Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
seselj u hagu LIVE
STRANA 1 OD 1
budrak seselj u hagu LIVE 08.11.2007. 12:38 T6406

status: user
broj poruka: 250

ljudi,da li neko zna da li ima negde na netu da se gleda sudjenje seselju u hagu ili na tv-u?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZgY ...... 08.11.2007. 13:16 #32460

broj poruka: 195

..nemoj me pogresno shvatiti ali shta ce ti to covece u zivotu....:((((.....inace to valjda prenosi RTS pa ako imaju neki Live Stream...f.ff.f.f......
NastyB А. čemu to? 08.11.2007. 15:25 #32467

broj poruka: 729
Zar ti više nije pun qrac lopina, mufljuza, mafioza i `patriota punih džepova` čiji sinovi studiraju i žive u mrskim, neprijateljskim amerikama, engleskama, itd, koji su do 90 bili obične golje a sada imaju špalire telohranitelja???
Uostalom, ako ti se baš gledaju budaletine, imaš prenose skupštine. Većih dileja od njih i bilmeza u Velikom Bratu nećeš naći u Srbiji...

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti

krkub 08.11.2007. 15:39 #32470

broj poruka: 1029

pajsgudgud xe xexe xexexe 08.11.2007. 16:44 #32478

broj poruka: 3746
xe xe xe xexexe xeexxeexexexexexxe. Ne treba tebi kompjuter za tebe je motika, xe xexxex xexexeex mislim Seselj xe xe xe
a sta ti ja znam...

budrak ma,j.b..a vas politika! 08.11.2007. 18:02 #32482

broj poruka: 250
gleda mi se jer mi je smeshno kako se uzajamno podje.a..ju. ume seselj da odvali neshto smeshno,izmedju ostalog...

NastyB Re: ma,j.b..a vas politika! 08.11.2007. 18:21 #32483

\:: gleda mi se jer mi je smeshno kako se uzajamno podje.a..ju. ume seselj da odvali neshto smeshno,izmedju ostalog..
::

Eto, sad na vestima ide izveštaj iz Haga i Šekijeva retorička žvaka da je šteta što nema smrtne kazne, pa da herojski završi kao njegov prijatelj Sadam Husein.
Prvo, to nije ni malo smešno. Žalosno je.
Drugo, Sadama su obesili kao salamu, posle meseci skrivanja u nekoj rupi i ne vidim šta tu ima herojski.
Treće, Šešelj zna da, bez obzira šta mi mislili, taj sud se bavi pravom i nema sudije koje plaća neki političar ili stranka (kao kod nas).
Èetvrto, ako već priča da nije kriv, zašto bi ga onda `osudili na smrtnu kaznu`?
Peto, koji se qrac ja nerviram zbog ovoga? Dokle više politika da se meša svuda? Zar ovo nije forum o kompjuterima, mesto za pametne ljude, kojima Šešeljevo baljezganje nije smešno, već žalosno, jer su nas on i slični njemu uvalili u ovu bedu...
MACHINE Šeki iz on d roud agen 08.11.2007. 18:50 #32485

broj poruka: 5714
Ma jeste li vi ljudi videli ya šta ga optužuju, smešno!!! Ja sam, inače, protovnik njihove i slične politike, ali budimo objektivni, ne sumnjam da će sa njima obrisati patos. Mene bi bilo sramota da nekoga držim u pritvoru 4 god. a da ga optužujem ya apstraktne ideološke stvari i virtuelne zločine. Nije on Gebels pa da idu na tu žvaku. On jeste za `aps ali ne tamo nego ovde, da sadi i kopa krompir...

- R a v e n L o r d -

pajsgudgud Joooo sta ti rekao za Sekijaaa 08.11.2007. 18:59 #32487

broj poruka: 3746
Sad svako nek stuce po 6-7 rakija i da se popeglamo ko ljudi.).
a sta ti ja znam...

io62s Re: Re: ma,j.b..a vas politika! 08.11.2007. 20:42 #32501

broj poruka: 371
:: Eto, sad na vestima ide izveštaj iz Haga i Šekijeva retorička žvaka da je šteta što nema smrtne kazne, pa da herojski završi kao njegov prijatelj Sadam Husein.
:: Prvo, to nije ni malo smešno. Žalosno je
:: Drugo, Sadama su obesili kao salamu, posle meseci skrivanja u nekoj rupi i ne vidim šta tu ima herojski.
:: Treće, Šešelj zna da, bez obzira šta mi mislili, taj sud se bavi pravom i nema sudije koje plaća neki političar ili stranka (kao kod nas)
...hahahahaha.... ti verujes u to?!
:: Èetvrto, ako već priča da nije kriv, zašto bi ga onda `osudili na smrtnu kaznu`

...u kom ti svetu zivis...
VMARC Re: ma,j.b..a vas politika! 08.11.2007. 23:28 #32514

broj poruka: 9437
Zaludan pop i ovce krsti...

Povračaču

:: gleda mi se jer mi je smeshno kako se uzajamno podje.a..ju. ume seselj da odvali neshto smeshno,izmedju ostalog..
NastyB Re: Re: Re: ma,j.b..a vas politika! 09.11.2007. 16:16 #32563

:: Treće, Šešelj zna da, bez obzira šta mi mislili, taj sud se bavi pravom i nema sudije koje plaća neki političar ili stranka (kao kod nas)
:: ...hahahahaha.... ti verujes u to?

Naravno da verujem, jer imam ortaka koji je tesno vezan sa tim. Za neobaveštene, Haški tribunal je sud UN i ako misliš da su u sudskim većima (raspitaj se šta je to) sede samo plaćenici amerike, onda se grdno varaš. Sve te sudije su ionako basnoslovno plaćeni i tokom školovanja ih uče odgovornosti, kao i da anglo-saksonsko pravo (opet se raspitaj šta je to) ima strašno rigorozne kazne za podmitljivost sudija, koje kontrolno telo lako može da otkrije. lŠta misliš koliko je potrebno da se potkupi Karla Del Ponte? Kao vrsni advokat je već zaradila silne pare. Ako misliš da se na zapadu sa milionima mulja tek tako kao kod nas, onda shvatam zašto je Sloba uvodio izolaciju...slepa marva dalje od livade ne vidi.
Da se, kojim slučajem, afera `kofer` desila u, recimo, u Engleskoj, svi bi bili u bajbokani na minimum 20 godinica, pa i engleski Dačić. Šta se ovde desilo? Ništa, malo dizanja prašine oko suđenja i kud koji mili moji. Sudstvo nam je dno dna! Žalosno je što, verovatno, ogromna većina mladih nikad nije izašla van ovog mulja od države, pa da proba da uradi na zapadu ono što ovde prolazi gotovo nekažnjeno, ne bi ovako mislili...

:: Èetvrto, ako već priča da nije kriv, zašto bi ga onda `osudili na smrtnu kaznu`
:: ...u kom ti svetu zivis..

U Srbiji...nažalost ovakvoj...post slobem...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs