Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sve me zeludac zaboleo, stvarno ne mogu da verujem..ko zna sta sve rade dadilje u kuci kad roditelji nisu tu. Uvek treba da se postavi kamera. Ja mislim da je najbolja kazna ostaviti ovu spodobu u sred pustinje sa flasom slane vode.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Jezivo... Ovoj obavezno sipati vrelo ulje u usi i to u sto tanjem mlazu... Videh i onog psihopatu sto pesnicom udara dete...nadam se da je uhapsen i da glumi dzak za udaranje u zatvoru... Mnogo je devijantnih i poremecenih licnosti u ljudskom rodu, i za mnoge se nikada nece saznati...
Vala da znas , i to je jedna od opcija . Spaliti je na lomaci kao vesticu posto vestica i jeste.Ma da ne trepnes !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Katasrofa, koja debilka. Bolest je cudo, jbg. I ti roditelji treba da znaju kome ce da ostave dete. Pa valjda to ide preko neke preporuke...ko zna sta je ovde u pitanju i odakle se ova stvorila tu gde jeste, ccc.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
svoju decu iskljucivo saljem u vrtic, nije ni tamo sjajno, mada racunam tu su vaspitacice , pomocno osoblje...neko bi morao videti zlostaljanje deteta...
Apsolutno ne bih angazovao dadilju za cuvanje dece iz razloga sto je tu samo dadilja i dete koje place jer drugacije ne ume da se pozali .(
Pa lepo postavis minijaturnu IP kamericu i streamujes i snimas sadrzaj. Bar je lako s vremena na vreme proveriti kakva je dadilja ili sta ti se desava u kuci.
Uzas kako iz cista mira tuce dete i sad pitanje da li nece imati neka ostecenja, posto im je kost na glavi jos uvek nedovoljno razvijena pa mnogo teze podnose vibracije i udare od starijih. Sto je najgore, mozes nju i da spalis na lomaci ali ako dete ostane sa posledicama, babina lomaca nece popraviti stvar :( nazalost
Zato sve treba preduprediti
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
slazem se sa machine-om, treba biti oprezan i bar do nekle predvidljiv-pazljiv. Jedna kamerica sa povremenim pracenjem. A sta reci za ovakve ljude, nema tu prave kazne. Smrt je za njih kao nagrada... Ma ne mogu ni da razmisljam o tome odmah se iznerviram i pobesnim. Realno je da ne bi ni trepnuo a vec bi bila pokojna.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Prvo par krugova vezana za auto, ako preživi idemo na stovarište da se fizikalci, cigani, alkosi i narkosi malo seksualno rasterete na njoj, mora i oni nešto jebu, i šlag na tortu amputacija obe šake bonsekom ali prst po prst, da je manje boli - naravno, deportovanje na Sepije, Valjevska deponija smeća, je gratis...
pre par meseci... gde majka ili maceha ubija jos manje dete od batina 1000 puta gore nego ova baba....za to nepostoji adekvatna kazna i zakon...jedostavno stvar u svoje ruke makaze za secenje mesa i pegla da ne iskrvari...pa polako seckanje deo po deo na sto vise sitnijih komada pa sprzis da ne iskrvari i bacis u neki kanal pored puta da se muciu bolovima ...al da prezivi takva kakva jeste
edit...nasao sam snimak tesko ga je gledati...gori je od prvog
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
kada sam ja gledao snimak jos uvek niko nije mogao pronaci osobu koja je na snimku...potraga je bila u toku... ali sad vidim da su je nasli ...a sto je najgiore osuđena na samo 18 mjeseci zatvora zbog zlostavljanja djeteta.
STRASHNO! Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
Cerkica 7 godina, moj mali djak prvak i sin, mali kralj od 4 godine, maza jedna najstrasnija...Toliko vremena posveceno i ljubavi pruzeno i da im neko uradi bilo sta nazao, pocev od vaspitacica u vrticu do uciteljice u skoli ili nekog sa strane....pa, verovatno bih bio na naslovnim stranama dnevne stampe par dana... Rodjen sam u Srbiji...i od toga cu i umreti!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.