јован, Безимене патике, Мерцедес и остало (ко слуша, зна о чему причам).
video mu se lik ne znam sto ga je zamaglio... Nema tu nista blamatno ... Ovo je jedno 10x jace od lupetanja o AMD-u koja se od doticnog mogu cuti na svakodnevnom nivou. Inace tekstopisac je neki Proliver, zaprepascujuc podatak ako se uzme u obzir koliko je pesma puna umetnickog sadrzaja... Torto ja udario `Subscribe`, keep them coming...
ovakav nastup bi izazvao stampedo zena, koje bi te rastrgle. Zajebao bi i Gagnam Style. Inace, drago mi je sto si nam pokazao i svoje toliko samohvaljeno umece u video editingu svi su ti klipovi prave bombone. Vrhunci video editinga! Drago mi je da ti taj i7 gtx reso ne sluze samo za igranje...
Bogami ovaj je popustio u `tom pravcu` i ima da prodje pakao koliko vidim. Nek je ziv i zdrav, samo da ne podigne ruku na sebe.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: ovakav nastup bi izazvao stampedo zena, koje bi te rastrgle :: Zajebao bi i Gagnam Style. :: Inace, drago mi je sto si nam pokazao i svoje toliko samohvaljeno umece u video editing :: svi su ti klipovi prave bombone. :: Vrhunci video editinga :: Drago mi je da ti taj i7 gtx reso ne sluze samo za igranje... :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.