ima svih tema i uvek mozes da kazes nesto da ti ne obrisu post,
Ekrem mrtva siptarcina jebe nas u rodjenoj zemlji i proziva al nije kriv on nego onaj raspali pink sto pravi takve emisije i sto pusta to babama i zenama da gledaju.Moja zena licno gleda raspalu farmu i milion puta sam joj rekao da je bolje da gleda discovery ili history kanale ili bre neki film,ma cak i da bleji na fejsbuku je bolje od tog zla al ne vredi....
ja o tome ,al provalice me jako brzo pogotovo sto smo sad dobili onaj 24 sata farma kanal pa 18 pinkova raznih pa ako sve zakljucam a onda ode na kafu prekoputa kod komsinice koja isto ima IKOM i sve iste kanale,osta ja suva q ko zna kolko ...:)
A kod Tita, kada je ucenik srednje skole napisao u pismenom `Hitler je bio veliki vojskovodja` zamalo nije isteran iz skole, pa sad vi meni kazite ko je tu u pravu...
siptarsku,to samo kod nas moze,da je kod Hrvata ili negde drugde visio bi taj na banderi.Kao sto je rekao jedan lik na nekom mitingu:`Nije Sloba kriv,mi smo govna`
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.