Da li imate problema sa RS juce i danas? Meni kada skine jedan fajl moram da ugasim i upalim router kako bi krenuo drugi inace javlja da sam presao dnevni limit za besplatnog korisnika @#$#%$%^? Do sada je USD radio OK, cak i kada je vas zezao, ali sinoc i jutros RS nece, li ne kaze nista za IP pa da ima veze sa gasenm, ispada kao da su svi IPovi dosegli limit.
Postoji li neki utility za TP-link TD-8811 u vidu software-a kojim bih resetovao modem a time i IP da ne koristim dugmence na njegovom dupetu :)) ???
Počeli su ponovo sa onim probajte za 2, 5, 10, 14, 15 minuta (ili kupite Premium.....i na kraju će da se vrate da onih famoznih 180 min) u zavisnoti od toga koliko ste fajl skinuli, što znači, onaj ko ima dinamičku IP adresu, DRM po ruteru/modemu i download se nastavlja. Nisam uspeo da namestim automastko resetovanja po downloadu u USD-u, ali CryptLoad radi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
cryptload radi dobro, to sto ti nekad neradi ako si free user znaci da neko dobije IP adresu kao ti pa moras da resetujes a ovo novo sto se ceka to su ubacili u rapidshare verovatno zato sto se mnogo ljudi kacilo i preopterecivalo `njine` servere. Sta ces? Ja se razmisljam da gegnem 55e za celu godinu i onda resim to pitanje. Sve ovo sto je radio rapidshare je marketinski trik da nas navuce a ja planiram da platim vec odavno i taman se odusevi kad se cekalo 60sec kad ono-medjutim.
Imas link ka nekom funkcionalnom CL, cini mi se 1.1.3 a da ne treba azurirati na 1.1.4?, ne znam kako bi on mogao da radi funkcionalnije od USD. Nisam najbolje razumeo ovo resetovanje po downloadu u CL
- A N G E L -
:: :: Počeli su ponovo sa onim probajte za 2, 5, 10, 14, 15 minuta (ili kupite Premium.....i na kraju će da se vrate da onih famoznih 180 min) u zavisnoti od toga koliko ste fajl skinuli, što znači, onaj ko ima dinamičku IP adresu, DRM po ruteru/modemu i download se nastavlja. Nisam uspeo da namestim automastko resetovanja po downloadu u USD-u, ali CryptLoad radi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: ::
I meni nekad skine par fajlova zaredom mada prijavljuje da mora da se ceka (do sada je prijavio najvise 14min). A onda vrti u krug dok ne prodje neko vreme i skine fajl do kog je stigao jer sam mu namestio number of tries before rotation na 10. Nije mi jasno kako nekad skida za redom a nekad ne. Juce sam probao update i izbacio je da je nasao neki za rapid plugin. Mozda ce uskoro biti jos neki koji ce srediti stvar.
:: :: Počeli su ponovo sa onim probajte za 2, 5, 10, 14, 15 minuta (ili kupite Premium.....i na kraju će da se vrate da onih famoznih 180 min) u zavisnoti od toga koliko ste fajl skinuli, što znači, onaj ko ima dinamičku IP adresu, DRM po ruteru/modemu i download se nastavlja. Nisam uspeo da namestim automastko resetovanja po downloadu u USD-u, ali CryptLoad radi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: ::
Moze se u USD-u namestiti resetovanje, naravno ako imate IP changer za vas router. Pod Options - Scheduler - kliknuti zeleni plus u dnu ekrana i u novom prozoru `Task properties` staviti pod `Task` - if unable to get link (to je inace poruka koju daje USD kad Rapid trazi to novo cekanje), pod `File name` stazu do IP changer-a i pod `Run` moze Hidden i stiklirati wait for completion!
Fantastično, nisam mnogo kopao, al znam da sam sad obrisao CryptLoad !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: :: :: :: Počeli su ponovo sa onim probajte za 2, 5, 10, 14, 15 minuta (ili kupite Premium.....i na kraju će da se vrate da onih famoznih 180 min) u zavisnoti od toga koliko ste fajl skinuli, što znači, onaj ko ima dinamičku IP adresu, DRM po ruteru/modemu i download se nastavlja. Nisam uspeo da namestim automastko resetovanja po downloadu u USD-u, ali CryptLoad radi :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: :: :: :: :: :: :: Moze se u USD-u namestiti resetovanje, naravno ako imate IP changer za vas router. Pod Options - Scheduler - kliknuti zeleni plus u dnu ekrana i u novom prozoru `Task properties` staviti pod `Task` - if unable to get link (to je inace poruka koju daje USD kad Rapid trazi to novo cekanje), pod `File name` stazu do IP changer-a i pod `Run` moze Hidden i stiklirati wait for completion!
dok se mi (vi) cimamo sa downloadom (ja ne, vec dugo imam premium) , oni imaju veliku nevolju.
ne znam tacno da prevodim, ali sam na madjarskim sajtovima citao da sad bilo ko moze da ih tuzi posto sudija kaze da je prekrsila zakon sa svojom serverom, a ostalo znate i vi...
necu detaljno nista, ali moze da se desi da ce u buducnosti morati da se zatvara...
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.