Interesiuju me delovi za Ševroleta. U pitanju su : -Ševrolet Cavalir 2002 godište. Prednji diskovi - ventilirajući i pločice za prednje osovine. Intersuje me gdje se mogu naći u Austriji i po kojoj ceni. Nadam se da nisam na pogrešnom mestu postavio temu,pošto forum nisam koristio odavno.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
I ja vozim Sevroleta i znam sta vas muci, za Austriju ne bih znao ali ovde kod nas ovo je naj, najjeftinija web prodavnica, jeftiniji u od svih!!! Jeftiniji su i od gotovo svih stranih prodavnica, registrujes se i popunis upitnik dnosno napravis spiak i u roku od dan-dva dobijes ponudu sta imaju i po kojoj ceni. Ja vozim Sevrolet Kruz-a, novi auto, delovi preskupi, kod njih cene su bile kao da kupujem za GolfaII, naravno delovi su originalni GM ili od poznatih proizvodjaca, nije mala privreda ili Kina, pokusaj, ne kosta nista, pozzz
Ako slucajno imas nekog u japanu da ti posalje to ti je najbolja solucija, mogu da se nabave kriptohrotalni, sami se sire pri jacim kocenjima pa je i grip bolji, opasno koce ale kupuje se komplet sa plocicama. Vladan ih je donosio iz rusije jedno vreme, dodje prespava na jahti kod Mokija i ostavi jednu kutiju. Moki, Zoran i ja smo se siti nakocili.
Zaboravih da pomenem, nabavljaju delove za sve, bas za sve automobile, proizvodjac nije bitan tako da ova adresa moze biti korisna svim vlasnicima stranih i domacih automobila, za cvarke i kavurmu nisam siguran ali vredi pokusati, mozda i to mogu da nabave!!! .-))
@Golfer Izvini brate nikako da ti se javim.. Samo da znas da cenim sto si mi izasao u susret i ponudio pomoc ali sam jedno vreme bio zauzet ,kasnije sam iskren da budem i zaboravio.. Evo sad kad sam video da si se javio sam se istog momenta setio.. Veliki pozdrav za tebe..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Posto je kod mene intezivno talozenje CaCo3, pa sam zaboravio o cemu se radi, molio bih te da me podsetis, mnogima sam pomogao ili sam se potrudio da pomognem, ne pamtim sta bese, podseti me, pozzz
Baterija 9v ako se secas?.Ostavio si mi i broj tel i sl da se cujemo .. Ja sam svakako kriv,proslo je vec neko vreme.Uglavnom nisam neodgovoran ali sad je ispalo tako da ti nisam nista odgovorio zbog okolnosti koje su me zadesile a kasnije sam skroz zaboravio..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Na brzinu sam to odradio,u prolazu sam uzeo,bio sam u frci ,kako to vec ide kroz ovaj nas zivot pa je to jedan od razloga sto ti se nisam javio..Fercera fino ali nisam uzeo vise komada,samo jednu na probu..Sad kad banem do BG-a otici cu da uzmem par komada da se nadje.. U medjuvremenu sam gledao jos neke modele ali nista interesantno tako da mi sad ovo zavrsava posao.. Hvala jos jednom..
Posto si u Austriji. Nije mi poznato odakle je taj model sevija, ali ako je za americko ytrziste onda bi Nemacka trebala da bude dobar izor za pretragu jer tamo ima dosta modela sa americkog trzista.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.