Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Mad Max 4
STRANA 1 OD 1
gilopile Mad Max 4 02.10.2013. 05:09 T54880

status: user
broj poruka: 9459
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/409075/Sok-snimak-Dzipom-pregazio-grupu-bajkera-ostali-ga-stigli-izvukli-iz-kola-i-pretukli

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rynskelath @Mad Max 4 02.10.2013. 11:30 #517673

broj poruka: 484
S` obzirom da sam i sam bajker i da vozim motore, ovako neke ljude i treba kazniti...
Ne kazem da su bajkeru cvecke, ali ima kretena i na jednoj i na drugoj strani i neke bajkere treba ovako kazniti ali i neke ljude koji voze automobile i prave se vazni kao doticni sa snimka...

Ognjeni ... 02.10.2013. 11:38 #517676

broj poruka: 4527
ne seri bre, jesi uopste pogledao celokupan snimak i zasto je to uradio ?

da sam bio ja u pitanju sve bi ih pregazio mamu im jebem klosarsku .

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Logitech Z5500
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

Dexter013 Ok 02.10.2013. 11:40 #517677

broj poruka: 17098
Malo pre sam odgledao snimak.
Jedna stvar mi je malo nejasna tj. sumnjiva.

Auto vozi lepo jasno i svojom trakom bez da pravi shajze.
Jedan od bajkera staje po meni namerno ispred vozaca sa ociglednom namerom da ga zaustavi i naglo koci, a zatim biva i udaren logicno.
Auto je stao skroz nakon toga.

Kada krece gungula i kad je covek video da ce da naEbe,
vozac automobila je dao gas i pregazio par njih, sto je slazem se preterana reakcija,
ali sobzirom da je u kolima imao zenu i dete, nije mi toliko nelogicna reakcija.

Ako cemo posteno onaj bajker koji je stao ispred i zakocio namerno
je zeleo da napravi shajzei svadju / problem,

A obe strane su preterale
dok ja krivim bajkera za pocetak svega...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jaga - - 02.10.2013. 12:34 #517685

broj poruka: 618
pre nego sto su poceli da ga jure
pregazio je jedan motor sto se ne vidi na snimku
sto baca novo svetlo na dogadjaj

Dexter013 @jaga 02.10.2013. 12:41 #517687

broj poruka: 17098
Dakle pre ovog stajanja ispred njega i udaranja od pozadi,
on je vec nagazio neki drugi motor ili pricamo o istom?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jaga - - 02.10.2013. 12:43 #517688

evo cele vesti a ima i na tubetu
http://www.kurir-info.rs/banda-na-motorima-bajkeri-posle-potere-pretukli-vozaca-pred-zenom-i-detetom-clanak-1012889

miki069 Gazi 02.10.2013. 14:38 #517707

broj poruka: 1234
Trebo je sve govnare da izgazi.
Smrdlje naobicnije.

https://www.bambimobil.blogspot.com

jaga - - 02.10.2013. 14:48 #517708

ja bi mu j``o nanu naninu
na putu vaze saobracajni zakoni a ne jaceg
znaci ako vozim sleper mogu da gazim slabija vozila

jaga - - 02.10.2013. 20:06 #517809

evo i epiloga
http://www.kurir-info.rs/od-lovca-lovina-potera-za-bajkerima-zbog-lincovanja-vozaca-clanak-1014841

tortojed Dakle, ipak ``igrale se delije, na sred zemlje dembelije``, pa malo 02.10.2013. 22:20 #517818

broj poruka: 11011
preterale u igri:

``Jurnjava je počela kada je motociklistu Kristofera Kruza, koji je navodno vozio nepropisno, udario 33-godišnji Lijen koji je u “rendž roveru” vozio suprugu i dvogodišnje dete``

Imaju bajkeri taj obicaj - vole da ``paradiraju`` i ``akrobatisu``, pa ponekad i prevrse meru...
I ne mora da bude ``ako vozim sleper mogu da gazim slabija vozila``, moze da bude i ``na brzom sam, i pokretljivom vozilu, pa mogu da svrljam okolo-naokolo, podizuci prednji tocak, dajuci gascinu i prekoracujuci brzinu, prelazeci iz trake u traku na mestima gde to nije dozvoljeno itd. itd.``.
CrowBgd ..... 02.10.2013. 23:51 #517838

broj poruka: 1376
Nije ga isekao namerno motociklista,da je ovaj u dzipu gledao i drzao RASTOJANJE ne bi ga ni udario. E sad je kasno da se razglaba. Mozda je namera motocikliste bila da ga uspori da bi se drugi grupisali. Vozim motore i znam da to u puno slucajeva tako bude,ne razmislja taj na motoru bas da ovaj u dzipu ne misli isto kao i on.... nije trebao da pregazi one motore posle ,ne bi ga bas ni jurili...
http://valid.canardpc.com/2795327
http://valid.canardpc.com/40ztu6

luja-88 @crow 03.10.2013. 00:56 #517843

broj poruka: 1670
Otkud ti znas ko je koga isekao?
I da li cujes sebe? Da namerno usporava drugo vozilo? Razmisli malo, da li neko osim policije ima to pravo?
Ne stajem ni na ciju stranu... To sto ljudi nesto rade, ne znaci da je ispravno... u tom tvom `mozda` slucaju je mogao da uspori iza njega i grupise se kako hoce, a ne ispred i ovaj onda ne bi naleteo na njega. Niko od nas ne zna sta se prethodno izdesavalo tako da je najbolje ne komentarisati. Znam samo da bih slicno odreagovao da me napala grupa od 20-30 ljudi, a da imam zenu i malo dete u kolima. S tim sto bih se uputio prema najblizoj policijskoj stanici i rekao zeni da okrene istu i redom diktira sve tablice koje vidi. Ono sto je 100% sigurno je da bi ga prebili cak i da je odmah izasao iz auta, kada su ga prvi put zaustavili (sjeb0 im ortaka pa moraju da se svete, naravno).
CrowBgd Re: @crow 03.10.2013. 07:38 #517861

broj poruka: 1376
Ne cujem jer pisem. Radi na putu ko god sta hoce toga smo svedoci i kod nas. Da je imao imalo mozga ne bi ih isprvocirao tim gestom, barem ja ne bi jer imam i zenu i 2 deteta. Mentalitet `bajkera` je takav kakav je. Jeste,ako je vec bezao trebao je da bez negde barem ka nekoj policiji. Daleko od toga da branim bajkere.
http://valid.canardpc.com/2795327
http://valid.canardpc.com/40ztu6

:: Otkud ti znas ko je koga isekao
:: I da li cujes sebe? Da namerno usporava drugo vozilo? Razmisli malo, da li neko osim policije ima to pravo?
:: Ne stajem ni na ciju stranu... To sto ljudi nesto rade, ne znaci da je ispravno... u tom tvom `mozda` slucaju je mogao da uspori iza njega i grupise se kako hoce, a ne ispred i ovaj onda ne bi naleteo na njega. Niko od nas ne zna sta se prethodno izdesavalo tako da je najbolje ne komentarisati. Znam samo da bih slicno odreagovao da me napala grupa od 20-30 ljudi, a da imam zenu i malo dete u kolima. S tim sto bih se uputio prema najblizoj policijskoj stanici i rekao zeni da okrene istu i redom diktira sve tablice koje vidi. Ono sto je 100% sigurno je da bi ga prebili cak i da je odmah izasao iz auta, kada su ga prvi put zaustavili (sjeb0 im ortaka pa moraju da se svete, naravno).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs