Poznata mi je stvar jako...Nesto mi se javlja da su the beatles-i ili Paul McCartney, ali nisam siguran. Mozda se setim u medjuvremenu...Ako imas mic pri ruci, probaj sa Tunatic-om.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@Pile Uopste nisi moderan,ne slusas narodjake..Kakve su to pesme ? :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ih Sky, pa ko ne slusa narodnjake, majke ti?? Mitar Miric, Ceca i onaj celavi lik su mi do jaja! Slusam sve njihove pesme i spotove volim da im gledam na televiziju:) A cenim da IM i ti volite da se proveselite uz jedan dobar narodnjak:)
:: @Pil :: Uopste nisi moderan,ne slusas narodjake..Kakve su to pesme ? :)) :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Da je imarkovicu Ceca idol ..Ako nesto spomenes protiv nje odmah skace u vatru :)))
Inace ja i dalje gledam crtane filmove .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pretpostavio sam da voli Cecu (cim je ima kao avatar, ako se ne varam) i nemam nista protiv nje, a i da se razumemo, bolja je od JK - jace su joj pesme:)
Ne bih joj/im oprostio,obema i ako me ne privlace kao zenke..Istina je da su jako negovane ,obe! Obe su bez sminke kao ona stvar ali zato moj Misko nije gadljiv (ne mislim na Miskoniusa) i tu gde udari trava ne raste :)
P.S.Nije na avataru Ceca !
Ma jeste bre, Ceca je! U neciji ukus ne ulazim, covek je voli i to je to...Pa i na mom avataru je raspali Mitar Miric (vidis da drzi mikrofon) i sta? Treba da se stidim sto ga gotivim?
:: P.S.Nije na avataru Ceca :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
`fala gile! hahahahha ceca, vrh! ja stvarno ne znam sta fali Ceci, smesni ste mi obojica, ovaj gotivi Mitra Mirica, a ovaj drugi crtace haha
:: The T-Bones No Matter What Shape. Znao sam da je nesto matoro iz tog doba...pa sve slici.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.