gde u zalivu? ja trazio,nisam nasao....imas link?? upravo sam odgledao poslednju epizodu seste sezone,vrhunska serija,mada meni ne smetaju novi likovi:)))
u seriji toliko glupa da ne znam, ali uopste mi nisu bili zanimljivi, mozda poneka opaska, i ona mala je opasna .) ali likovi i sva desavanja su mi glupa glupa pa nema gde.... nzm
Onaj bangavi Seldon SEDAM sezona kenja kako je bice uzvisene inteligencije a do sad nije ni jednu jedinu epohalnu teoriju objavio...
OKet komedija je to prve cetiri sezone su mi i bile OK ali sad je ovo cisto `i dalje mlatimo lovu`...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
U ove 2 epizode nasmejeao sam se 2 ipo puta.Serija se srozala strašno i razmišljam dal uopšte da je gledam.Pogledao sam pre pola godine nekoliko epizoda iz 1 i 2 serijala i ipak nije bilko do mene nisam se ja promenio vec oni. Ako neko želi da se nasbeje malo ozbiljnijem humoru preporucujem seriju modern family.
Terranova je zanimljiva tema ali se gubi kad se pretvara u nešto najjobicnije a samo smešteno u eto neko drugo vreme i neko drugo jmesto.Za mene je bilo veliko razocarenje.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.