Pa, mislim da je vreme da odem(0?), pre nego nas obrišu, treba imati malo dostojanstva, pa otići sam pre nego te isteraju (dobro, i malo zdravog razuma)....
Ocigledno je da Zeljko brani firme koje se reklamiraju na pcberzi a ne korisnike koji su zasluzni sto se te iste firme tu.Na ovom forumu se moze reci samo sto `nekim` personama odgovara. Malo i retko pisem i to samo kada je bas neophodno, kao sada i imam jos da dodam: Zivela Zeljkova cenzura,Mrtva je sloboda govora!!!
Nekad se tako ponasao Radoman Bozovic, pa je poslanicima iskljucivao mikrofon...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ocigledno je da Zeljko brani firme koje se reklamiraju na pcberzi a ne korisnike koji su zasluzni sto se te iste firme tu.Na ovom forumu se moze reci samo sto `nekim` personama odgovara. Malo i retko pisem i to samo kada je bas neophodno, kao sada i imam jos da dodam: :: Zivela Zeljkova cenzura,Mrtva je sloboda govora!! :: ::
Mali oglasi na pcberzi u odnosu na itsv*t su losa sala. Ako nisi psiho da par puta dnevno ponavljas svoj ogllas tvoj ce da zavrsi na 5-oj strani za 1 dan(+ postoji za svaku komponentu posebna strana - elegantno). Inace ova rasprava je mongoloidna. Ljudi koji su ovde dugo vremena, a ne postuje ih neki punoglavac, neka se pokupe odavde. Go Go Go !!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.