Stvar je sledeca sa jednog profila mene i par ortaka vredja jedna osoba naravno niko nezna koje. Zato ko se razume a da moze da mi otkrije sifru kao i email nek se javi.
Juce sam ugasio neki nalog od pre par godina a koji nikad nisam ni koristio a stalno sam dobijao nekakva obavestenja znas li ovoga/onu, zasto se ne javis ovome/onome, da li si siguran da ne znas ovoga/onu, mozda bi bilo lepo da...
Kakvo smaranje...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Evo http://goo.gl/ht8lI a na mail mi se javi da ti kazem gde da mi posaljes tih 5000din :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw ::
Ja nemam fb i ne koristim ga, ali zar ne mozes da nekoga blokiras ko sto predlozi lepo quna, ili ona fora da vidis samo poruke i te kao postove od ljudi koji su ti prijatelji, koje si licno samo prihvatio i na tvojoj listi su?
Cak i da mu hakujes profil i sjebes ga, zar mu nece biti tesko da kreira opet novi i opet vas sve jebe?
To se lako sredi brate kroz Account Security. Staviš jednostavno da mogu poruke da ti šalju samo prijatelji i na wallu da ti ostavljaju stvari samo prijatelji. Problem rešen. __________________ Scourge of PCBerza
Problem je taj sto hocu da saznam ime i prezime od te osobe pa bi smo podneli prijavu protiv te osobe! Znaci nema ovde takvih likova a taman sam se nado!
kako mislis da saznas ime ako se predstavlja lazno..? .. plus ionako nemas dovoljno osnova da ga prijavis, nije to nista.
:: Problem je taj sto hocu da saznam ime i prezime od te osobe pa bi smo podneli prijavu protiv te osobe :: Znaci nema ovde takvih likova a taman sam se nado :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: ASUS GTX 570 DCI :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312H :: ::
Ima, brate, nego slabo placas... .-) Ti stvarno mislis da ce neko da se cima oko FB naloga za 5K? Onaj ko to zna da uradi, ne ustaje iz kreveta za 20K .-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Problem je taj sto hocu da saznam ime i prezime od te osobe pa bi smo podneli prijavu protiv te osobe :: Znaci nema ovde takvih likova a taman sam se nado :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: ASUS GTX 570 DCI :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312H :: ::
... ako ti neko pokaže kako da hakuješ taj FB profil, on ti je u stvari pokazao kako da hakuješ bilo koji FB profil.
E pazi da ti to neko ne omogući ... malo si se zeznuo ... to ovde nećeš dobiti.
Inače, ako taj `neko` stvarno vređa tebe i tvoje drugare, pa što ne prijavite FB-u taj profil. Ta opcija postoji na sajtu. Kada FB dobije prijave profila, proveriće o čemu se radi i verovatno ukinuti taj profil.
To bi trebalo da ti je sasvim dovoljno, ..., ako je to što si napisao zaista tačno, ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.