Znakovi koji ukazuju da radite sa Ivanom iz Mirijeva
09.11.2013. 17:32
status: user broj poruka: 33
Budući da ih retko zanima neko drugi, mnogo pričaju o svojim osnovnim potrebama, kao što su hrana, prebivalište, odeća. A kad pričaju o tim stvarima najčešće upotrebljavaju dvostruko više reči nego inače ili sagovornika zatrpavaju količinom informacija.
Psihopate najčešće misle da su oni žrtve, što dolazi od toga da imaju osećaj da oni imaju pravo na sve i u svemu. `Psihopate će o sebi pričati hvalospeve i okriviti druge i ne preuzimati odgovornost za svoja dela`, piše Glasova.
Kontradikcija se može dogoditi čak u jednoj istoj rečenici. `Psihopata će lagati ili izbegavati informaciju kad ih pitate nešto, ali mogli bi vam reći istinu ako malo preformulšete pitanje. Istraživači su otkrili da to ima veze sa posebnim načinom na koji je njihov mozak umrežen`, tvrdi Glasova.
h4v0kk, da se nisi zamerio nekome i sa B92? Ovaj novinar te je `istestirao` ko ti dobar harver. Odlican `review`. Ma sta te briga... Znas kako kazu: Za dobrim konjem prasina se dize.
U onoj mojoj temi od juce sto je izbrisana napada coveka da je skupo prodao X4 pre ko zna koliko vremena a vidite sta Ivan sad prodaje i po kojoj ceni, naravno temeljno istestirano:
Odnosno niko bellich u oglasima. Njemu sam prodao moj phenom II x2 za 25€, kada me je zajebaoo onaj moron adžem, a posle vidim da ga je prodavao za 50€. Mislim dvojezgarni 50, a nov x4 oko 80€...mnogo je kume ali to je njegova stvar. Prema meni je ispao korektan. support normality
Odnosno niko bellich u oglasima. Njemu sam prodao moj phenom II x2 za 25€, kada me je zajebaoo onaj moron adžem, a posle vidim da ga je prodavao za 50€. Mislim dvojezgarni 50, a nov x4 oko 80€...mnogo je kume ali to je njegova stvar. Prema meni je ispao korektan. support normality
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.