Ja ovo nikad ne radim i nemam nameru nikog da provociram,s`obzirom kakvo nam je stanje u fudbalu,ali pojedinci skakucu samo tako,kad komsinica dobije,pa eto mora malo :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Samo mi da se otarasimo Djure i one lopovske uprave
18.05.2013. 22:40
status: user broj poruka: 6876
Sad davao Ruzic iz SPS-a(potpredsednik FK Partizan)i covek mrtav ladan kaze,ova pobeda govori koliko ova uprava radi cestito i posteno :))
Pa da,za budzet SPS-a i njihov licni.
Off topic:phoboskv,ako te zanima mogu da ti nadjem coveka total war rome II preorder,sto dobijas 4 grcka polisa kao opciju za igru,to je kao bonus za preorder. Znam da volis total war naslove,pa eto,ja vec polako skupljam. Cena koju trazi je 3300 dinara,spustio bi verovatno i na 3000.Ovako je 55e.Nije reklama,nzm lika,nego eto naleteo sad,a i ti se javio ovde :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ne bi, bilo bi isto...Na borbenosti nemam sta da zamerim. Na kvalitetu, imam.
Ako aludiras da sam navijac Zvezde, gresis
:: I posebno fudbal,nas takav je kakav je,nas je :: :: Kome se ne svidja,nek navija za Chelsea,Bayern,onu JEBENU barcelonu,itd. :: :: Oni skrajnuti manijaci,nek navijaju za PSZ i City,a sad ce i Monaco :: :: blueberry:A da je zvezda dobila?Pobedio bi bolji,ajde molim te : :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
svejedno je ko igra zvezda partizan ili bilo ko iz superiska jelenko lige
18.05.2013. 23:53
status: user broj poruka: 492
to sto se kod nas igra daleko je od fudbala a blize tzv igri ` u dupe konja` sto se vidi kad se ode u evropu pa gubi od slepaca amatera il profesionalaca koji posle u ligi evrope il sampiona sluze za gol razliku Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
Matori nas fudbal...ne možemo tri pasa da spojimo...
:: Deljiiiiiii gancice!!!! :: :: A moglo je i 5:0 da bude :: :: :: Sad opet ide prica kako je Tole namestio, a dok su nas stizali na tabeli, niko od njih nije pominjao Toleta i neregularnost :: :: @100tinalo :: :: Kladim se da navijas za Zvezdu.... tako Vas do juce nije zanimala ni kosarka, ni vaterpolo, a sad su Vam puna usta istih :: :: Poz :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Re: Samo mi da se otarasimo Djure i one lopovske uprave
19.05.2013. 01:27
status: user broj poruka: 940
Off topic Uuuu brate, jos jedna stvar, posle pobede, koja mi je ulepsala dan :)))
Molim te, posalji mi na mail podatke. Zainteresovan sam .
Hvala sto si se setio.
Pozzz
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Sad davao Ruzic iz SPS-a(potpredsednik FK Partizan)i covek mrtav ladan kaze,ova pobeda govori koliko ova uprava radi cestito i posteno :)) :: :: :: Pa da,za budzet SPS-a i njihov licni :: :: Off topic:phoboskv,ako te zanima mogu da ti nadjem coveka total war rome II preorder,sto dobijas 4 grcka polisa kao opciju za igru,to je kao bonus za preorder :: Znam da volis total war naslove,pa eto,ja vec polako skupljam :: Cena koju trazi je 3300 dinara,spustio bi verovatno i na 3000.Ovako je 55e.Nije reklama,nzm lika,nego eto naleteo sad,a i ti se javio ovde : :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.