Zdravo drustvo. Treba mi mala pomoc. Nedavno sam ustanovio da mi je veci deo kolekcije Diznijevih dugometraznih crtanih filmova na VHS-u otisao u .... zbog starosti kaseta itd. Zanima me da li postoji neki sajt gde mogu da se skinu origunal DVD verzije. Nasao sam dosta toga u .avi formatu, ali je kvatitet, u najmanju ruku, tuzan.
Druga varijanta: Znate li nekog ko ima originalne DVD diskove i voljan je da ih ustupi da se presnime, uz odgovarajucu naknadu, normalno.
Svaka sugestija koja bi mi pomogla da dodjem do originala starih, dobrih Jungle Book, The Sword In The Stone, Robin Hood itd., kao i novijih The Little Mermaid, Aladdin i drugih je dobrodosla.
Unapred hvala!
P.S. Trenutno skidam Lady And The Tramp, jedini original DVD koji sam nasao.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Nemam nista protiv, samo ne znam nijednog. I ja sam gledao Nindza kornjace uz sina:)))
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: ja sam gledao samo ninja kornjache....kad sam bio mali :: Uh... nabolje bi bilo da nadjes nekog pirata pa se dogovorite :: :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Hvala na linku, ali vidim po velicini (broju) fajlova da su svi Xvid, odnosno .avi. Ja hocu original DVD-je. Inace, ne da se isplati Premium na Rapidu, nego je super. Lady And The Tramp, koji upravo skidam, ima 43 fajla po 95 MB. Valjda ce do sutra biti gotovo.
Pozz.
Pozdrav! Mislim da imam gotovo sve diznijeve crtane, shto na cd-u, shto na dvd-u :-) Drugar i njegova devojka su ih marljivo sakupljali i svi ti crtaci ( ne samo diznijevi) su trenutno kod mene na kopiranju. Ovih dana bi trebalo sve da ih snimim na jedan hard disk, mogu da javim koliko to mesta ukupno zauzima, pa mozemo da oraganizujemo jedno presnimavanje hard -> hard (bez odgovarajuce naknade) :-) Ovi diskovi su kod mene od nove godine, i pogledao sam jedno 10-ak i mogu da kazem da je kvalitet fenomenalan! Recimo Aladdin je u rezoluciji 544x320 (Avi)a kako slika izgleda mozesh da vidish(te) ovde: http://img80.imageshack.us/my.php?image=aladinii6.jpg Mozda je malo loshe ispalo ovako na net-u ali vidi se da je dosta bolje od VHS-a... U svakom sluchaju pogledacu shta imam na DVD-u pa mogu da javim...Ako te(vas) zanimaju i neki drugi crtaci (dvd, divx) mogu da poshaljem spisak koje sad imam kopd sebe. A ako ste na vozdovcu, mogu da vam dam koordinate nekog od AP-ova pa uperite antene i lepo skinite kad god budete hteli :-)
Hvala na ponudi. Sve je dobro doslo. Poslao sam mail.
:: Pozdrav :: Mislim da imam gotovo sve diznijeve crtane, shto na cd-u, shto na dvd-u :- :: Drugar i njegova devojka su ih marljivo sakupljali i svi ti crtaci ( ne samo diznijevi) su trenutno kod mene na kopiranju. Ovih dana bi trebalo sve da ih snimim na jedan hard disk, mogu da javim koliko to mesta ukupno zauzima, pa mozemo da oraganizujemo jedno presnimavanje :: hard -> hard (bez odgovarajuce naknade) :-) :: Ovi diskovi su kod mene od nove godine, i pogledao sam jedno 10-ak i mogu da kazem da je kvalitet fenomenalan! Recimo Aladdin je u rezoluciji 544x320 (Avi)a kako slika izgleda mozesh da vidish(te) ovde :: http://img80.imageshack.us/my.php?image=aladinii6.jp :: Mozda je malo loshe ispalo ovako na net-u ali vidi se da je dosta bolje od VHS-a.. :: U svakom sluchaju pogledacu shta imam na DVD-u pa mogu da javim...Ako te(vas) zanimaju i neki drugi crtaci (dvd, divx) mogu da poshaljem spisak koje sad imam kopd sebe :: A ako ste na vozdovcu, mogu da vam dam koordinate nekog od AP-ova pa uperite antene i lepo skinite kad god budete hteli :- :: :: Pozdrav, dragolju :: :: :: :: :: ::
Aloha Raso, nemoj da brines sve to ima na dvd-u....evo ovde dok sam skidao za sebe filmove sam video da ima dosta diznijevih crtanih (svi filmovi su fll dvd, neki dvd5, neki dvd9)....pretrazi generalno taj sajt, nacices sve sto te zanima...
:: Aloha Raso, nemoj da brines sve to ima na dvd-u....evo ovde dok sam skidao za sebe filmove sam video da ima dosta diznijevih crtanih (svi filmovi su fll dvd, neki dvd5, neki dvd9)....pretrazi generalno taj sajt, nacices sve sto te zanima.. :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.