edit: mali, minijaturni estetski nedostatak - tekstovi su pisani u punom, srpskom, latiničnom fontu (sa sve đ, č, ć, š i ž) a u nadnaslovu (Utisak nedelje...) BeCkoviC (umesto ``Bećković``). Ima i nekoliko ortografskih greski: nedostajucih znakova interpunkcije, ispustenih slova...
svi tekstovi. Veruj da sam uocio te nedostatke koje pominjes, ali sam previse lenj da opet ulazim da ispravljam...kad bi me neko placao, da vidis kako bi bilo bez greske :)
Jako te dobro razumem. A samo DONEKLE i prihvatam ono o ``placanju``. Samo...
04.02.2013. 14:12
status: user broj poruka: 11012
donekle, zato sto ovo sigurno radis sa RAZLOGOM, je li tako? Ako nije za novac, onda je za ``slavu``, za sebe, za druge... Zbog ko-zna-cega i zbog jos ponecega. Okreni-obrni, placen si na neki nacin, a kada je vec tako, red je (rad, RED i disciplina - alzo shpraht majne libe Firer) da bude u-redno. Odvajanje zita od kukolja, vecito sortiranje, kako to, kroz usta jednog autenticnog muzickog strucnjaka predstavi Karel Chapek u noveli ``Kompozitor Foltin``...
Ajde da ti ofriram prve tri karte...Pisem blog u nadi da ce se to dopasti nekome ko je uticajan u nekim novinama koje bi mi ponudile koji dinar da pisem za njih. E sad, ako ja sve to perfektno napisem, onda lektorka Milanka, koju je doveo u novine Steva Miletov, ne bi imala sta da radi, i eventualni Miletovi oponenti imali bi razlog za hajku na Milanku, a samim tim i na Mileta, koji je rekao Stevi da Milanka radi od ponedeljka. E, ako Mile vidi ovako nesavrsen blog, imam neke sanse, jer sto bi rekao pocivsi Don Vito - nasi interesi nisu u sukobu prijatelju...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.