To je krajnje jednostavno za razumeti: u pitanju je klasičan mehanizam odbrane zvani `racionalizacija`, to jest - `nisam ja drolja zato što sam drolja i ne mogu bolje od toga, nego sam ja samo jedna vrlo slobodna žena, koja ne dozvoljava muškarcima da joj nameću njihov lažni moral`...
Nećeš naći drolju, fuksu, skenkaru - a da nije deklarisana `feministkinja`, i da ne misli za sebe da je `jaka žena, a muškarci su slabići - pa zato beže od nje`, itd...
da je pokazala neku novu graficku kartu i tako nesto pa da razume. Da je uradila neku umetnicku erotsku sliku pa i to da razumem da smo okacili ovde i diskutovali. Ali da se bavimo nekakvim nebulozama je stvarno sramota. Jos jedna stvar VINI PU je kvalitetan crtani i jos moze kako deci tako i odraslima da bude jako poucan i da se nesto nauci od toga.
Ako zele pravi shou neka postave kamere u zoloskom vrtu i neka to emituju 24h primeticete da se zivetinje mnogo kulturnije ponasaju od coveka.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Ima i zivot van komponeti... a sto se klipa tice Pedja D Boy kad je vadio budalu je bio hit :D Ovo je vec izlizano...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: da je pokazala neku novu graficku kartu i tako nesto pa da razume. Da je uradila neku umetnicku erotsku sliku pa i to da razumem da smo okacili ovde i diskutovali. Ali da se bavimo nekakvim nebulozama je stvarno sramota. Jos jedna stvar VINI PU je kvalitetan crtani i jos moze kako deci tako i odraslima da bude jako poucan i da se nesto nauci od toga :: :: Ako zele pravi shou neka postave kamere u zoloskom vrtu i neka to emituju 24h primeticete da se zivetinje mnogo kulturnije ponasaju od coveka. :: :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Ne propustas ni jednu emisiju tipa farma, veliki brat , mozda i Spanske serije pratis i koliko vidim Pink ti je omiljena TV Svako ima pravo na opredeljenje i misljenje ali da se to ne namece na ovakav nacin. Zamolio bih te da zaobidjes forum sa ovakvom temama. Znam da si odusevljen i zanimljiva ti je tematika ali za ovaj forum je to totalno nebitno.
Sta me briga sta se tamo desava, desavaju se svakodnevno mnogo gore stvari. Bolje i to nego da ovaj napaceni narod slusa politiku i crnu hroniku svakodnevno. Pink je malo dete u odnosu na RTS, samo sto ni ti ni ovaj debeli ne delite crno od belog.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
Ti si neki bistar čika?! Hvala ti što si mi otvorio oči...
:: Ne propustas ni jednu emisiju tipa farma, veliki brat , mozda i Spanske serije pratis i koliko vidim Pink ti je omiljena TV :: Svako ima pravo na opredeljenje i misljenje ali da se to ne namece na ovakav nacin :: Zamolio bih te da zaobidjes forum sa ovakvom temama :: Znam da si odusevljen i zanimljiva ti je tematika ali za ovaj forum je to totalno nebitno :: :: Sta me briga sta se tamo desava, desavaju se svakodnevno mnogo gore stvari. :: Bolje i to nego da ovaj napaceni narod slusa politiku i crnu hroniku svakodnevno :: Pink je malo dete u odnosu na RTS, samo sto ni ti ni ovaj debeli ne delite crno od belog :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Ma jok, ja ne propovedam sta je ispravno, samo kazem da nije bas Pink kultura za ovaj forum .)
Gledaj ti privatno i uzivaj ima tamo puno zanimljivih stvari .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: @gliga7 :: :: Ti si neki bistar čika?! Hvala ti što si mi otvorio oči.. :: :: :: :: :: :: Ne propustas ni jednu emisiju tipa farma, veliki brat , mozda i Spanske serije pratis i koliko vidim Pink ti je omiljena TV :: :: Svako ima pravo na opredeljenje i misljenje ali da se to ne namece na ovakav nacin :: :: Zamolio bih te da zaobidjes forum sa ovakvom temama :: :: Znam da si odusevljen i zanimljiva ti je tematika ali za ovaj forum je to totalno nebitno :: :: :: :: Sta me briga sta se tamo desava, desavaju se svakodnevno mnogo gore stvari. :: :: Bolje i to nego da ovaj napaceni narod slusa politiku i crnu hroniku svakodnevno :: :: Pink je malo dete u odnosu na RTS, samo sto ni ti ni ovaj debeli ne delite crno od belog :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.