Znaci kad odem na google pa na IMIGE slike i tu npr. otkucam PCberza i on mi da slike od pc berze! Sad ja hocu da postavim slike ali neznam na kom sajtu.
Ako mislis da ces od zilijardu slika, da nadjes bas tvoju grdno se varas. Inace kaze se IMAGE!!
:: Znaci kad odem na google pa na IMIGE slike i tu npr. otkucam PCberza i on mi da slike od pc berze :: Sad ja hocu da postavim slike ali neznam na kom sajtu :: :: ::
Mora da se nalazi na nekom sajtu..... a na tom sajtu da se njoj dodeli ALT tag .... ali to je sad misaona imenica za tebe...i sajt mora da bude prijavljen na google... ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Ma znam da ne moze ali nisam ni njega razumeo sta u stvari hoce...To ako hoce preko googla tesko ce se snaci!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: @ sky ..... ne moz tako google da te vidi... :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.