Zaboravio sam već šta se dešavalo ranije i ko je ko... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: Zaboravio sam već šta se dešavalo ranije i ko je ko.. :: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Jaaakoooo sam odgledao prvu epizodu i jaaaako se nista nije dogodilo... Nadam se da ce se u ovom serijalu malo vise izdesavati bilo cega nego u proslom... Bio bi red!!!
Aaa, nećeš me zajebati ovog puta! Sada čekam da izađu sve epizode pa onda gledam k`o čovek! Nema više kao prošle godine da žderem svoju džigericu dok sačekam sledeću epizodu jer svaku prekinu baš kad je najzanimljivije. :)
Ne vredi ništa, ja tako strpljivo sačekao da emituju celu treću sezonu Walking Dead-a, utempirao da danas pogledam finalnu epizodu i opet moram da čekam oktobar za početak četvrte sezone.
Jedino da sačekaš koju godinu da završe emitovanje serije, pa onda sve odjednom da gledaš, al ja nisam toliko strpljiv :)
Upravo skinuh prvu epizodu, da sačekam da klinac zaspi pa da uživam :)
:: Aaa, nećeš me zajebati ovog puta! Sada čekam da izađu sve epizode pa onda gledam k`o čovek! Nema više kao prošle godine da žderem svoju džigericu dok sačekam sledeću epizodu jer svaku prekinu baš kad je najzanimljivije. : ::
Nije problem cekati 5-6 meseci ali je zajeb da pocnes da gledas a onda otkazu nastavak serije (Jericho, SG universum...) Ja trenutno pratim pored navedene Walking Dead,Revolution,Arrow...
Molim da me neko ko je procitao knjigu ispravi ako gresim ali cini mi se da su u ovoj sezoni poceli da odstupaju od knjige... prve dve sezone su skoro preslikana knjiga a ova treca mi ne izgleda tako... Inace potpuno sam razocaran naivnoscu price u trecoj knjigi...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ... I izlaziće nova epizoda svakog ponedeljka rano ujutru :: Biće 10 epizoda u sezoni :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
Pa receno je da su neke scene ubacili da bi ih vise prilagodili seriji iako one same ne postoje u knjigama. Steta sto nemaju veci budzet uprkos ovolikoj popularnosti jer je 10 epizoda od po sat vremena po sezoni malo, makar da je 20 epizoda ili 15 po sat i po vremena. Takodje nece moci da spakuju celu pricu u trecu sezonu iz trece knjige pa ce je prebaciti u cetvrtu sezonu.
Poceo sa serijom pa da ne kvarim (međusobno)...epic je bila episoda, nisam očekivao, mnogo upečatljiva i mučna scena...ali zašto i vuka ubiše?! :) GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.