Bitdefender VPN nije Free ni na Android ni Windows a nije ni nesto predobar. Retko koji softver valja a da je besplatan u danasnje vreme i mislim da nijedan besplatni ima srpske servere jer je to margina za njih, besplatni imaju samo velike zemlje
Ja se ne bih zamajavao time vec bih uzeo nesto provereno jer za vec 20-30e godisnje imas valjani i provereni VPN. Ako se nakacis na HK imas Surshark za 45e za 27 meseci, ne moze manje. Druga opcija je ono sto sam postovao i sto je opet `dzaba` Bitdefender TotalSecurity za 19e za godinu dana 3 licence i imas ukljucen VPN. Bagatela a provereno dobar security suite
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Mislio sam .mod neki da mi posaljete.Nema veze.Hvala.pozz Simke Valjevo u srcu!!
:: Bitdefender VPN nije Free ni na Android ni Windows a nije ni nesto predobar. Retko koji softver valja a da je besplatan u danasnje vreme i mislim da nijedan besplatni ima srpske servere jer je to margina za njih, besplatni imaju samo velike zemlj :: :: Ja se ne bih zamajavao time vec bih uzeo nesto provereno jer za vec 20-30e godisnje imas valjani i provereni VPN. Ako se nakacis na HK imas Surshark za 45e za 27 meseci, ne moze manje. Druga opcija je ono sto sam postovao i sto je opet `dzaba` Bitdefender TotalSecurity za 19e za godinu dana 3 licence i imas ukljucen VPN. Bagatela a provereno dobar security suit :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: :: :: Bitdefender VP :: :: :: :: :: ::
a sta ces mu ubaciti od VPN-a, prema dzepu i potrebama plug&play, drag&drop komplikovan za koriscenje, manji je od mobilnih telefona i staje u dzep
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60461. Broj poslatih odgovora: 647981. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.