KO zna koje sve to lizo.Ali nema veze ima onu svoju svrhu. Ovo je tip devojaka koje startujes sa jos 2-3 ortka na nekom seljackom splavu. Strpate u auto.Dovedete je na gajibu i j...te je 12 sati. I nedas joj pare za taksi nego se vraca prevozom kuci
:: :: Ali bi je olizao ko penzioner poklopac od jogurta. :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ima dobrih riba koje su skroz OK i koje suu pametene verovao ili ne, nema tu pravila. Samo sto je glupe lakse je...ti. Tj ne treba ti nikakav trud prakticno. A pametne mnogo mnogo teze, mada pametene ni nisu za to realno one zu za vise ciljeve.
:: :: :: :: Tako to ide,dobre ribe su glupe,pametne ribe nisu dobre(kao ove glupe a dobre) :: pa ti vidi sta ces
Ima,zezam se ja malo na kontu mog avatara,ali nisam mogao da mu odolim gledam tako po gradu ove klince kad se vide cmacu se u obraz ono kao de si matori cmok.to u moje vreme nije bilo
:: Ima dobrih riba koje su skroz OK i koje suu pametene verovao ili ne, nema tu pravila :: Samo sto je glupe lakse je...ti. Tj ne treba ti nikakav trud prakticno :: A pametne mnogo mnogo teze, mada pametene ni nisu za to realno one zu za vise ciljeve :
E to ni meni nije jasno, totoalno debilno izgleda.
:: :: Ima,zezam se ja malo na kontu mog avatara,ali nisam mogao da mu odolim :: gledam tako po gradu ove klince kad se vide cmacu se u obraz ono kao de si matori cmok.to u moje vreme nije bil :: :: :: Ima dobrih riba koje su skroz OK i koje suu pametene verovao ili ne, nema tu pravila :: :: Samo sto je glupe lakse je...ti. Tj ne treba ti nikakav trud prakticno :: :: A pametne mnogo mnogo teze, mada pametene ni nisu za to realno one zu za vise ciljeve :: :
Takvi likovi, koji i dalje traže `any key` na tastaturi, ne zaslužuju, ne samo da se pomenu na ovakvom tipu foruma, nego uopšte u životu! Hrane se skretanjem pažnje, na bilo koji način, na sebe! Čak su spremni da naprave od sebe i veće budale, nego što jesu, jer u ovoj tužnoj zemlji pare se lepe za cirkusante i magarce! Jedini način da nestanu je da ih ignorišemo, jednostavno, ne postoje! Mislim na ovakav tip buzdovana, `političari` su druga, mnogo teža i gora, kategorija! Oni ne nestaju bez budaka, ko zna šta je budak, shvatiće!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.