banalno pitanje u banalnom post-u koji morate procitati...
STRANA 1 OD 1
krkub
banalno pitanje u banalnom post-u koji morate procitati...
10.03.2008. 20:02
T8672
status: user broj poruka: 1029
evo ovako... mislio sam da necu morati ovo ikad da radim... elem, uzasno veliki niz godina (prvu kasetu snimih sebi `83.) sam pasionirani ljubitelj muzike (zdravo rasha44!, zmajko, pajsgudgud :)
moja kolekcija je prilicno ogromna, ali... (sobu modifikujem svakih mesec dana, sto se tice namestajnog kapaciteta, ziveo broadband!) to su uglavnom pikanterije, muzika koja nije industrijski proizvod koji pada sa fabricke trake u kolektor-kosharu... sta god da je to, i sta god to vama znacilo. muzika meni nije jeftina zabava, vec vrhunski sens, dojam, pojam, drajv... jebes knjige & filmove & pozoriste, slikarstvo i ne bas :)
e sad...
jedna od omiljenijih osoba u mom zivotu mi je zatrazila jednu pesmu... jednu jedinu. a ja ne znam ime izvodjaca, ne znam ime pesme, ne znam gde tu kategoriju da trazim... gugl mi ne pomaze, doduse nisam se ni nesto posebno trudio. zivotni stav `hocu sad i hocu sve` me elementarno sprecava u ovoj zurbi :) znam da postoji xyz domicilnih sajtova koji obradjuju tematiku, ali avaj! ne znam kako da trazim...
da skratim, trazena pesma je (zamalo-maltene) narodnjak, ali ne turboturski, vec onaj sto i ne smeta, toliko...
zato vam se obracam, sa (prilicno) tacnim citatom:
`U zivotu sve se mijenja, zivot brzo prolazi... ... (pa stihovi koje ne znam, pa refren) O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim jaaaaa...`
pesma je stara, ne znam tacno koliko, recimo 20ak godina... mozda i vise. produkcija mi intuitivno govori da iranski melos nije bio (toliko) popularan...
znam da sam pajser, ali nemam resenje... ulog je suvise velik, o nagradi necu da pricam :) videti post pod imenom `Drifting`, autor Zmajko (http://www.pcberza.co.yu/forum/topic.php?topid=8600&forid=30&katid=7)
cak i ako nemate pojma o cemu govorim, postujte to...
uglavnom, dajte link, dajte mail, dajte bilo sta...
pfff, ovo vise lici na blog nego na forumski post :))
opsesivno kompulzivni poremecaj, manija gonjenja ili posmatranja... imao sam utisak da ce neko da mi se smeje ako u gugl postavim upit koji nije odgovarajuci... doduse, nisam znao, ni priblizno, ime te p(j)esme, niti ljudskog bica koji izvodi malocas spomenutu... sad sam prosvetljen (iako jos uvek nemam oreol iznad lobanje)
hvala na imenu, sada su sanse za protok bebe selimovic u binarnom obliku ka mom hdd-u znatno vece i jasnije...
a i neke druge mogucnosti nisu zanemarljive (februar je prosao, a macor i dalje jauce)
Sad ces da promenis veru...muzicku. Mijauuuu... Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: sta ti je ljubav......prema muzici :: :: Sad ces da promenis veru...muzicku. Mijauuuu.. :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.