Jos jedna od fenomenalnih kolekcija iz nacionalne geografije, kome se svidelo `journey to the edge of the universe` sigurno nece hteti a da nepogleda ovo, evo pa uzivajte jako je zanimljivo...
Hvala, takodje volim ovu tematiku, odgledao sam tonu stvari ali uvek moze nesto novo. Mozda bi neko mogao da pusti spisak emisija i seriala koje zna iz ove tematike, bio bih jako zahvalan.
nema na cemu ljudi, ali cinjenica je da ima bas malo ovakvih emisija da su kvalitetne, a samo nat geo ih radi, gilopile hvala na ovom serijalu ovo nisam video mada...hmm..cudno kako nisam nasao ove non stop ih trazim :) a ima serijal zove se `The Universe` i `Through the Wormhole` , i mislim da je to sve, ali su se stvarno potrudili, i vredi ih pogledati, sve samo ne bolji zivot, gore dole i selo gori, farma i ostala sranja koja nam uzimaju pamet..
:: :: :: Dobro je da ima jo ljudi na ovom forumu koji ne zive da bi spamovali. :: Ja gledam Through the Wormhole a cekam i ovu seriju, obecava :: :: http://youtu.be/kBTd9 - 9VM ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.