Ljudi treba mi help od svih vas koji znate e pa `vako Gledao sam dosta national geographic emisije o svemiru, i ima ih dosta dobrih e sad zanima me da li ima neka imisija u rangu Journey to the edge of the universe da je onog kvaliteta??
ima jedna slicna nasao sam je ima je i na yt zove se cosmic journey ima 21 epizoda mozete da pogledate neke epizode koga zanima
Ima Universe na IQS kanalu, to je pre bilo na Ultri. Al` to si verovatno vec gled`o. Nema bas mnogo takvih stvari. Malo je teze snimiti dokumentarac o crnoj rupi. Moras da budes na licu mesta.
:: Outer Space? Kad si to napisao mislio sam da neko slučajno ima online arhivu svih epizoda : :: :: Smorio si me, kakav crni `outer` space, svemir je jedan.. :: :: Nego jel ima neko neki klip iz Outer Space-a, intro, outro, bilo šta? Treba mi nostalgični kick.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.