Postovani Berzasi,upravo sam odgledao poslednju epizodu jedne od najlegendarnijih serija na svetu,seriju po imenu ``Allo Allo`` ,i jos sam pod utiscima tog cuvenog britanskog humora.... Opet bih pogledao neku komicnu seriju,ali nemam predstavu sta da sledece ``kupim`` i odgledam,pa ako imate predlog neke fine serije,moze i starie i novije proizvodnje,dajte predloge,samo nek je duhovita:)))))
PS-Only Fools And Horses sam odgledao od prve do zadnje epizode:)))))))) nju nemojte predlagati:))))
sudeci po IMDB sajtu,kupuje se Frasier,The Office,i Boycie za sada,ali posto imam svo slobodno vreme ovog sveta,slobodno predlazite serije koje su se vama svidele,imam 1,5 tb prostora na raspolaganju :)))))) e da,mogu i detektivske serije poput Slucajni partneri sa Brus Vilisom i sl,samo nek je duhovito:))))
pogledao vecinu,McGyver mi je malo smaracka serija,dzepnim nozicem demontira sofisticiranu elektroniku bombe,malo ga preterase sa tom njegovom snalazljivoscu.....Quantum je ekstra serija,davno sam je pogledao,Farscape se kupuje a mucke sam napisao da sam pogledao.....:))))) Mogu starije serije,osamdesete,cak i sedamdesete godine.... Magnum PI je full serija koju sam pogledao,moze i nesto na slican fazon ako neko zna da predlozi....Nije full komedija ali ima svoje momente humora...
A tako. A ja mislio domace. Pa dobro... nemoj bre da gledas serije, cisto gubljenje vremena. Bolje pogledaj neki dobar film ili procitaj dobru knjigu. Ili nemoj da konzumiras nista nego kreiraj nesto. Budi stvaralac a ne potrosac.
Ionako si vec gledao dve najbolje, Mucke i Alo, alo. Dalje ti je samo s konja na magarca. Mada kad smo kod toga, ove dve pomenute nisu tipicni predstavnici britanskog humora koji je crni. U tom smislu imas Fast Show i Malu Britaniju. I Dr. Martin nije losa serija. Crnohumornointeligentna. To ti je kad onaj uske iz Men Behaving Badly igra lekara u Kornvolu.
Zar mora samo anglo-americki? Ima jedna stara poljska serija zvana Janosik. Nije humoristicka al` je mnogo dobra. Ima i dobrih ceskih serija.
A Frasier je k`o Seinfeld, jeftini stosovi, nigde humor, americki plicak bez dna.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.