...i meni isto....juce mi je (kao i vecini ) pukao nod updater i danas kada su mi poslali novi crack, updatovao sam 9 mb podataka za nod32 i ono sto sam primetio jeste da je ubacen novi modul....web access protection......pokusao sam da stavim warez kao dozvoljeni sajt ali nije uspelo pa sam morao da iskljucim taj modul....i sad mi nod32 svetli glupom narandzastom bojom i singnalizira da nije ukljucena maximalna sigurnost.... pih
Stavite krst na browser koji koristite, u prozoru Web protection. Ima tamo nekoliko opcija. Iskljucite Web Content filtering i to bi trebalo da resi problem. Ja sam se vratio na NOD32 2.70.39.
pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ja imam instaliran Nod32 SS 3.0.645.0 i kako vi kazete kad odem Warezz bb on neda s...e ! Kad iskljucim WEB ACCERSS PROTECIONE nod mi svetli narandast ali ond ahoce da mi otvori WAREZZ BB! Sta da radimo? AJD KO NAPRAVI NEK JAVI....
Sticajem nekih okolnosti bas sam se bio namerio na novu verziju noda i nema sta nisam probao i koliko kljuceva, krekova i serijskih brojeva i sve je to bilo kratkog daha, uglavnom je prolazio privi update a za vec sledeci mi je trazio novi user i pass tako da sam se vratio na verziju 2.7.... stim da sam uglavnom imao problema kada instaliram pored nje i LAva soft ADware pa cim uradim update za nod on mi sve exe fajlove prepozna kao virus. Zbog vremena nisam ulazio dublje u problem, jednostavno sam prestao da korisim adware tj ad watch opciju posto ocigledno je bio neki problem do njega. Ako je neko imao slican problem i resio ga voleo bi da cujem resenje.....
Ove dve opcije koje vidiš da su odštiklirane, odštikliraj ih i ti kod sebe: AMON setup - options. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
@Mkoja Majstore ovaj tvoj recept radi, da ga bem ako bi se setio da stavim tu zvezdicu na kraju. Stavio sam sajt u excluded ali bez zvezdice nije htelo da radi.
Inace koristim verziju 3.0.621 i evo vec tri meseca radi (TeamDono 1.1 + serial) ne znam sto vam ne da update. Prvo sam se malo akao da nadjem serial jer je posle nekog vremena bilo nemoguce naci broj koji nije na crnoj listi ali evo ovaj radi ko zmaj.
Svaki dan update bez problema, a ima dana kad i po dva puta odradi, ex kad bi i druge stvari lagano odradjivale dva puta...... mislim za redom.
:: ...i meni isto....juce mi je (kao i vecini ) pukao nod updater i danas kada su mi poslali novi crack, updatovao sam 9 mb podataka za nod32 i ono sto sam primetio jeste da je ubacen novi modul....web access protection......pokusao sam da stavim warez kao dozvoljeni sajt ali nije uspelo pa sam morao da iskljucim taj modul....i sad mi nod32 svetli glupom narandzastom bojom i singnalizira da nije ukljucena maximalna sigurnost... :: pi :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Evo ja koristim ovu verziju. Ima samo jedan izvrsni file koji resava problem i nije potrebno imati nikakv serijski broj. Jedino sto po restartu posle instalacije mora da se podesi datum. Ima vec 20-tak dana kako radi bez problema i update-je se regularno. http://rapidshare.com/files/101720825/ESET_SmartSecurity_3.0.645.0_32bit - 67_YEAR_KEY.rar
:: Ognjeni, molim te k`o Boga, pošalji mi novi crack na djneba@nspoint.ne :: :: :: :: ...i meni isto....juce mi je (kao i vecini ) pukao nod updater i danas kada su mi poslali novi crack, updatovao sam 9 mb podataka za nod32 i ono sto sam primetio jeste da je ubacen novi modul....web access protection......pokusao sam da stavim warez kao dozvoljeni sajt ali nije uspelo pa sam morao da iskljucim taj modul....i sad mi nod32 svetli glupom narandzastom bojom i singnalizira da nije ukljucena maximalna sigurnost... :: :: pi :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
ocigledno da su momci iz eset-a i kaspersky lab-a odradili posao fino i provaljuju te za 3 dana najvise..... ja recimo skinem trial verziju noda koja ide na 30 dana , i radi sve po PS, vec posle 20 ak dana nod vec izbacuje novu verziju , znaci skidam novu verziju svakih 30ak dana i to lepo funkcionise .....evo trenutno sam na ESS 3.0.650 licenca do 15.06.2008, update radi savrseno i nikakav problem. nije mi tesko da jednom mesecno skinem novu verziju i teraj ....ko nece da se cima lepo kupi na godinu dana cirka 2500 din sto nije mnogo i miran .
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.