Ma seremo mi, kenjamo pre no sto se ispece, brat bratu ovo kida, iako reklama sad, deluje mi kickass i bas onako kako sam ocekivao, da je landscape raznolik, i da ima prirode, meni deluje fenomenalno... jedino sto me nervira online i 3 igraca ali za ta 3 igraca o5 nemogu da pricam jer ga nismo probali evo pogledajte dobri ljudi http://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI
Jos uvek nista konkretno o izlasku za PC koliko vidim. Ako mapa bude velika kao sto je bila u San Andreas-u, bice dobro. A i ako se pojavi za pc, release date bi trebalo da bude oko pola godine posle konzola, mozda i malo vise.
da vec ima tema za GTA V, sta ce nam sada jos jedna!?!?
Inace na IGN pise PC release date TBA, tako da je pitanje kad ce to izaci uopste za PC i da li ce posle releasa na konzoloma izaci za PC ubrzo ili cemo da se nacekamo......
Za PC ce izaci provereno samo da se nafatiraju para za konzole... Ja sad imam trip da uzmem xbox 360 od drugara i kupim(download) kad izadje u septemberu :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: da vec ima tema za GTA V, sta ce nam sada jos jedna!?! :: :: Inace na IGN pise PC release date TBA, tako da je pitanje kad ce to izaci uopste za PC i da li ce posle releasa na konzoloma izaci za PC ubrzo ili cemo da se nacekamo..... :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
3 lika mozes a i ne moras da ih menjas, igraj sa jednim i cao, bonus je sto su sva tri tj. mogu da budu aktivna u isto vreme u nekim misijama ali kad ti pozelis da olaksas sebi, ako neces , ne moras. To nema veze sa online igranjem. Mozes sam da igras bez ikoga single player.
@JovanZ Cela igra/mapa je kao SA + gta IV, dakle ogromna, to sam procitao negde.
@Djole Video sam i ja da planiraju da napokon Rdr da puste na pc, odigrao sam igru na xbox-u ok je, ali nista posebno, veruj mi...
Rekli su da ce mapa biti tolika,da kad bi spojio sve mape iz dosadasnjih gta (ukljucujuci i san andreas ) mapa u gta V ce biti veca od svih njih zajedno...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.