Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Researchers record the screams of the damned!!!
STRANA 10 OD 14  
Dragg re 10.06.2009. 14:52 #120428

status: user
broj poruka: 2270
Dal` si siguran da ova tema treba da ode i u tom smeru?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: re 10.06.2009. 14:55 #120429

broj poruka: 4527
Da citao sam i ja o tome, ali nisam nesto `progutao` tu pricu, broj onih koji su priznali tu teoriju jednak je broju onih koji i nisu i koji tvrde neke totalno suprotne stvari ali...cak i da jeste tacno to je odgovor na njegove dimenzije` ali ne i na njegovo sirenje i drugi deo pitanja

p.s. koristi izmeni, non stop idu 2-3 poruke jedna za drugom......a zasto ne bi isla u ovom smeru, temu ste vi otvoril a i usko je povezana sa svim sto ste dosad pricali kada malo dublje razmislis o tome.

Ajd uzdravlje

:: svemir je konačan ali neograničen. Problem je teško shvatljiv nama u 3 dimenzije, jer je svemir četvorodimenzionalni kontinuum gde vreme ima istu ulogu kao i prostorne 3 dimenzije. Stvar je što je prostor definisan pravolinijskom putanjom svetlosnog zraka, ali oni skreću u gravitacionom polju. Ukoliko bi pošao sa Zemlje i kretao se pravolinijski, ti bi se vratio na Zemlju iako nisi nigde skrenuo, jer sukscesivan skretanja prostora naprave pun krug i nećeš naići na granicu a ipak ćeš preći konačan deo prostora. Zato je svemir konaćan ali neograničen
::
Dragg re 10.06.2009. 15:05 #120432

Ne mogu da koristim izmeni kao ni reply. Ako te zanimaju detalji objasniću.

Dragg re 10.06.2009. 15:48 #120435

Pa nije to baš teorija. To je samo objašnjenje koje proizilazi iz opšte T relativiteta. Ona je mnogo puta dokazana u gotovo svim segmentima, mada znamo da je nekompletna tj. važi samo za velika tela i brzine. Što se tiče macrosvemira tu nema dileme: ima 4 dimezije. Pitanje više dimenzija se javlja samo u svetu elementarnih čestica.
A svemir se ne širi ni u šta. Prostor nije neka objektivna kategorija koja postoji van univerzuma, on je nastao sa univerumom i definsan je (kao i vreme) samo unutar njega. Pitanje `šta je izvan univerzuma` nema smisla jer reč `izvan` zahteva prostorne koordinate a prostor postoji samo `unutar`. Van svemira ne postoji ni prostor ni vreme tako da svemir nema ni u šta da se širi.

pajsgudgud Re: Re: re 10.06.2009. 16:58 #120444

broj poruka: 3746
Šta bre ti Ognjeni pametuješ. Mrsiš muda samo po ceo dan. Pališ vatru ovde na forumu. Da su pametni ovi admini da te banuju. Idi u teretanu ili tako nešto:P
Nasiljem protiv argumenata...
support normality

:: Da citao sam i ja o tome, ali nisam nesto `progutao` tu pricu, broj onih koji su priznali tu teoriju jednak je broju onih koji i nisu i koji tvrde neke totalno suprotne stvari ali...cak i da jeste tacno to je odgovor na njegove dimenzije` ali ne i na njegovo sirenje i drugi deo pitanja
:: p.s. koristi izmeni, non stop idu 2-3 poruke jedna za drugom......a zasto ne bi isla u ovom smeru, temu ste vi otvoril a i usko je povezana sa svim sto ste dosad pricali kada malo dublje razmislis o tome
:: Ajd uzdravlje
:: :: svemir je konačan ali neograničen. Problem je teško shvatljiv nama u 3 dimenzije, jer je svemir četvorodimenzionalni kontinuum gde vreme ima istu ulogu kao i prostorne 3 dimenzije. Stvar je što je prostor definisan pravolinijskom putanjom svetlosnog zraka, ali oni skreću u gravitacionom polju. Ukoliko bi pošao sa Zemlje i kretao se pravolinijski, ti bi se vratio na Zemlju iako nisi nigde skrenuo, jer sukscesivan skretanja prostora naprave pun krug i nećeš naići na granicu a ipak ćeš preći konačan deo prostora. Zato je svemir konaćan ali neograničen
:: ::
JOSILENKO ELEGANT UNIVERSE 10.06.2009. 17:03 #120445

broj poruka: 1013
najopsirnija emisija o svemiru je ELEGANT UNIVERSE, toplo je preporucuje. Radio je neki americki obrazovni kanal. Pocinje sa Njutnom, gravitaciom i 3 dimenzije, onda ubacuje Ajnstajna, zakrivljenje prostora i kvantnu mehaniku, ubacuje 4. dimenziju koja (koliko sam ja razumeo predstavlja spiralu oko postojece 3). Tu mi je vec mozak puko nacisto, a onda su zavrsili sa 10+1 dimenzijama i STRING TEORIJOM, (THE THEORY OF EVERYTHING) koja bi trebalo da da konacan odgovor o funkcionisanju svemira i svega. Inace, pretpostavka je da se kvarkovi (sastavni delovi protona i neutrona) sastoje od stringova, ali je to zasad nedokazivo nazalost
Odgledajte emisiju obavezno, radili su je naucnici i ima dobre ilustracije
JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Opet nauka! 10.06.2009. 17:24 #120448

broj poruka: 18472
Nije mi jasna jedna stvar.Postoje logicne stvari iz zivota koje su sasvim normalno naucno dokazane a postoje i stvari koje su sferama daleko od ljudskog uma ali covek ipak ima neko objasnjenje tj teoriju.Zasto uvek potenciram da je nauka klimava u nekim segmentima.Zato sto svoje stavove ne potrkepljuju cinjenicama ,naucno dokazanim vec iznesenim teorijama o tome kako to moze da bude.Da li to garantuje 100% da oni govore istinu tj da su u pravu?Naravno da ne.Covek nije mrdnuo dalje od meseca ako je i tamo krocio nogom,za ruse se bar zna da jesu stoga nek bude tako a govori o nastanku univerzuma ima svoje neke teorije.Ljudski um je mnogo mali i nerazvijen da bi mogao i da zamisli koliki je univerzum a pogotovu da ima neke teorije o necemu neistrazenom.Toliko neresivih stvari ima samo na planeti zemlji a oni pricaju o svemiru.Malo mi je to smesno i neozbiljno ali ja se tu ne pitam nista.
Pominju se tamo neke piramide,pa neki bermudski trougao pa razne neke stvari i za sve se ima teorija a u praksi nista zapravo nije dokazano.I sta sad.Da verujem nauci tj naucnicima i njihovim teorijama i da na osnovu toga nadogradjujem svoje znanje i produhovljujem se da bi ziveo u nekom ubedjenju na osnovu nekog crazy scientist-a koji ima svoje teorije KAKO bi to moglo da bude!To je ono sto me fascinira kod tih delikatnih stvari.Sve ostalo je sasvim u redu i na mestu.

I Want to believe - The truth is out there

blackbomb @skyfire 10.06.2009. 17:39 #120451

broj poruka: 109
Znas kako ajde evo primer da poredimo danasnje doba gde nam je nauka toliko pruzila i da pogledamo dark ages gde je religija vladala i sta mislis koja su bolja vremena?

Dali religija garantije 100% istinu? DA ali dali imaju imalo dokaza za to NE...
Drugim recima prodavanje magle....

SkyFire Re: @skyfire 10.06.2009. 17:48 #120453

Pogresio si totalno temu.Niko nije religiju ni pominjao ovde.Govorim o cistoj nauci i osnovi po kojoj je ona gradjena.Znaci naucnici zastupaju teorije svako po na osob i drugacije.Osnova nauke zasniva se na teorijama onog sto je neobjasnjivo.Da li je to samo izgovor za nesto za sta se nema resenje?Bolje je dati i neku teoriju nego ostati bez ikakvog odgovora!Jasno.Ali iza svega toga stoji jedno veliko ALI!Ne postoji mogucnost bar ne za sad da se naucno dokaze.Sta nama vredi da se tesimo cinjenicom da ce se jednog dana neke od tih stvari znati.Ej bre pa pola od nas tad nece biti ni zivo.Cemu onda to?Uhvatimo se realnosti,prihvatimo se sadasnjosti!Nauka je nemocna po tom pitanju.Jednostavno je previse nerazvijena za neke pojmove.Ljudski um je previse mali da bi mogao da dosegne granice neceg tako komplexnog i velikog!
Dzaba i najsavremeniji kompjuteri,nista to ne pomaze ni u najmanju ruku.Ovo sto ja pricam nije nikakva filozofija vec relane cinjenice.To stoji kao dobar dan.

:: Znas kako ajde evo primer da poredimo danasnje doba gde nam je nauka toliko pruzila i da pogledamo dark ages gde je religija vladala i sta mislis koja su bolja vremena
:: Dali religija garantije 100% istinu? DA ali dali imaju imalo dokaza za to NE..
:: Drugim recima prodavanje magle...
blackbomb ... 10.06.2009. 17:52 #120455

Nauka radi na principu, ovde su cinjenice sta mozemo od njih da zakljucimo.

JOSILENKO ovoj prici nema kraja :) 10.06.2009. 17:54 #120456

Crazy sciantist publikuje javno svoj naucni ras, i ako neko naucnim metodama uspe da ga ospori onda teorija propada. To su klimave teorije.
Verovao ti nauci ili ne, taj kompjuter na kome kucas je nauka. Kad odvrnes slavinu i potece voda i to je nauka. Ta zgrada u kojoj sedis i armatura u medjuspratnoj i lift i oni su nauka. Hiljade godina ljudskog iskustva i istrazivanja pretocene u teorije koje su dokazane i primenjene u praksi.
Nauka te ne sprecava da budes duhovno bice. Ona olaksava zivot i povecava sanse za opstanak.
Moja baba ne razume kompjuter isto kao sto ja i ti ne razumemo svemir. Ali nasi unuci da su zivi i zdravi ce mozda razumeti svemir.

JOLE

SkyFire Kakav apsurd! 10.06.2009. 19:24 #120464

Daj nemoj se tripovati covece..Niko ne prica protiv nauke.Sve sto si rekao to stoji,to je zivotnja cinjenica.Da nema nauke verovatno ni mi `nebi postojali` .Ja govorim o stvarima koje se desavaju,koje imaju karakter paranormalnog i za koje nema logicno objasnjenje a ni naucno.Na osnovu toga iako nije naucno dokazano ipak se imaju teorije.Kako moze da se ima teorija na osnovu neceg sto nije istrazeno.Cinjenica nastaje onda kada se tacno potvrdi izvor neceg sto se proucava.Kada se u potpunosti dokaze ono sto se tvrdi da je moguce tada postaje deo istine,tada je podkrepljeno svim dokazima postojanja a prvobitno naucnim!Ovako se svodi na teorije koje i imaju i nemaju smisla a opet generalno su samo teorije i nista vise.To je fakat.

Dragg re 10.06.2009. 19:49 #120467

Ajmo ponovo:
Nikada nijedna paranormalna pojava nije dokazana. Pročitaj ono o Rendijevoj fondaciji. Niko, ali niko od nabeđenih medija, proroka, telepatičara i dr. nije uspeo da ponovi u laboratoriji ono što tvrde da mogu.
`Samo teorija` je najviše što u nauci postoji. Ništa iznad teorije ne postoji. Postoji naučni model ali on obuhvata veći broj teorija koje opisuju širu oblast (npr. standardni kosmološki model).

JOSILENKO Re: Kakav apsurd! 10.06.2009. 19:56 #120468

Stvari koje se desavaju a imaju karakter paranormalnog nemaju logicko i naucno objasnjenje. U pravu si.
A znas li zbog cega? Zato sto nikada naucno nije potvrdjeno njihovo postojanje. Ono sto ne postoji ne treba ni dokazivati i objasnjavati, jel da?
Ako imas neki primer gde je naucno potvrdjeno postojanje paranormalne pojave ti navedi konkretan primer. I izvore.

JOLE

:: Daj nemoj se tripovati covece..Niko ne prica protiv nauke.Sve sto si rekao to stoji,to je zivotnja cinjenica.Da nema nauke verovatno ni mi `nebi postojali` .Ja govorim o stvarima koje se desavaju,koje imaju karakter paranormalnog i za koje nema logicno objasnjenje a ni naucno.Na osnovu toga iako nije naucno dokazano ipak se imaju teorije.Kako moze da se ima teorija na osnovu neceg sto nije istrazeno.Cinjenica nastaje onda kada se tacno potvrdi izvor neceg sto se proucava.Kada se u potpunosti dokaze ono sto se tvrdi da je moguce tada postaje deo istine,tada je podkrepljeno svim dokazima postojanja a prvobitno naucnim!Ovako se svodi na teorije koje i imaju i nemaju smisla a opet generalno su samo teorije i nista vise.To je fakat
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Kakav apsurd! 10.06.2009. 20:33 #120471

Pa cekaj.Evo banalan primer.Hoces reci da Bermudski trougao ne postoji i nije potvrdjeno da su nestajali brodovi i avioni,ljudi???Sve sto je takvog karaktera,nadprirodne pojave nazivamo paranormalnim.Ne znam da li si gledao emisiju Ghost hunting?Jel to zabavna emisija ili se bavi paranormalnim istrazivanjem?Evo recimo deo relogijskog fenomena.Sta je sa stigmatom?Nije dokazana???Imas i danas dan ljude koji dozivljavaju ovaj fenomen noseci te Isusove rane iz kojih tece krv.
Ajd sad malo da te bacim na nauku..Kazes nauka se razvija postepeno.Oho.Kako sad to?Zasto i kako je 1500-te godine pre volte postojala elektricna baterija nadjena u Bagdadu?Sta je sa broncanim kompjuterom 80 godina pre nase ere~!
Da to nije malo cudno???Eto to je nauka koja prkosi vremenu..Mnogo neobjasnjivih fenomena ima..Ja samo o tome govorim,ni o cemu drugom.Sve sto je neobjasnjivo pokusava teorijom da se potkrepi a to tako ne ide jer mora da se dokaze a nema nacina da bi se dokazalo..

:: Stvari koje se desavaju a imaju karakter paranormalnog nemaju logicko i naucno objasnjenje. U pravu si
:: A znas li zbog cega? Zato sto nikada naucno nije potvrdjeno njihovo postojanje. Ono sto ne postoji ne treba ni dokazivati i objasnjavati, jel da?
:: Ako imas neki primer gde je naucno potvrdjeno postojanje paranormalne pojave ti navedi konkretan primer. I izvore
:: JOL
:: :: Daj nemoj se tripovati covece..Niko ne prica protiv nauke.Sve sto si rekao to stoji,to je zivotnja cinjenica.Da nema nauke verovatno ni mi `nebi postojali` .Ja govorim o stvarima koje se desavaju,koje imaju karakter paranormalnog i za koje nema logicno objasnjenje a ni naucno.Na osnovu toga iako nije naucno dokazano ipak se imaju teorije.Kako moze da se ima teorija na osnovu neceg sto nije istrazeno.Cinjenica nastaje onda kada se tacno potvrdi izvor neceg sto se proucava.Kada se u potpunosti dokaze ono sto se tvrdi da je moguce tada postaje deo istine,tada je podkrepljeno svim dokazima postojanja a prvobitno naucnim!Ovako se svodi na teorije koje i imaju i nemaju smisla a opet generalno su samo teorije i nista vise.To je fakat
:: :: I Want to believe - The truth is out there
lllo Re: Re: re 10.06.2009. 20:40 #120475

broj poruka: 319
Hablov zakon, jedan od stubova teorije Velikog Praska, tretira i problem sirenja Svemira. Habl je uocio da se galaksije medjusobno udaljavaju, a njegov zakon se oslanja na tzv. crvene pomake talasne duzine, koji su, jednostavnije receno, indikatori pomjeranja i udaljavanja galaksija, odnosno udaljavanja objekta posmatranja u odnosu na posmatraca.
Hablov zakon je inspirisan naucnim radom Fridmana, ruskog meteorologa i matematicara, koji je, na neki nacin, otklonio nedostatke Ajnstajnovog modela.

Sto se tice konacnosti i neogranicenosti Svemira, moguce ih je djelimicno objasniti crtanjem ili konstruisanjem 2D i 3D prostora u kojima se spajaju stranice odgovarajucih geometrijskih tijela, npr. kocke u 3D prostoru, ili, u 2D prostoru, ukoliko zamislis da se kreces po granicama kruga - ides naprijed i nazad, cijelo vrijeme u jednom smjeru. U ovom slucaju, tvoje kretanje je neograniceno, `beskonacno`, ali ono sto je vaznije - obim kruga je svakako mjerljiv, moze se utvrditi, pa je samim tim i konacan.

:: cak i da jeste tacno to je odgovor na njegove dimenzije` ali ne i na njegovo sirenje i drugi deo pitanja

JOSILENKO Re: Re: Re: Kakav apsurd! 10.06.2009. 20:46 #120477

ponovo wikipedia:

Bermudski trougao
`While a substantial body of documentation exists showing numerous incidents to have been inaccurately reported or embellished by later authors, and numerous official agencies have gone on record as stating that the number and nature of disappearances is similar to any other area of ocean...`
Stigmata
` The causes of stigmata may vary from case to case, though supernatural causes have never been proven...`

JOLE

:: Pa cekaj.Evo banalan primer.Hoces reci da Bermudski trougao ne postoji i nije potvrdjeno da su nestajali brodovi i avioni,ljudi???Sve sto je takvog karaktera,nadprirodne pojave nazivamo paranormalnim.Ne znam da li si gledao emisiju Ghost hunting?Jel to zabavna emisija ili se bavi paranormalnim istrazivanjem?Evo recimo deo relogijskog fenomena.Sta je sa stigmatom?Nije dokazana???Imas i danas dan ljude koji dozivljavaju ovaj fenomen noseci te Isusove rane iz kojih tece krv
:: Ajd sad malo da te bacim na nauku..Kazes nauka se razvija postepeno.Oho.Kako sad to?Zasto i kako je 1500-te godine pre volte postojala elektricna baterija nadjena u Bagdadu?Sta je sa broncanim kompjuterom 80 godina pre nase ere~
:: Da to nije malo cudno???Eto to je nauka koja prkosi vremenu..Mnogo neobjasnjivih fenomena ima..Ja samo o tome govorim,ni o cemu drugom.Sve sto je neobjasnjivo pokusava teorijom da se potkrepi a to tako ne ide jer mora da se dokaze a nema nacina da bi se dokazalo.
:: :: Stvari koje se desavaju a imaju karakter paranormalnog nemaju logicko i naucno objasnjenje. U pravu si
:: :: A znas li zbog cega? Zato sto nikada naucno nije potvrdjeno njihovo postojanje. Ono sto ne postoji ne treba ni dokazivati i objasnjavati, jel da?
:: :: Ako imas neki primer gde je naucno potvrdjeno postojanje paranormalne pojave ti navedi konkretan primer. I izvore
:: :: JOL
:: :: :: Daj nemoj se tripovati covece..Niko ne prica protiv nauke.Sve sto si rekao to stoji,to je zivotnja cinjenica.Da nema nauke verovatno ni mi `nebi postojali` .Ja govorim o stvarima koje se desavaju,koje imaju karakter paranormalnog i za koje nema logicno objasnjenje a ni naucno.Na osnovu toga iako nije naucno dokazano ipak se imaju teorije.Kako moze da se ima teorija na osnovu neceg sto nije istrazeno.Cinjenica nastaje onda kada se tacno potvrdi izvor neceg sto se proucava.Kada se u potpunosti dokaze ono sto se tvrdi da je moguce tada postaje deo istine,tada je podkrepljeno svim dokazima postojanja a prvobitno naucnim!Ovako se svodi na teorije koje i imaju i nemaju smisla a opet generalno su samo teorije i nista vise.To je fakat
:: :: ::
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Filozofija i skepticnost koja nema razmere! 10.06.2009. 21:13 #120480

Tacno sam znao da ces se odmah uhvatiti wikipedie koja ima samo osnovnu ulogu za upoznavanje sa materijom.Uopste nije verodostojan nacin da bi se tim nesto moglo dokazati..

Nema vise smisla voditi bilo kakvu raspravu..
Shvatice onaj ko razume.Toliko od mene..

P.S.Jel ova tema vodi po broju pregleda i postavljenih odgovora?

Scyter Re: 10.06.2009. 21:16 #120482

broj poruka: 8138
Vodi po broju postavljenih odgovora.

The Way It`s Meant To Be Played

:: P.S.Jel ova tema vodi po broju pregleda i postavljenih odgovora
blackbomb ... 10.06.2009. 21:18 #120484

Brate sta ti sve verujes znaci nemam reci...
Razumem kada bi to bilo sve istinito bilo bi zanimljivo ali brate ovo nije sf ovo je realnost...

JOSILENKO Re: Filozofija i skepticnost koja nema razmere! 10.06.2009. 21:58 #120489

Ti si car majke mi. Zar stvarno verujes u to da se ispod Zemljine kore nalazi pakao? Reci mi to? Da li je stvarno u to verujes???
Uporno ti trazim link da potkrepis bilo koji tvoj stav. I jedino sto sam dobio od tebe je link o Hinduizmu kao tvoj dokaz da je Budizam mnogobozacka religija!!!
Kamo srece da si ti procitao nesto iz wikipedije pre nego sto si iznapisao ove stvari. Kamo srece da si se upoznao sa osnovnom materijom.
Ja demante SVIH TVOJIH TVRDNJIi nalazim u prvoj recenici enciklopedije. Nemam potrebe da istrazujem dalje.
Zar stvarno verujes u to da se ispod Zemljine kore nalazi pakao?
Pa pravoslavna crkva nikad nije pominjala postojanje pakla. Katolicka crkva je jos pre nekoliko vekova usvojila stav da pakao nije fizicko mesto vec duhovno.
Dakle, i oni ne misle da se pakao nalazi u kori zemlje.... e moj sinko

JOLE

:: Tacno sam znao da ces se odmah uhvatiti wikipedie koja ima samo osnovnu ulogu za upoznavanje sa materijom.Uopste nije verodostojan nacin da bi se tim nesto moglo dokazati.
:: Nema vise smisla voditi bilo kakvu raspravu.
:: Shvatice onaj ko razume.Toliko od mene.
:: P.S.Jel ova tema vodi po broju pregleda i postavljenih odgovora
SkyFire Re: Re: Filozofija i skepticnost koja nema razmere! 10.06.2009. 22:13 #120491

Koliko se secam tema se razvila u sasvim drugim smerovima..Zasto se drzis naslova???Da li sam ja rekao da verujem,tvrdim li ja da je to tako?Ne.Nista povodom toga se nisam izjasnio..Znaci nemoj previse da se pravis pametan i da meni prosipas ovde neku inteligenciju i visinu.Te seljacke fazone sinko i sl i stav `sad ce cica da te nauci` ostavi kod kuce..U sta ja verujem je moja licna stvar..
Nemam ja kome i zasto bilo sta da dokazujem to je jasna stvar.
Ajd sad da prekinemo sve ovo da nebi bilo svadje bez potrebe!

:: Ti si car majke mi. Zar stvarno verujes u to da se ispod Zemljine kore nalazi pakao? Reci mi to? Da li je stvarno u to verujes??
:: Uporno ti trazim link da potkrepis bilo koji tvoj stav. I jedino sto sam dobio od tebe je link o Hinduizmu kao tvoj dokaz da je Budizam mnogobozacka religija!!!
:: Kamo srece da si ti procitao nesto iz wikipedije pre nego sto si iznapisao ove stvari. Kamo srece da si se upoznao sa osnovnom materijom
:: Ja demante SVIH TVOJIH TVRDNJIi nalazim u prvoj recenici enciklopedije. Nemam potrebe da istrazujem dalje
:: Zar stvarno verujes u to da se ispod Zemljine kore nalazi pakao
:: Pa pravoslavna crkva nikad nije pominjala postojanje pakla. Katolicka crkva je jos pre nekoliko vekova usvojila stav da pakao nije fizicko mesto vec duhovno
:: Dakle, i oni ne misle da se pakao nalazi u kori zemlje.... e moj sink
:: :: Tacno sam znao da ces se odmah uhvatiti wikipedie koja ima samo osnovnu ulogu za upoznavanje sa materijom.Uopste nije verodostojan nacin da bi se tim nesto moglo dokazati.
:: :: Nema vise smisla voditi bilo kakvu raspravu.
:: :: Shvatice onaj ko razume.Toliko od mene.
:: :: P.S.Jel ova tema vodi po broju pregleda i postavljenih odgovora
:: :: I Want to believe - The truth is out there
JOSILENKO ... 10.06.2009. 22:29 #120492

Izvini sky, ja tebe nisam konstatovao nego sam na pocetku izneo svoj stav. A ti si mi posle prvog posta nalepio etiketu - materijalista. Evo ga josilenko, materijalista (`Tvoj stav je jasan.Vecina ljudi ima takav stav gradjen na jednoj osnovi a to je materijalizam`).
Pominjao si i stvar koja `ne dopire do tvog mentalnog sklopa?`

A ako ne znas sta si ti napisao sam za naslov, da te podsetim:
`Researchers record the screams of the damned!!!
Jos davne 60-te godine expedicija naucnika u zelji da provere zemljino jezgro dosli su do uzasavajuceg otkrica na osnovu cega su prekinuli daljnja istrazivanja..`

I sta ta izjava znaci nego da verujes u to?

JOLE

SkyFire Re: ... 10.06.2009. 22:33 #120493

Samo sto si izostavio `Evo link pa prosudite sami` !!!

:: Izvini sky, ja tebe nisam konstatovao nego sam na pocetku izneo svoj stav. A ti si mi posle prvog posta nalepio etiketu - materijalista. Evo ga josilenko, materijalista (`Tvoj stav je jasan.Vecina ljudi ima takav stav gradjen na jednoj osnovi a to je materijalizam`).
:: Pominjao si i stvar koja `ne dopire do tvog mentalnog sklopa?
:: A ako ne znas sta si ti napisao sam za naslov, da te podsetim
:: `Researchers record the screams of the damned!!
:: Jos davne 60-te godine expedicija naucnika u zelji da provere zemljino jezgro dosli su do uzasavajuceg otkrica na osnovu cega su prekinuli daljnja istrazivanja..
:: I sta ta izjava znaci nego da verujes u to?
obradmi Ljudi otvorite nastavk teme 10.06.2009. 23:19 #120501

broj poruka: 7733
Na zalost scripta pcberze ,ne podrzava pregledan dugacak thread .
STRANA 10 OD 14  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs