Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
blog
STRANA 1 OD 1
veljco blog 04.02.2013. 01:04 T51658

status: user
broj poruka: 84
http://utisakdana.blogspot.com/ evo novog bloga na ovoj adresi, pa izvolite nemoj da se izuvate :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
veljco ... 04.02.2013. 01:17 #473431

Ako vam se dopadne molim vas kliknite na facebookdugme ispod teksta i podelite sa svojim prijateljima. Puno mi znaci. Hvala!

veljco ... 04.02.2013. 01:34 #473434

moze i na one ostale dugmice pored facebook :) svejedno samo da vide ljudi :)

tortojed Jesu li to tvoji (``autorski``) tekstovi ili samo ``objavljujes``? Ako jesu, ti si... 04.02.2013. 12:29 #473497

broj poruka: 11012
b0gme rodjeni novinar-hronicar dnevnih zbitija u svetlu tkz. lokalnog mentaliteta... Bogdan Tirnanic ``u izgradnji``. Nastavi samo...

edit: mali, minijaturni estetski nedostatak - tekstovi su pisani u punom, srpskom, latiničnom fontu (sa sve đ, č, ć, š i ž) a u nadnaslovu (Utisak nedelje...) BeCkoviC (umesto ``Bećković``).
Ima i nekoliko ortografskih greski: nedostajucih znakova interpunkcije, ispustenih slova...
veljco moji su 04.02.2013. 13:23 #473508

svi tekstovi. Veruj da sam uocio te nedostatke koje pominjes, ali sam previse lenj da opet ulazim da ispravljam...kad bi me neko placao, da vidis kako bi bilo bez greske :)

tortojed Jako te dobro razumem. A samo DONEKLE i prihvatam ono o ``placanju``. Samo... 04.02.2013. 14:12 #473520

broj poruka: 11012
donekle, zato sto ovo sigurno radis sa RAZLOGOM, je li tako? Ako nije za novac, onda je za ``slavu``, za sebe, za druge... Zbog ko-zna-cega i zbog jos ponecega. Okreni-obrni, placen si na neki nacin, a kada je vec tako, red je (rad, RED i disciplina - alzo shpraht majne libe Firer) da bude u-redno.
Odvajanje zita od kukolja, vecito sortiranje, kako to, kroz usta jednog autenticnog muzickog strucnjaka predstavi Karel Chapek u noveli ``Kompozitor Foltin``...

veljco ... 04.02.2013. 14:27 #473524

Ajde da ti ofriram prve tri karte...Pisem blog u nadi da ce se to dopasti nekome ko je uticajan u nekim novinama koje bi mi ponudile koji dinar da pisem za njih. E sad, ako ja sve to perfektno napisem, onda lektorka Milanka, koju je doveo u novine Steva Miletov, ne bi imala sta da radi, i eventualni Miletovi oponenti imali bi razlog za hajku na Milanku, a samim tim i na Mileta, koji je rekao Stevi da Milanka radi od ponedeljka. E, ako Mile vidi ovako nesavrsen blog, imam neke sanse, jer sto bi rekao pocivsi Don Vito - nasi interesi nisu u sukobu prijatelju...

Lug hahaha, 04.02.2013. 15:20 #473537

broj poruka: 995
extra je! ja čitao od zadnjeg i baš mi se dopada, a prvi me je čak i nasmejao, koliko je dobar! tragikomična slika naše stvarnosti. ne staj!

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

veljco hvala na podrsci 04.02.2013. 18:34 #473596

i molim vas ako vam se dopalo pomozite mi da i drugi saznaju za blog.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs