Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Researchers record the screams of the damned!!!
STRANA 11 OD 14  
Dragg re 10.06.2009. 23:31 #120502

status: user
broj poruka: 2270
Nema potrebe, mislim da je gotovo. Ako bude još konkretnih pitanja biće mi drago da ponovo učestvujem.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Nije gotovo! 10.06.2009. 23:51 #120506

broj poruka: 18472
Nije mi Josilenko odgovorio nista povodom mog postavljenog pitanja za Bermudski trougao kao ni za tehnologiju iznad svog vremena..Da vidimo kako je to moguce???
Samo da se podsetim starog gradiva bice ovde dosta polemike..Tek se zagrevam!

Posto vidim da vam religija i verovanje u Boga smeta nemam nikakav problem ni o nauci da vodim diskusiju..Ja cu vam dati teme o cudima koja su vezana za nauku a bas me interesuje kako cete ih vi objasniti..Ja kazem da iako su vezana za nauku nece moci da se naucno objasne ali ajde da cujemo mi te bistre odgovore

I Want to believe - The truth is out there

Dragg re 10.06.2009. 23:57 #120507

Dobro ajde daj, samo jedno po jedno. Oćeš bermudski trougao za početak?

Slavuj ... 10.06.2009. 23:57 #120508

broj poruka: 2236
#120477 ?

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: re 11.06.2009. 00:10 #120510

More..1..2..3..Start!

:: Dobro ajde daj, samo jedno po jedno. Oćeš bermudski trougao za početak
::
Dragg re 11.06.2009. 00:11 #120511

Pa možda nje zadovoljan odgovorom.

BlueSkyNIS Re: Re: Re: Re: Kakav apsurd! 11.06.2009. 00:13 #120512

broj poruka: 860
@Slavuj, izgleda da je promaklo zbog izvrsne preglednosti foruma...

Windows-free with Fedora 10

:: ponovo wikipedia
:: Bermudski trouga
:: `While a substantial body of documentation exists showing numerous incidents to have been inaccurately reported or embellished by later authors, and numerous official agencies have gone on record as stating that the number and nature of disappearances is similar to any other area of ocean...
:: Stigmat
:: ` The causes of stigmata may vary from case to case, though supernatural causes have never been proven...
:: JOLE
blackbomb Re: Nije gotovo! 11.06.2009. 00:22 #120516

broj poruka: 109
a da ti nama za pocetak das dokaze da su se ti supernaturalni fonomeni desili a ne pa pera je video i pera je meni rekao a ja peri verujem to znaci da se desilo...

:: Nije mi Josilenko odgovorio nista povodom mog postavljenog pitanja za Bermudski trougao kao ni za tehnologiju iznad svog vremena..Da vidimo kako je to moguce??
:: Samo da se podsetim starog gradiva bice ovde dosta polemike..Tek se zagrevam
:: Posto vidim da vam religija i verovanje u Boga smeta nemam nikakav problem ni o nauci da vodim diskusiju..Ja cu vam dati teme o cudima koja su vezana za nauku a bas me interesuje kako cete ih vi objasniti..Ja kazem da iako su vezana za nauku nece moci da se naucno objasne ali ajde da cujemo mi te bistre odgovore
:: I Want to believe - The truth is out there
JOSILENKO ... 11.06.2009. 00:37 #120520

broj poruka: 1013
Ma ti meni nisi odgovorio jel ti verujes da je ovo sto si postovao ( o glasovima iz utorbe zemlje) autenticno. Ja ne verujem.
nisi mi ni odgovorio kako je nastao covek. ja sam ti reko moje vidjenje.
nisi mi ni odgovorio ko je to i kad oborio darvinovu teoriju naucnim cinjenicama. ja kazem da to nisu bili naucnici, mozda neki teolozi u svojim pomfletima
ja ti kazem da su ljudi pravili piramide, i da postoje nacini. ko je pravio po tebi?
jedino sta si ti odgovorio je da je bog za tebe pripadnik napredne civilizacije i bice vise inteligencije. Ako je pripadnik civilizacije onda znaci da ima puno hiljada bogova (ostali pripadnici te njegove civilizacije, njegovi drugari...)

kad mi odgovoris na sve ovo i ja cu tebi na to tvoje, posto sam ja prvi pitao. Takav je re, ti to znas, imas domace vaspitanje
dakle sky?

JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 11.06.2009. 00:41 #120522

Evo opširnije
1. Sudeći po podacima osiguravajuće firme Lloyd od 1955 do danas u regionu Bermudskog trougla je zabeležen nestanak 428 plovila, a američka obalska straža je potvrdila podatke. To nije ništa više od drugih regiona u okeanima slične veličine, gustine saobraćaja i jednako (ne)povoljnih vremenskih prilika, npr. jedno područje u Japanskom moru.
Tvdnje podržavalaca mita da istraživanje LLoyda nije relevantno jer lloyd ne osigurava manja plovila pa njihov broj ne ulazi u statistiku ne stoji: LLoud ne vodi statistiku plovila koja osigurava već kompletnog saobaćaja. Osim toga, u svakom delu sveta koji pokrivaju statističi metod je isti pa onda ako ima ispuštenih plovila, ima ih i u drugim regionima.
2. Priče o poludelim kompasima nisu ništa novo, magnetnh pojava ima i u drugim morima. Npr. magnetna ostrva kod obale Australije su dobila ime upravo zbog toga što kompasi lude u blizini.
3. Beskrupulozni autori i novinari su napravili mit (i dobre pare) kiteći razne priče, premeštajući nestale brodove u region (iako su potonuli daleko od njega) ili proširujući granice trougla da bi obuhvatili još po neku nesreću.
vampirbg Re: Re: Re: Kakav apsurd! 11.06.2009. 01:20 #120525

broj poruka: 711

:: deo relogijskog fenomena.Sta je sa stigmatom?Nije dokazana???Imas i danas dan ljude koji dozivljavaju
:: ovaj fenomen noseci te Isusove rane iz kojih tece krv

A otkud ti znas da je Isus bio razapet i kakve su bile njegove rane? Podsecanja radi, sva raspeca su istorijski netacna buduci da se u to vreme to izvodilo tako sto bi nesrecnika prikucali na nesto sto je bilo u obliku X... Sve sto znas o tome dolazi iz samo jednog (nepouzdanog) izvora... Novije teorije govore o tome da je bio i ozenjen... Takodje, u to vreme su ljudi posedovali znanje o biljkama i mikroorganizmima koji dovode do komatoznog stanja sa drasticnim usporenjem rada srca i disanja (danas pokusavaju to isto da upotrebe da bi nacinili hibernaciju mogucom zbog istrazivanja ostalih planeta u nasem sistemu) sto moze dovesti celu onu pricu oko uskrsnuca u pitanje...

Takodje, sta je sa Isusovim konkurentima iz tog vremena? Moras da shvatis da je hriscanstvo pobedilo tada samo iz jednog razloga: poslusnosti na ovom svetu kako bi ti bolje bilo u sledecem... Sta mislis da li postoji vlast koja to ne bi podrzala?

:: Ajd sad malo da te bacim na nauku..Kazes nauka se razvija postepeno.Oho.Kako sad to?Zasto i kako je

Nauka se razvija u etapama... Ponekad se desavaju skokovi koji znanje podizu na veci nivo... To se moze desiti kao rezultat jedne genijalne ideje ili kroz decenijski rad...

:: 1500-te godine pre volte postojala elektricna baterija nadjena u Bagdadu?Sta je sa broncanim
:: kompjuterom 80 godina pre nase ere~

Pa? Problem je bio u tome sto ljudi nisu imali namenu za to u tom trenutku... Zato je i zaboravljeno... Zapitaj se sada zasto nemamo kola na struju koja ce imati normalan domet? Zato sto je nafte bilo dovoljno i niko nije hteo time da se zamara... Sad je ona problem i odjednom pocinjemo da vidimo napredak po pitanju baterija...

:: Da to nije malo cudno???Eto to je nauka koja prkosi vremenu..Mnogo neobjasnjivih fenomena ima..Ja

I uvek ce ih i biti... Paranormalne sile i fenomeni po mom misljenju ne postoje, vec samo prirodne sile i zakonitosti koje nismo shvatili jer jos nemamo dovoljno razvijenu nauku da ih objasnimo... Ja mogu da prihvatim da ne znam kako i zasto se nesto desilo, ali postoje ljudi koje to plasi pa se onda skrivaju iza religije cija je svrha da im na neki nacin objasni sve stvari koje se oko njih desavaju...
SkyFire Re: ... 11.06.2009. 01:24 #120526

Ja sam mislio da cemo da pricamo o nauci stoga nema ja tebi sta vise da odgovaram sto vec nisam rekao..Vrtis jedno te isto kao kisa oko Kragujevca..Ja necu da se ponavljam ni najmanje a tvoj cilj je providan.Nameces dalje svoje vidjenje svega uprkos sto si spoznao cinjenicu da sam ja vernik.Necemo tako da se igramo..Ili ,ili...

Znas kako,ti si u startu pokazao nepostovanje prema meni tako da sad vise u tebe poverenja nemam.Mozda bi ti i odgovorio na sva tvoja pitanja jer naravno imam odgovor,imam svoje vidjenje svega toga,ne treba mi wikipedia da bi znao.Ovako posto hoces da se natezemo nema potrebe.Ja sam zeleo da zaobidjem svaku tenziju u sukobu misljenja i da pricamo o zajednickim temama na naucnoj osnovi,ono sto nas sve zajedno zanima a ti bi da se vracas na vec staru diskusiju i da teras mak na konac.Nisam se ja juce rodio moj Jole...Malo sam ja vise namazaniji nego sto ti mislis..Prema tome ti ne zelis da mi das odgovore ja ne zelim dalje da polemisem o bilo cemu..

@Dragg

Lepo je to sto si skupio podatke ali to ne govori nista vise nego da taj Bermudski trougao spada pod mit..Sta je sa stvarnim dogadjajima koji su se desili..Kakva je mogucnost nestanka aviona,ajde manje vise brod moze da se sakrije ,naveo si to kao mogucnost..Nasao bi se bar jedan jedini nestali brod ako je ikad potonuo u more..Ja koliko se secam nisu nasli ni jedan brod a ni avion bar do sad..Da me neko nebi prozivao za linkove reci cu da sam to citao u raznim knjigama,gledao razne naucne emisije pa i po nesto video i na netu..Imate svi google pa trazite sami..Ne zelim nikom nista da dokazujem.Poenta je da svako da svoje vidjenje svega toga.Ne igramo se malih naucnika i ne takmicimo ko ima vise znanja i ne prepisujemo wikipediu da bi ispali pametni..Zelim da cujem svojim recima,svoje misljenje,vidjenje celokupne situacije..Eto kad se pricalo o religiji ja sam rekao kako ja zamisljam Boga..Ovo sad nema veze sa tim ali poenta je bitna..Zelim i od vas isto da cujem ako je moguce.Ako ne daj ovde da zavrsavamo odmah i da se vratimo starim i dosadnim svakidasnjim temama o IT-u..

:: Ma ti meni nisi odgovorio jel ti verujes da je ovo sto si postovao ( o glasovima iz utorbe zemlje) autenticno. Ja ne verujem
:: nisi mi ni odgovorio kako je nastao covek. ja sam ti reko moje vidjenje
:: nisi mi ni odgovorio ko je to i kad oborio darvinovu teoriju naucnim cinjenicama. ja kazem da to nisu bili naucnici, mozda neki teolozi u svojim pomfletim
:: ja ti kazem da su ljudi pravili piramide, i da postoje nacini. ko je pravio po tebi
:: jedino sta si ti odgovorio je da je bog za tebe pripadnik napredne civilizacije i bice vise inteligencije. Ako je pripadnik civilizacije onda znaci da ima puno hiljada bogova (ostali pripadnici te njegove civilizacije, njegovi drugari...
:: kad mi odgovoris na sve ovo i ja cu tebi na to tvoje, posto sam ja prvi pitao. Takav je re, ti to znas, imas domace vaspitanj
:: dakle sky
:: JOL
Dragg uffff 11.06.2009. 01:41 #120532

Daleko, daleko od toga da nije nađen ni jedan brod.
Najozbiljnije istraživanje na temu litereture koja je proizvedena o trouglu uradio je Larry Kusche 1975 god. Našao je da mnogi od čudnih nestanka uopšte nisu čudni. Evo najčešćih Kusche-ovih nalaza:
1. Novinar (autor) opisuje nestanak na mirnom moru a zapravo je bura bila u toku.
2. Veoma često plovilo ili avion se opisuje kao nestao a zapravo su ostaci nađeni i nađen je uzrok nesreće.
3. Greške lokalizacije nesreće. U jednom slučaju autor brka ima luke sa istoimenom lukom u pacifiku udaljenom 5000km.

Kao što verovatno znaš ostaci eskadrile aviona sa Leta 19 iz 1945 (nesreća koja je započela mit) su nađeni, doduše nedavno, i oko njihovog nestanka nema više nikakve misterije - usled pogrešne navigacije ostali su bez goriva i jednostavno sleteli u okean.
DaSickSyst Re: Re: Nije gotovo! 11.06.2009. 01:49 #120534

broj poruka: 2909
:: a da ti nama za pocetak das dokaze da su se ti supernaturalni fonomeni desili a ne pa pera je video i pera je meni rekao a ja peri verujem to znaci da se desilo..

Blackbomb,slazem se sa velikom vecinom svega sto ste ti,Dragg i Josilenko naveli,ali jedna stvar sa kojom se ne slazem jeste pojava fenomena...Pod fenomenima konkretno mislim na manastir Ostrog.Ne mozes da kazes da nisi cuo za nekog ko se tamo izlecio od neke bolesti...A to jeste nadprirodni fenomen.

DaSickSystem
JOSILENKO ... 11.06.2009. 01:52 #120535

broj poruka: 1013
znaci tebi nije potrebna enciklopedija da bi znao (kao nama obicnim smrtnicima). Ti jednostavno znas. Imas direktan wireless link sa predstavnikom napredne civilizacije bica vise inteligencije. Posto tih bica ima puno (cela civilizacija, kako ti tvrdis) tebi je dodeljen jedan da ti pomaze kad te skeptici i materijalisti napadnu naucno dokazanim cinjenicama.
Srecom ima i drugih na ovom forumu jednako zaludnih kao ja, koji su spremni da ti daju odgovore na sva pitanja. I dobio si odgovore na sva pitanja iako nisi odgovorio ni na jedno.
Hvala momci, sto ste ceprkali umesto mene. Ja se slazem sa ovim odgovorima, i mozes ih usvojiti kao moj stav.

JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: uffff 11.06.2009. 01:53 #120536

Ok je to..Ali to se zna da je nastalo usled nesrece i da je uzrok svemu bio kvar.Naravno da se kasnije doslo do tih podataka i da je kasnije otkriveno..Malo mi je i to interesantno da toliko dugo vremena nisu mogli da lociraju pored tolike savremen tehnologije..Ok i to..
Ja sam kriv,nisam se ogradio.Konkretno me interesuje sta je sa onim brodovima i avionima koji su nestali a nikad nisu bili nadjeni (ovde se iskljucivo odnosi na pravi nestanak) ,ono sto je vezano za bermudski trougao i padove usled kvara i rarznoraznih drugih okolnosti to moze da bude samo slucajnost a i ne mora..
Brod nije mali,avion nije mali..Okean nije nedostupan za pronalazenje..Postoje razni savremeni sonari i podmornice koje mogu da zalaze i najnepristupacnije delove mora..Kako onda nema ni traga a ni glasa od svih ostalih slucajeva koji kao da su propali kroz zemlju?Koliko sam tebe razumeo ti tvrdis oko tih nestanaka da se uglavnom sve sto je nestalo nalazi u okeanu.Avion pao u more,moze,brod potone usled neke nedpredvidjene situacije,moze..Ali gde?Gde su?Evo sad mi nesto pade na pamet pa da te priupitam.Kakvo misljenje imas povodom drugih dimenzija?Smatras li da postoje i druge dimenzije zivota?Svet u svetu?

:: Daleko, daleko od toga da nije nađen ni jedan brod
:: Najozbiljnije istraživanje na temu litereture koja je proizvedena o trouglu uradio je Larry Kusche 1975 god. Našao je da mnogi od čudnih nestanka uopšte nisu čudni. Evo najčešćih Kusche-ovih nalaza
:: 1. Novinar (autor) opisuje nestanak na mirnom moru a zapravo je bura bila u toku
:: 2. Veoma često plovilo ili avion se opisuje kao nestao a zapravo su ostaci nađeni i nađen je uzrok nesreće
:: 3. Greške lokalizacije nesreće. U jednom slučaju autor brka ima luke sa istoimenom lukom u pacifiku udaljenom 5000km
:: Kao što verovatno znaš ostaci eskadrile aviona sa Leta 19 iz 1945 (nesreća koja je započela mit) su nađeni, doduše nedavno, i oko njihovog nestanka nema više nikakve misterije - usled pogrešne navigacije ostali su bez goriva i jednostavno sleteli u okean.
blackbomb Re: Re: Re: Nije gotovo! 11.06.2009. 01:57 #120537

Izvini ali stvrano neznam (ne zajebavam te nego jednostavno neznam) ako moze neki link posto nemogu nista da nadjem aj plz bas me zanima.
Btw poenta onoga sto sam ja reko jeste da se negati ne objasnjava nego mora da se prvo dokaze da se stvarno to desilo.

:: :: a da ti nama za pocetak das dokaze da su se ti supernaturalni fonomeni desili a ne pa pera je video i pera je meni rekao a ja peri verujem to znaci da se desilo..
:: Blackbomb,slazem se sa velikom vecinom svega sto ste ti,Dragg i Josilenko naveli,ali jedna stvar sa kojom se ne slazem jeste pojava fenomena...Pod fenomenima konkretno mislim na manastir Ostrog.Ne mozes da kazes da nisi cuo za nekog ko se tamo izlecio od neke bolesti...A to jeste nadprirodni fenomen
:: DaSickSystem
SkyFire Zaboravio sam da dodam i vremenske rupe! 11.06.2009. 02:05 #120538

blackbomb Re: Zaboravio sam da dodam i vremenske rupe! 11.06.2009. 02:06 #120539

Jao sam me je to podsetilo na onaj crtac Djoni Kvest :D

SkyFire Re: Re: Zaboravio sam da dodam i vremenske rupe! 11.06.2009. 02:12 #120540

Tebi upravo trazim ime manastira u kome raste grozdje koje daje plodnost zenama..Ovo sam gledao na TV-u znaci opste poznata cinjenica.Sve zene iz celog sveta koje su cule za to a koje ne mogu ni prirodnim a ni medicinskim putem da zatrudne dolaze u ovaj Manastir da bi probali grozdje sa loze koja raste iz korena samog manastira..
Kad sam zaboravan,ne mogu da se setim gde se manastir nalazi,cini mi se dal u Grckoj ili Italiji ali znam da nosi ime naseg svetca..Pokusacu da se snadjem na netu..Ovo se nadovezujem na DaSick-ovo izlaganje vezano za fenomen.
Jebga,jkad ste neverne Tome,za sve trazite dokaz Ne verujete na rec..
P.S.Ako veceras nenadjem sutra cu pokusati posto sam umoran,vec mi se spava..

:: Jao sam me je to podsetilo na onaj crtac Djoni Kvest :
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
blackbomb Re: Re: Re: Zaboravio sam da dodam i vremenske rupe! 11.06.2009. 02:19 #120541

Kao sto sam reko neverovatne stvari zahtevaju dokaze...

:: Tebi upravo trazim ime manastira u kome raste grozdje koje daje plodnost zenama..Ovo sam gledao na TV-u znaci opste poznata cinjenica.Sve zene iz celog sveta koje su cule za to a koje ne mogu ni prirodnim a ni medicinskim putem da zatrudne dolaze u ovaj Manastir da bi probali grozdje sa loze koja raste iz korena samog manastira.
:: Kad sam zaboravan,ne mogu da se setim gde se manastir nalazi,cini mi se dal u Grckoj ili Italiji ali znam da nosi ime naseg svetca..Pokusacu da se snadjem na netu..Ovo se nadovezujem na DaSick-ovo izlaganje vezano za fenomen
:: Jebga,jkad ste neverne Tome,za sve trazite dokaz Ne verujete na rec.
:: P.S.Ako veceras nenadjem sutra cu pokusati posto sam umoran,vec mi se spava.
:: :: Jao sam me je to podsetilo na onaj crtac Djoni Kvest :
:: :: ::
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Nije gotovo! 11.06.2009. 02:26 #120542

:: Izvini ali stvrano neznam (ne zajebavam te nego jednostavno neznam) ako moze neki link posto nemogu nista da nadjem aj plz bas me zanima
:: Btw poenta onoga sto sam ja reko jeste da se negati ne objasnjava nego mora da se prvo dokaze da se stvarno to desilo
Nemam link.
Ali sam ja iskusio na svojoj kozi nesto sto ne umem da objasnim.
Nisam video nikakvu belu svetlost,niti mi se javilo neko prividjenje,jednostavno je bolest sa kojom sam se borio od 9. godine svog zivota i lecio na znam vise ni sam gde sve nestala posle tri noci prespavane u Ostrogu,kao da ja nikad nije ni bilo.
Juna 2003. sam otisao sa drustvom na festival na Rosama u CG,oni su odlucili da ostanu jos par dana na moru,a ja sam hteo da odem da vidim manastir Ostrog...Pokupio sam se i sam otisao i ostao tamo i proveo tri dana u gonjem manastiru,ispostio ta tri dana na vodi i ustajao svako jutro na molitvu.
Kazem nisam cuo nikakve glasove,nisam sanjao Isusa,bolest je samo nestala bez traga kao da je nikad nije ni bilo...
Ja nemam objasnjenje za tu pojavu i mogu samo da naslutim da mi je Bog pomogao,jar ni jedan drugi doktor nije uspeo,a veruj mi bilo ih je puno za tih 15 godina koliko sam se mucio sa time.
Od 2003. godine postim svake srede i petka i obicno par dana pre Svetog Vasilija Ostoskog ispostim na vodu da bi se pricestio u crkvi...Jer mislim da je to najmanje sto mogu da uradim da se zahvalim onome ko kog da je da mi je pomogo.
I moja porodica i ja smo od tada poceli da slavimo i drugu slavu Svetog Vaslilija.

Da verujem da je pakao uu centru zemlje?Ne verujem.
Ali od tada iskreno verujem da ima Boga.

Znam da ova prica nije za verovati i ja sam prvenstveno verujem u nauku,ali ja na mogu da nadjem nikakvo drugo logicno objasnjenje za ono sto se meni desilo.

Ne bi da polemisem vise na ovu temu,jer mi definitivno nije omiljena tema za razgovor.

DaSickSystem
blackbomb Re: Re: Re: Re: Re: Nije gotovo! 11.06.2009. 02:31 #120543

Ako nije tajna koji je bio problem tj koja bolest?
I da iskreno moguce da je bila slucajnost...

:: :: Izvini ali stvrano neznam (ne zajebavam te nego jednostavno neznam) ako moze neki link posto nemogu nista da nadjem aj plz bas me zanima
:: :: Btw poenta onoga sto sam ja reko jeste da se negati ne objasnjava nego mora da se prvo dokaze da se stvarno to desilo
:: Nemam link
:: Ali sam ja iskusio na svojoj kozi nesto sto ne umem da objasnim
:: Nisam video nikakvu belu svetlost,niti mi se javilo neko prividjenje,jednostavno je bolest sa kojom sam se borio od 9. godine svog zivota i lecio na znam vise ni sam gde sve nestala posle tri noci prespavane u Ostrogu,kao da ja nikad nije ni bilo
:: Juna 2003. sam otisao sa drustvom na festival na Rosama u CG,oni su odlucili da ostanu jos par dana na moru,a ja sam hteo da odem da vidim manastir Ostrog...Pokupio sam se i sam otisao i ostao tamo i proveo tri dana u gonjem manastiru,ispostio ta tri dana na vodi i ustajao svako jutro na molitvu
:: Kazem nisam cuo nikakve glasove,nisam sanjao Isusa,bolest je samo nestala bez traga kao da je nikad nije ni bilo..
:: Ja nemam objasnjenje za tu pojavu i mogu samo da naslutim da mi je Bog pomogao,jar ni jedan drugi doktor nije uspeo,a veruj mi bilo ih je puno za tih 15 godina koliko sam se mucio sa time
:: Od 2003. godine postim svake srede i petka i obicno par dana pre Svetog Vasilija Ostoskog ispostim na vodu da bi se pricestio u crkvi...Jer mislim da je to najmanje sto mogu da uradim da se zahvalim onome ko kog da je da mi je pomogo
:: I moja porodica i ja smo od tada poceli da slavimo i drugu slavu Svetog Vaslilija
:: Da verujem da je pakao uu centru zemlje?Ne verujem
:: Ali od tada iskreno verujem da ima Boga
:: Znam da ova prica nije za verovati i ja sam prvenstveno verujem u nauku,ali ja na mogu da nadjem nikakvo drugo logicno objasnjenje za ono sto se meni desilo
:: Ne bi da polemisem vise na ovu temu,jer mi definitivno nije omiljena tema za razgovor
:: DaSickSystem
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nije gotovo! 11.06.2009. 02:42 #120544

:: Ako nije tajna koji je bio problem tj koja bolest
Stvarno ne zelim da pricam o tome,zato se nisam ni ukljucio ranije u polemiku.
:: I da iskreno moguce da je bila slucajnost..
Prijatelju,veruj mi na rec da nije.
Mislim da je veca verovatnoca da dobijem 10x za redom sedmicu na lotou.Jer je nesto sto me pratilo 15 godina svaki dan nestalo od jednom i to bas tada kad sam bio u Ostrogu...
A doktori su mi govorili da je to bolest koja moze samo da se ublazi,ali da nauka ne zna dovoljno o tome da bi je izlecila.

Ja sam sada zdrav i izlecen od neizlecivog.

Nisam frik i nisam verski fanatik,ali jednostavno ne mogu da osporim to sto se meni desilo.
Nisam ni ja verovao u te price do leta 2003.

DaSickSystem
blackbomb voleo bi da mogu da poverujem 11.06.2009. 02:49 #120545

Tj da postoji bog koji hoce da pomogne itd ali brate znas koliko ima male bolesne dece koje nista nikome nisu uradile...Ali to nije ovaj svet ovaj svet...
Kao sto sam reko moze da bude sreca (bukvalno 1 : 10000000) i ima tonu faktora... dali si bio lecen dali si bio pod terapijom itd...

STRANA 11 OD 14  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs