U naletu emocija pred meč man-real,ja samo zadovoljno se registrujem i uplatim 50 din da gledam tekmu na klik.sportu(dosta mi je bilo cimanja sa baferovanjem,kočkanjem jurenjem linkova,sednem i posle 15 min sve crkne. nema refreša nema strima zaglupeo se server. OK,nadjem link i zakunem sam sebe da nikada više moj fajerfoks neće ići na dotičnu stranicu.
Kad ne lezi vraže danas dobijam ovo:
Poštovani,
Usled nepredviđenih tehničkih problema Vam 05. marta 2013. godine nismo bili u mogućnosti da obezbedimo gledanje utakmice UEFA Lige šampiona za koju ste kupili ulaznicu na našem portalu Klik SPORT.
Zbog nastale neprijatnosti, poklanjamo Vam ulaznice za tri utakmice prve nedelje četrvtfinala UEFA Lige šampiona na Klik SPORT-u i ujedno Vas obaveštavamo da ulaznica za utakmicu koju niste mogli da pogledate neće biti naplaćena i da će Vam na kredit biti vraćen uplaćeni iznos.
Za gledanje poklon utakmica, biće dovoljno da se na dan odigravanja prijavite i u delu Gledaj na Klik SPORT-u čekaće Vas ulaznice za sve utakmice prve nedelje četvrtfinala UEFA Lige šampiona koje ćemo prenositi u utorak 02. aprila i sredu 03. aprila 2013. godine.
Uz izvinjenje zbog nastale neprijatnosti, nadamo se da ćete i ubuduće uživati u ponudi Klik SPORT-a.
Telekom Srbija
Ostadoh zakopan ,ne mogu da verujem i ne mogu da ih ne pohvalim ovako javno.
p.s. ja jesam jedan od najvećih kritičara lelekoma,ali ovo je za pohvalu.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
imao problem sa iptv i netom dolazili su cak 5 puta u mesec dana da rese kvar,doduse mozda sam i ja bio MALCICE dosadan posto sam ih cimao bar 2-3 puta dnevno .Ipak momci iz teh podrske u Valjevu su stvarno bili korektni
i ja sam imao problem sa protokom na, box paket, u 17h sam poslao mail korisnickom servisu i sutradan ujutro oko 9h zove me keva na posao da mi saopsti da su dosli radnici iz Telekoma da vide o cemu se radi, zamenili stotinak metara kabla zbog ostecenja izolacije kroz koju je prodla voda i pravila smetnje. Sada je sve ok, reakcija Telekoma je za svaku pohvalu, bas su me iznenadili!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.