Zanima me da li drzite mobilni telefon blizu monitora i da li je to stetno za monitor?
Pre nekoliko godina sam cuo da je to nepozeljno i od tada ne drzim telefon blizu monitora. Juce sam slucajno primetio kod druga da mu je mobilni tik uz monitor i bas ga pitam da li je primetio neke promene na monitoru. Kaze da ga uvek drzi tako blizu, da mu je `na dohvat ruke` i da nikada nije imao problema...
Recimo, dok sviram na sintisajzeru, ako se mobilni slucajno nadje blizu, ja na zvucnicima cujem dobru najavu sekundu-dve ranije da stize poruka ili poziv... :) ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
a monitoru neće ništa da bude. Nisam još čuo da je neki monitor oboleo od raka ili tumora zbog korišćenja mobilnog, ali za ljude već ne garantujem. Ja oba telefona držim na stolu pored monitora i nisam primetio nikakve probleme, a ionako za to služi garancija. :) A ako nešto bude i smetalo monitoru, samo će ga umesto u servis poslati na Onkološki institut. :D
:: a monitoru neće ništa da bude. Nisam još čuo da je neki monitor oboleo od raka ili tumora zbog korišćenja mobilnog, ali za ljude već ne garantujem :: Ja oba telefona držim na stolu pored monitora i nisam primetio nikakve probleme, a ionako za to služi garancija. : :: A ako nešto bude i smetalo monitoru, samo će ga umesto u servis poslati na Onkološki institut. :D :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Jedno (za vas, jer znam ja vas) neocekivano pitanje: kako to
05.04.2013. 14:17
status: user broj poruka: 11012
da se niko nije zabrinuo za TELEFON? Imajuci u vidu slozenost njegove konstrukcije, veliku verovatnocu otkazivanja softvera i hardvera u njemu, zar ne mislite da bi interferencije sa monitorom mogle da remete funkcionisanje mob. telefona?
Re: Jedno (za vas, jer znam ja vas) neocekivano pitanje: kako to
05.04.2013. 14:48
status: user broj poruka: 3278
Nisam se zabrinuo za telefon, imam treci telefon koji nije u blizini monitora niti u istoj sobi... Telefon koji je kod monitora i dalje radi drugi telefon koji je u drugoj prostoriji crkao je prosle godine(decembar 2012). Inace, oba telefona kupljena su nova i stara su nekih 5 godina, radi se o k550i Takodje imam i nokia n8 koji stoji kod monitora i za sad sve ok
:: da se niko nije zabrinuo za TELEFON? Imajuci u vidu slozenost njegove konstrukcije, veliku verovatnocu otkazivanja softvera i hardvera u njemu, zar ne mislite da bi interferencije sa monitorom mogle da remete funkcionisanje mob. telefona :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.