Nasao sam neki sajt koji deli igre preko referala.
STRANA 1 OD 1
Srdjanc
Nasao sam neki sajt koji deli igre preko referala.
13.10.2013. 22:33
T55066
status: user broj poruka: 3106
Pozdrav,
naisao sam na sajt koji deli igre koje kupuje zaradjujuci od reklama. Sad koliko je to tacno, ne znam, ali im je prica dobra u FAQ kako radi ovaj sajt. Da se link na kliktanje i ukoliko neko klikne taj link, delilac dobije jedan poen, a svaka igra sa spiska kosta odredjeni broj poena. Igre se preuzimaju sa Steama.
Elem, secam se dva lika koja su pravili teme poput `pomoc`, `frka frka` ili `mom drugu uspelo, sad ja da probam` koja su htela da nas navuku da im istiskamo referale sto vecina nas i jeste na zalost. Ja evo otvaram temu i u njoj lepo sve objasnjavam da ne ispadne da pravim prevaru. Nasao sam sajt koji deli igre besplatno, nisam siguran da li je prevara, siguran sam da nema virusa i slicno i ne teram nikog da se zezne i klikne.
Ko zeli informacije o kojim igrama se radi evo cist link sajta ovde:
25 klikova za Black Ops 2? Daj ne zaludjuj se, stvarno je providno sve.
Ako hoćeš nešto približno gde su free igre idi na SteamGifts gde svako slobodno stavlja igre na poklon i putem lutrije se odredjuje ko dobije igru. __________________ Scourge of PCBerza
Mora da prodje 24h od registracije da bi mogli da glasate i dobijete igru/igre.Nisam probao pa ne znam zackoljice ali mi se cini da je Daum uspeo pa moze da da vise informacija.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.