Covek je demantovao Titovog bodigarda. Naime, Rambo Amadeus je,
26.05.2013. 00:09
status: user broj poruka: 11011
pre desetak godina pricao (kako je NJEMU neko ispricao) da je Tito, tokom jednog lova na krupnu divljac, zamisljen zastao pored tela jednog ubijenog medveda i navodno rekao, onako, za sebe: majku ti b0zju, mi ovdje ubijamo ove zvijeri, je li, a nauka kaze da ce uskoro biti istrebljene citave vrste...Sutra cemo ih trazit` po cijeloj Sloveniji, Bosni, Crnoj Gori...a od njih nece biti ni traga. Titov glavni bodyguard (tom prilikom angazovan i kao hajkač) smesta je zauzeo stav ``mirno`` i suznih očiju utešio prešjednika: ne brini Druze Tito - dok je tebi nas, bice i medjeda!
Ali je zato potvrdjena legendarna izjava jednog od Topalovica (Mija Aleksic u Maratoncima): ko na nas krene, iz mesta je najebao!
Gledao sam nekoliko emisija o samim medvedima,pa i ovim sa ovih prostora i u svim emisijama se pominje samo jedno,odnos ciste fizicke snage odraslog coveka vs medveda je 1 vs 10.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
sreca naravno da da...ali to 1 vs 10 se odnosi prosecnog coveka. Znam jednog iz Gackog i treniram snjim ponekad, 2.15, 210 kila. Trenira cova americki fudbal..ne verujem da bi medvedu bilo svejedno
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Naravno da se odnosi na prosecno razvijenog coveka. Sumo rvac
26.05.2013. 16:38
status: user broj poruka: 11011
je u stanju da savlada manjeg (surog ili crnog) medveda. A i medveda ima raznih velicina (i rasa). Belog medveda, sigurno, ni jedan goloruk covek nikada nije mogao niti moze da svlada (pa ni nekolicina ljudi).
Hehe kakav crni covek i medved..Ovaj je imao srece a i medved je verovatno bio manji.. Medved coveka ubija kao muvu jednim udarcem ma koliki da je covek..Mi nemamo takvu anatomiju da mozemo da se nosimo sa tolikom silom. Grizli se sa covekom igra kao mi sa leptirom.Glupo je uopste porediti i pocinjati takvu polemiku da covek ima neke sanse protiv medveda,smesno je,ma koliki da je covek za medveda dodje bukvalno kao plisana igracka! O belom medvedu tek ne treba pricati,najsnazniji i najkrupniji medved na svetu!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
mislim da je grizli najkrupniji, e sad da li je najsnazniji ne znam, beli ipak ima bolje tehnike borbe:)
secas se onog lovca sto je ciljao jelena pa je jedva ostao ziv, jelen hteo da ga ubije, meda ipak ima gustu i dugacku dlaku, malo mi je nerealno da mu prstima zgnjeci grkljan kroz krzno i jednom rukom
:: Hehe kakav crni covek i medved..Ovaj je imao srece a i medved je verovatno bio manji. :: Medved coveka ubija kao muvu jednim udarcem ma koliki da je covek..Mi nemamo takvu anatomiju da mozemo da se nosimo sa tolikom silom :: Grizli se sa covekom igra kao mi sa leptirom.Glupo je uopste porediti i pocinjati takvu polemiku da covek ima neke sanse protiv medveda,smesno je,ma koliki da je covek za medveda dodje bukvalno kao plisana igracka :: O belom medvedu tek ne treba pricati,najsnazniji i najkrupniji medved na svetu :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
ova vest je kasnije korigovana a i sam bear slayer je dao izjavu, prvo je sikiricom udario medjeda zavrat (medved mu je nije izbio kako je receno u prvom tekstu) a onda ga udarao itd, dok medved najverovatnije nije iskrvario tako da davljenja jednom rukom nije ni bilo. Ipak je i ovo nadljudski poduhvat i borba za goli zivot (i coveka i medveda :)).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.