Ne mogu da se ulogujem na mail a imam ispravne podatke i lozinku
STRANA 1 OD 1
CyberConn
Ne mogu da se ulogujem na mail a imam ispravne podatke i lozinku
29.08.2026. 20:28
T69532
status: user broj poruka: 227
U pitanju je yahoo mail napravljen pre vise od 20 godina, normalno koriscen nikad problema... Sad sam pokusao da se ulogujem i iako je mail adresa ispravna, lozinka je ispravna yahoo i dalje trazi da verifikujem da sam to ja vlasnik email naloga... Nudi sulude opcije da unesem recovery mail za taj nalog a recovery mail nije bio opcija pre vise od 20 godina, nudi da spremim vozacku dozvolu i zovem njihov support da se utvrdi da sam to ja a pre 20 godina se nije zahtevao nikakav dokument da se napravi email ... I jos puno slicnih glupih opcija se nudi koje je nemoguce ispuniti jer pre 20 i vise godina u vreme pravljenja maila nisu ni postojale.... Da li neko ima predlog sta da radim, ovo je suludo da unesem pravi mail i pravu lozinku i da mi odbiju pristup... Da ne pricam da sam se sa istog kompa sa istog bookmarka za mail na istom operativnom sistemu i racunaru ulogovao hiljade puta u zadnjih 5 godina na taj mail.... cak mi u pasword manageru u chromu pise lepo i email adresa i lozinka koji su sacuvani na pravom mestu, ja ne mogu da se ulogujem u moj mail... Pomagajte ako znate sta i kako....
Broj postavljenih tema: 60546. Broj poslatih odgovora: 649052. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.