Pozdrav svima na forumu! Imam jedan problem (ja i jos par ljudi) myspace strana nece da se ucita (imam telekom ADSL).Medjutim,kada koristim kablovski PTT net, radi bez problema??? Dal je jos neko imao slican problem.
jedan moj drug ima taj problem (telekom adsl). resava ga tako sto prebaci ruter sa lana na usb ili obrnuto i onda mu proradi. a ja recimo nikad nisam imao takvih problema, a isto imam telekom adsl.
:: a jel ti radi youtube :: __________________________________ :: :: Eagle 8500GT = zlo :: :: ucita 2 sekunde i dalje ni makac ili na pc berzi nekad prikazuje 10 najnovijih tema, nekad ne. na evenbalance.com ni pod razno. (sve ovo sa opera browserom i kasperski 7,0)
kad prebacim na internet explorer sve normalno sljaka.
hm, meni youtube cudno radi, krene video, i stane posle 2 sekunde, ali vidi se da nastavlja da ucitava video, i dalje nema sanse da ga stavim da nastavi. tako da u poslednje vreme i ne gledam youtube
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.