Narode potrebna mi je knjiga za srednju skolu iz filozofije! Autori su Veljko Korac i Branko Pavlovic
Ta mi knjiga treba za spremanje testa u okviru filozofije na mom faksu.Pa ako neko ima da pozajmi,pokloni ili proda bio bih mu krajnje zahvalan.Buduci da sam trazio da kupim i polovnu nego ne nadjoh ni kod preprodavaca.
ovako otprilike izgleda knjiga mozda su druge korice u pitanju ali je bitno da ima filozofe od dekarta pa do rasela.
:: Narode potrebna mi je knjiga za srednju skolu iz filozofije :: Autori su Veljko Korac i Branko Pavlovi :: :: Ta mi knjiga treba za spremanje testa u okviru filozofije na mom faksu.Pa ako neko ima da pozajmi,pokloni ili proda bio bih mu krajnje zahvalan.Buduci da sam trazio da kupim i polovnu nego ne nadjoh ni kod preprodavaca :: :: ovako otprilike izgleda knjiga mozda su druge korice u pitanju ali je bitno da ima filozofe od dekarta pa do rasela :: :: http://prntscr.com/189n7 :: ::
slazem se no ja nisam ni jedno ni drugo ali na mom faksu imamo cak 3 filozofije.Uvod,1 i 2. Prilicno je hitno za 20 dana imam test zato narode pomagajte.
Ajde ajde pomozi coveku inace ces biti uskracen za informacije iz Safirastog tabora :) pritom IRadio krece uskoro cujem primace zelje i cestitke :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: `Samo ludaci i komunisti studiraju filozofiju!` :: :: M`s`m da ja imam, aj cu pogledam pa ti javljam.. :: :: :: Narode potrebna mi je knjiga za srednju skolu iz filozofije :: :: Autori su Veljko Korac i Branko Pavlovi :: :: :: :: Ta mi knjiga treba za spremanje testa u okviru filozofije na mom faksu.Pa ako neko ima da pozajmi,pokloni ili proda bio bih mu krajnje zahvalan.Buduci da sam trazio da kupim i polovnu nego ne nadjoh ni kod preprodavaca :: :: :: :: ovako otprilike izgleda knjiga mozda su druge korice u pitanju ali je bitno da ima filozofe od dekarta pa do rasela :: :: :: :: http://prntscr.com/189n7 :: :: :: ::
Sad celu noc nema da spavam od silnog uzbudjenja. Joj, iRadio, bas fensi..
:: slazem se no ja nisam ni jedno ni drugo ali na mom faksu imamo cak 3 filozofije.Uvod,1 i 2 :: Prilicno je hitno za 20 dana imam test zato narode pomagajte ::
Kapiram da cekas i 2014 kad izlece i Iwatch :D mada ... volis ti jabuke :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: Usralo te nasao, sam, javi mi se na mail :: :: :: @Dejzan :: :: Sad celu noc nema da spavam od silnog uzbudjenja :: Joj, iRadio, bas fensi. :: :: :: slazem se no ja nisam ni jedno ni drugo ali na mom faksu imamo cak 3 filozofije.Uvod,1 i 2 :: :: Prilicno je hitno za 20 dana imam test zato narode pomagajte :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.