Preko Marvel sajta SAMO DANAS BESPLATNO oko 700 izdanja koja će od sutra biti naplaćivana!
Nisam ulazio u detalje ali ko voli stripove, ima vremena do kraja dana da proveri o kakvoj tačno ponudi je reč, i da na jednom mestu skine omiljene stripove.
Jedina stvar na svetu koja nikada nece da nestane sa modernim tehnologijama je STRIP. To je bezvremenska i bezdimenzionalna kategorija. Pokusao sam da citam stripove na TV-u i racunaru ali ne ide.
Samo kad osetim papir u rukama i lagano ga citam i gustiram u svojoj sobi ima neki smisao. Taj osecaj je neponovljiv.
ali u eri elektronskih sranja možda će papir biti zaboravljen, pa ovako možemo bar donekle da pokažemo budućim generacijama šta smo radili kad smo bili mali...a ne droga i `ladan beton. :)
Dok su se neki mučili da pročitaju jednu knjigu lektire preko cele godine, ja sam u cugu pročitao lektiru za celu godinu, i onda polako do kraja školske godine uživao u stripovima tipa Blek stena, Komandant Mark, Spiru i Fantazio, Tintin, Marsupilami,... :)
Apsolutno se slažem. Ova navodno `besplatna` promocija je ipak samo za mobilne OS-eve koliko vidim a ne i za Windows PC OS?!? Jedino je lepo što danas vlasnici iPhoneOS-a i Androida, mogu da poskidaju taj app i džimnu stripove na mobilne pa nekako prebace na PC ako je moguće. Inače, uživati u stripu na ekranu mobilnog telefona ili tableta je stvarno ... slažem se sa Vladats.
:: Jedina stvar na svetu koja nikada nece da nestane sa modernim tehnologijama je STRIP :: To je bezvremenska i bezdimenzionalna kategorija :: Pokusao sam da citam stripove na TV-u i racunaru ali ne ide :: :: Samo kad osetim papir u rukama i lagano ga citam i gustiram u svojoj sobi ima neki smisao :: Taj osecaj je neponovljiv :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Nista dok u ruke ne uzmem neki strip koji je procitan hiljadu puta i taj osecaj papira pod prstima je ne ponovljiv i nema te rezolucije na kompu koja to moze da zameni ili nadomesti i cuvam punu kutiju stripova koje cu nadam se predati klincu kad bude vreme da ga to interesuje (za sada je u tom&jerry i vatrogasac sem fazonu)...a i za ovo sto ih interesuje mi nije zao dati pare i kupiti knjigicu sa junacima koje vole i nije mi tesko da citam (nekad i po x puta)... Papir je nezamenljivo iskustvo...
Mozda promenite misljenje ako krenete da ih citate na nekom tabletu po mogucnosti preko 7 zoll-a...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nista dok u ruke ne uzmem neki strip koji je procitan hiljadu puta i taj osecaj papira pod prstima je ne ponovljiv i nema te rezolucije na kompu koja to moze da zameni ili nadomesti i cuvam punu kutiju stripova koje cu nadam se predati klincu kad bude vreme da ga to interesuje (za sada je u tom&jerry i vatrogasac sem fazonu)...a i za ovo sto ih interesuje mi nije zao dati pare i kupiti knjigicu sa junacima koje vole i nije mi tesko da citam (nekad i po x puta)... Papir je nezamenljivo iskustvo.. :: :: ::
Papir je zakon slazem se, ali možda na Kindle-u ili drugim e-ink reader-ima ne izgleda loše. Uostalom mnoge je izuzetno teško naći kod nas (japance, francuze...), pa je digitalni oblik jedina opcija. @vladats Aj mi pošalji link za hi-res Dylana ili Alana ako ima na srpsko-hrvatskom jeziku naroda i narodnosti, to nikada nisam uspeo da nađem.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.