došao sa livade u Bremen i eto.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pogledaj njene grudi, nisu neprirodne plasticne polulopte kakve sebi ugradjuju razne guske, a treba da budu kupaste kao kod ove devojke. Bolje videti prirodu na delu nego semi artificijelni organizam (ORO i slicni).
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
Dokle god mi koji ih ne volimo i ne podnosimo. dajemo ovakvim likovima i oro ribama bilo kakav znacaj, pricamo o njima, nabijamo im preglede na youtube-u i postove na FB, njima ce biti sve bolje i bolje, postoji reklama dobra ili losa, to je reklama, samo ignorisite preskocte vest sliku klip sta god, pa ih niko nece uzetda budu po farmama rijaliti programima nece biti voditelji i slicno...
Bravo....to sam davno hteo napisati za neke majmune sa berze i da ih mi sami drzimo aktuelnim. Totalno ignorisanje i nece ih biti nigde
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: Dokle god mi koji ih ne volimo i ne podnosimo. :: dajemo ovakvim likovima i oro ribama bilo kakav znacaj, pricamo o njima, nabijamo im preglede na youtube-u i postove na FB, njima ce biti sve bolje i bolje, postoji reklama dobra ili losa, to je reklama, samo ignorisite preskocte vest sliku klip sta god, pa ih niko nece uzetda budu po farmama rijaliti programima nece biti voditelji i slicno.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ignorisanjem neke sub-kulture se ne dobiva nista. Treba se konstantno boriti protiv tih ameba tako sto ce se prozivati na svim javnim medijima. Njima se tako ne dize popularnost nego se dovode na nivo tamo gde jesu a to je WC solja.
P.S.
Tebi smetaju ` Majmuni` koji se intelektualno sprdaju sa talogom drustva a ne smeta ti xxxxxx tema o Jebenim grafickim karticama koje postavljaju pravi ljubitelji banana. Cudno.
Ekrem je isto tako bio sprdnja i ismevan pa je zaradio tonu para i visio na televiziji neprestano na onoj farmi, a online novine kad krenem da procitam samo njega sam video na sve strane...
da li je moguce da moram da ti objasnjavam sta sam mislio i da nisi bio u stanju da razumes napisano ?
Kao i na koje majmune sa berze sam mislio, sto nema veze sa temom i vlasnikom iste u kojoj pisem. Majmune zbog kojih je otislo brdo starih clanova, medju kojima sam i ja. Clanova berze kojima je muka da upale berzu uopste zbog pomenutih.
p.s. Da upravo ti i takvi sa pljuvanjem im dizete cenu i drzite aktuelnim. Malo sutra bi bila Stanija po svim novinama i televiziji da se ne prica o njoj. Svaka reklama bilo pozitivna bilo negativna je REKLAMA.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: Ignorisanjem neke sub-kulture se ne dobiva nista :: Treba se konstantno boriti protiv tih ameba tako sto ce se prozivati na svim javnim medijima :: Njima se tako ne dize popularnost nego se dovode na nivo tamo gde jesu a to je WC solja :: :: P.S :: :: Tebi smetaju ` Majmuni` koji se intelektualno sprdaju sa talogom drustva a ne smeta ti xxxxxx tema o Jebenim grafickim karticama koje postavljaju pravi ljubitelji banana :: Cudno. :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ko je on ? Neki vodoinstalater koji zivi pasji zivot u New York - u. Mozda radi neki primitivni posao,grca i ceka da ga neko pozove da uzme neku kintu,koje bre njegove pare? Pa zar bi ti dolazio u Srbiju sa extra poslom da se blamiras na nekoj farmi ? Pa smesno,to su ljudi ako bi ih iscimali naopako na bi ispala zuta para.
@Ognjeni
Druze, ja sam prozvao ljude koji su mi smetali ali nisam napustio forum. Prozovi ih javno,zasto se krijes ? Ko su ti ` majmuni` koji tebi smetaju ?
pitanje br 1. Imam plocu chipset je intel 865, pukao je kondezator dole ispod memorije. Vrednost je 1000 mf 10v. Zamenio sam ga medjutim smatram da se nije naduo od topline nego od kratkog spoja na mosfetu. Kratak spoj takodjer ne dozvoljava da se zavrti ventilator. Na brzinu prekontrolisao tranzistore i dosao sam do zakljucka da nisu u kratkom spoju sumnjam da je mozda Sb? ptanje br 2. Imam staru grafiku (geforce 8400gs) dva puta je servis Dida opravljao i posle par godina stajanja, resim da uradim jedan kratak kurs opravke gpu-a. nabavio sam stencile i kuglice kalaja. Uspeo sam da ih zalemim, i gpu postavim na svoje mesto. Medjutim nema sliku? Ja se plasim da sam u cilju skidanja pregrejao GPU. Temperaturu sam pratio sa infrared termometrom otisla je na cak 230c sto mi se cini da je previse? Da li sam pregoreo GPU ili sam lose zalemio kuglice?
Brige njega mnogo baš! Dečko je solidan fudbaler, ako nastavi da radi dobro biće jedan od naših boljih igrača. Ja sam ga oduvek gotivio, već par godina pratim kako igra, gledao sam ga par puta uživo dok je još igrao za OFK-u...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.