Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
You will not believe your eyes!!!!!!!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire You will not believe your eyes!!!!!!! 18.03.2013. 02:28 T52303

status: user
broj poruka: 18472
http://www.youtube.com/watch?v=7xCOh_UCLJg

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
muha4med You will not believe your eyes!!!!!!! 18.03.2013. 02:52 #482808

broj poruka: 29
http://www.youtube.com/watch?v=7xCOh_UCLJg
Bez Komentara!

!FUCKING HUMANS!

JE3A RE.. 18.03.2013. 03:07 #482811

broj poruka: 913
(malo crnog humora)
Pa sto jedu plastiku i ostala govna kad im skodi?! :D

(shalu na stranu)

Neminovno je da svakim danom sve vise i vise trujemo planetu na kojoj i sami zivimo.
Male jadne pticice uginu jer smo mi nesto najgore po prirodu.
Pitam se samo kad (a verujem da je to veoma uskoro) ce se nama, kao civilizaciji, nesto desiti strasno jer ce nam se i priroda osvetiti.
Svakim danom suma je sve manje, zivotinjske vrste izumiru zbog nas..
Vratice nam se to kao bumerang.

Antec 900
AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283
Gigabyte GA-990XA-UD3
Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED
Samsung SSD 128GB 830+Samsung 2 TB F4
ASUS ATI 7950 3GB DDR5
Dell U2412M
Seasonic SS-750 W
Logitech G105+MX518
muha4med To JE3A 18.03.2013. 03:31 #482812

broj poruka: 29
VEĆ NAM SE UVELIKO VRAĆA SAMO ŠTO JOŠ NISMO SVESNI SVOJE NESVESTI !

JovanZ Tuga 18.03.2013. 03:35 #482813

broj poruka: 3012
Jednostavno ljudi nemaju svest o tome koliku stetu nanose planeti. Ako se ovako nastavi za 100-200-300 godina ce biti kriticno.
JE3A @JovanZ 18.03.2013. 03:52 #482815

broj poruka: 913
Ne brinem se ja za 100-200-300 godina..
Nego sta ce biti za 50-100 godina max.
Ljudi treba da shvate da planetu nismo nasledili od roditelja, vec da smo je pozajmili od nase dece!

Antec 900
AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283
Gigabyte GA-990XA-UD3
Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED
Samsung SSD 128GB 830+Samsung 2 TB F4
ASUS ATI 7950 3GB DDR5
Dell U2412M
Seasonic SS-750 W
Logitech G105+MX518
djuroue1 dada 18.03.2013. 04:58 #482817

broj poruka: 1156
Tuga,cemer,jad...
Apple,samsung,nvidia,amd,intel...

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

neXus2000 .... 18.03.2013. 08:16 #482820

broj poruka: 3351
E pa to je zbog silne `konkurencije` pravljenja malih milion razlicitih stvarcica koje iskenjavaju na svakih pola godine. I naravno loseg menadzmenta i koriscenja resursa. A sa druge strane mi stoke koje umesto da napravimo `deponiju` koja ce odmah reciklirati biorazgradljive elemente od kojih bi se pravile stvarcice (plastika od kanabisa), bacamo i cekamo da ce se to samo reciklirati. Plus gradjani koje zabole da bacaju u kontejnere, nego bacaju gde kod stignu. `E aj baci tu kesu iz automobila, vec kada ste pozdrali te cipseve i popili sokove, da ne smeta` - radnja se odvija na autoputu....npr.

http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg

tortojed Tehnoloski razvoj civilizacije uzima svoj danak. 18.03.2013. 08:19 #482821

broj poruka: 11012
Sezdesetih godina dvadesetog veka, u utrobi jedne ajkule nadjeno je dvadesetak metalnih konzevi, ostaci nekolicine najlonskih dzakova, parce celicne sajle...

@djuroe: ni na srecu ni na zalost nas, potrosaca proizvoda kompanija koje si pomenuo - one NI IZBLIZA ne zauzimaju toliko visoka mesta na rang listi velikih zagadjivaca, da bi smo ih apostrofirali i tako istakli za primer.
Istina je , na zalost svih stanovnika Planete Zemlje, da su najveci zagadjivaci kompanije cija je osnovna delatnost klasifikovana kao ``prehrambena industrija``, ``hemijska industrija`` (ne samo ``naftna``!), `` industrija odece i obuce``, ``automobilska industrija`` i ``farmaceutska industrija``...
Dakle, ako cemo da budemo precizniji u ukazivanju na najvece zagadjivace, trebalo bi da pomenemo ova imena: Coca Cola, Iska, British Petrol, Adidas, Mercedes...

Dexter013 E jbg... 18.03.2013. 10:02 #482835

broj poruka: 17098
Krenuo sam da gledam, pa ono je tuga, uzas!

Za malo suze da mi krenu kad sam video one jadne ptice kako se muce i umiru u mukama.

Nikad ne bacim nista na ulicu, ni papiric od zvake
a kamoli nesto vece ili nesto gore,
ali vecina ljudi su stoka i stoka ce i ostati...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ovo je 18.03.2013. 10:33 #482839

broj poruka: 3278

STRASNO !!!
ConemaX Uzas! 18.03.2013. 10:39 #482843

broj poruka: 314
I sta mi ocekujemo kako da nam bude bolje kada se ovakve stvari desavaju na svetu. Pre 3 dana je na B92 bilo kako hiljade Tigrove u kini uzgajaju na farmama kao kokoske zbog krzna i kostiju(navodno medicina),svi su nabijeni u male kaveze i cekaju sudnji dan da ih neko zakolje. Ja sam se slogirao kad sam to video. Nakon toga videa na you tube o Tigrovima sa desne strane stoji video tipa ``Skinn animals alive in China`` i ja kao STA?! Ljudi kad sam ja video kako covek zivu zivotinju dere polako celu a ona se baca od bolova ja sam hteo sve da polupam po kuci!!! Pobesneo sam toliko da i sada se sav tresem dok ovo pisem! Evo par dana je proslo od toga ja i dalje razmisljam o tome i ne mogu da verujem ocima sta sam video! I dalje su mi pred ocima one druge zivotinje u malim kavezima koje cekaju da ih ODERU ZIVE!!! Koji smo mi bolesnici! Popalio bi ih tamo sve sto to rade! Kunem se zivotom da sam bio tamo uzeo bi onaj noz i zabio bi onom liku noz u grkljan i prerezao mu glavu pa neka idem na dozivotnu robiju makar bi znao ZASTO! Za ime bozije ubij ih prvo pa ih ODERI!!!
tortojed @ConemaX: nazalost, deru ih zive da bi krzno zadovoljilo odredjene... 18.03.2013. 10:47 #482846

broj poruka: 11012
kriterijume. Isto se desava sa mnogim zivotinjama, ne samo sa tigrovima...

http://goo.gl/B8U8f

edit: ja mu ne bih rezao grkljan, niti glavu - primenio bih ``smrt od hiljadu rezova``...

http://goo.gl/SX96N - slow slicing (``death of a 1000 cuts``)
mkukic Re: @ConemaX: nazalost, deru ih zive da bi krzno zadovoljilo odredjene... 18.03.2013. 13:44 #482871

broj poruka: 2591
Ne mogu da verujem... Ostao sam bez teksta... Skamenjen.

Ako to ovi monstrumi rade da bi `krzno zadovoljilo odredjene kriterijume` da li je onda moguce da je negde zaista dozvoljen ovaj idiotizam zarad `kvalitetnijeg krzna`?

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: kriterijume. Isto se desava sa mnogim zivotinjama, ne samo sa tigrovima..
::
:: http://goo.gl/B8U8
:: edit: ja mu ne bih rezao grkljan, niti glavu - primenio bih ``smrt od hiljadu rezova``..
:: http://goo.gl/SX96N - slow slicing (``death of a 1000 cuts``)
SkyFire Re: @ConemaX: nazalost, deru ih zive da bi krzno zadovoljilo odredjene... 18.03.2013. 13:49 #482874

Idi bre tortojed u ... gledao sam par sekundi i nisam mogao vise da izdrzim!
Uzas!Pa ne kaze se dzabe da je covek (kao bice) najveca zivotinja!

A kineze ne mogu organski da podnesem sto se tice tako tih stvari..
I govna bi jeli (mozda i jedu) ..Kad sam cuo da uzgajaju Bernandince i jedu ih znaci poludeo sam!!!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: edit: ja mu ne bih rezao grkljan, niti glavu - primenio bih ``smrt od hiljadu rezova``..
Dexter013 @SkyFire 18.03.2013. 14:01 #482877

broj poruka: 17098
Nije problem ko sta jede, to je stvar kulture podnevlja i obicaja kao i navika.

Evo prost primer.

Mi jedemo kravlje meso bez problema to je nama normalno,
a eto, pse ne jedemo nikad.

Ali npr. u Indiji je krava kao sveta zivotinja i ona se ne jede nikad(kao kod nas pas)
i oni se isto tako zgrozavaju na nas kao i mi na recimo kineze sto jedu pse.

Ali zato im je npr. skroz ok da jedu pse u kini,
jer ih ne gledaju kao mi , kao kucne ljubimce ili prijatelje iz zivotinjskog carstva.

Sto se tice hrane to mi je kao relativno ok, a da se ubija bilo koja zivotinja samo
da bi bila neka vrsta ukrasa ili suvenir, protiv toga sam 100% i uvek

Hrana je ipak jbg hrana i bez obzra sto ne odobravam pse kao rucak donekle i mogu da razumem jer u tim vukojebinama nema sta da se jede bukvalno.

A ove kineze i tigrove to nisam ni smeo da pogledam,
to bi me progadjalo danima ako ne i nedeljama posle.

NIJE PROBLEM DA SE JEDE BILO STA (osim ako nije ugrozena vrsta)
ali da se ta zivotinja ne muci i da ne umire u mukama i bolovima.

Eto moje babe su klale pilice i cerupale ih, ali joj se prvo odsece glava i kad se telo smiri onda se cerupa (pile, ne baba)
zamisli da ih zive cerupas, kao ove jadne tigrove, UZAS...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 18.03.2013. 17:15 #482918

broj poruka: 6083
Ovako ce i ljudi da žive u đubretu i da se guše u svojim gov*ima jer neće da prestanu da budu štetočine.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

SkyFire Dexter.. 18.03.2013. 17:29 #482921

Samo sa jedne strane si u pravu i to sa one proste logicke..
Ali u Indiji nije takav zakon,njima je to tako zbog religije,imas zemalja gde je i zmija sveta zivotinja i sl..

Ono sto ne mozes da poredis jeste da pas spada u vrstu plemenitih zivotinja,nesto najblize coveku a krava,svinja u stoku (to nisu kucnu ljubimci) njihova namena zna se koja i sluzi coveku da opstane,da se prehrani..To je tako od pamtiveka..

Koristiti psa u svrsi ishrane moze samo malouman narod a oni nisu bas ni cisti jer su sgvastojedi,jedu sve od buba,pacova,gustera do ko zna jos cega,zato sam rekao mozda i jedu govna,nebi me cudilo!

Evo neki dan gledam neku dokumentarnu emisiju History ili Discovery sad i ne mogu da se setim..
Lov na medvede..Cak ni to mi nije jasno,cemu ubijanje tih zivotinja?!

To je sve u nasim glavama,covek je gospodar planete,vrhovni lider u lancu opstanka i kao takav svoj polozaj
koristi zarad nehumanih razloga..
Lav,tigar ubija radi opstanka,on ne moze da bira,ne radi zabave ili nekih drugih ciljeva..
Covek svesno unistava i to je najveci problem !

P.S.U SVajcarskoj kada bi ubio Bernandinca isao bi na dozivotnu robiju malte ne!

Superior Technology

vladapsd Re: 18.03.2013. 18:12 #482930

broj poruka: 1015
http://www.youtube.com/watch?v=lTTC_2OQ_XI

ovo je verovatno nekima i poznato, bio je i tekst o tome (mislim u Blicu) kako u Koreji i Kini su neki pohapseni zbog kapsula ciji je glavni sastojak suseni ljudski fetus, koje koriste za imunitet i bolje opste stanje organizma...

ConemaX Re: @ConemaX: nazalost, deru ih zive da bi krzno zadovoljilo odredjene... 18.03.2013. 23:22 #482984

Nemoj brate nista vise da mi pricas molim te hocu da povracam. Xebo bi ja mater i tom sto hoce taj kriterijum krzna i ovima sto to rade. Postali smo monstrumi najgore moguce vrste. Ispravka JEDINE vrste.

ConemaX Re: Re: 18.03.2013. 23:26 #482986

Ovaj uzas i stravu sam video jos ranije. Ne ne.. Ma treba da rokne neka kometa-Meteror ali onako POVECI i da pocisti ovaj sljam(ljude) na planeti sto se nakotio kao maligni tumori. Evo ne bi mi bilo zao sad da Rokne i sve da nas pobije. Prevrsili smo svu mogucu meru!

:: http://www.youtube.com/watch?v=lTTC_2OQ_X
:: ovo je verovatno nekima i poznato, bio je i tekst o tome (mislim u Blicu) kako u Koreji i Kini su neki pohapseni zbog kapsula ciji je glavni sastojak suseni ljudski fetus, koje koriste za imunitet i bolje opste stanje organizma..
SkyFire Re: Re: Re: 18.03.2013. 23:33 #482987

Ovakav komentar sam cuo kod jos jednog korisnika samo ne znam kod god tacno..

Superior Technology

:: Ovaj uzas i stravu sam video jos ranije. Ne ne.. Ma treba da rokne neka kometa-Meteror ali onako POVECI i da pocisti ovaj sljam(ljude) na planeti sto se nakotio kao maligni tumori. Evo ne bi mi bilo zao sad da Rokne i sve da nas pobije. Prevrsili smo svu mogucu meru
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=lTTC_2OQ_X
:: ::
:: :: ovo je verovatno nekima i poznato, bio je i tekst o tome (mislim u Blicu) kako u Koreji i Kini su neki pohapseni zbog kapsula ciji je glavni sastojak suseni ljudski fetus, koje koriste za imunitet i bolje opste stanje organizma..
ConemaX Re: Re: Re: Re: 18.03.2013. 23:38 #482988

Ajde Skaj pucaj? :D

:: Ovakav komentar sam cuo kod jos jednog korisnika samo ne znam kod god tacno.
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Ovaj uzas i stravu sam video jos ranije. Ne ne.. Ma treba da rokne neka kometa-Meteror ali onako POVECI i da pocisti ovaj sljam(ljude) na planeti sto se nakotio kao maligni tumori. Evo ne bi mi bilo zao sad da Rokne i sve da nas pobije. Prevrsili smo svu mogucu meru
:: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=lTTC_2OQ_X
:: :: ::
:: :: :: ovo je verovatno nekima i poznato, bio je i tekst o tome (mislim u Blicu) kako u Koreji i Kini su neki pohapseni zbog kapsula ciji je glavni sastojak suseni ljudski fetus, koje koriste za imunitet i bolje opste stanje organizma..
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: 18.03.2013. 23:40 #482989

Ne mogu da se setim ali se u globalu slazem sa izrecenim..

Superior Technology

:: Ajde Skaj pucaj? :
ConemaX Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18.03.2013. 23:42 #482991

Heheh jesi car :)

:: Ne mogu da se setim ali se u globalu slazem sa izrecenim.
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Ajde Skaj pucaj? :
Ishmerish Jel tebra da krenemo sa ubijanjem 19.03.2013. 01:28 #483010

broj poruka: 7285
Joj ocel ta anarhija vise, pa da se potamanimo i spasemo zemlju,zivotinje i prirodu..., za neke nadam se normalnije ljude!

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs