Znam jednog drugara koji radi na televiziji, pa cu sa njim videti da mi nabavi prevode za tu seriju (jer i meni trebaju-extra je serija, dok nisu ubacili Tom Seleka-nije on za tu ulogu), posto je mislim, pustaju na FOX-u-pa da vidim da li on moze nesto da sredi. Ako bude nesto od toga, javicu ti. Pozdrav
:: Znam jednog drugara koji radi na televiziji, pa cu sa njim videti da mi nabavi prevode za tu seriju (jer i meni trebaju-extra je serija, dok nisu ubacili Tom Seleka-nije on za tu ulogu), posto je mislim, pustaju na FOX-u-pa da vidim da li on moze nesto da sredi :: Ako bude nesto od toga, javicu ti :: Pozdra :: :: ::
Meni treba za CSI MIAMI,imam za prve 2 sezone,treba mi za ostalih nekoliko sezona...Ako neko ima neka mi se javi na mail ili na PP.Hvala unapred..
Bounce, Bounce Nothing`s gonna keep me down Bounce, Bounce Stand up, shout it out Bounce, Bounce I play hard, I play to win Count me out, count me in I`ll be bouncing back again...
Nasao sam na http://www.tvsubtitles.net/tvshow-75-5.html, malo treba da ih korigujem u Subtitleworksu ali ok je u sustini. Neke su HDTV neke DVD ripovi sto sam skinuo pa tu nastaje problem. Hvala u svakom slucaju.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.